אנשים

אנשים

יש לי צילומים לקראת אודישן אחד. (עוד כמה ימים) ולא מתכוונים להשים לי מייק-אפ. והפנים שלי מלאות חצ´קונים! (טוב. לא מלא! אבל יש כמה פה ושם) ואני רוצה פנים חלקות! מה אני יעשה כדי לסלק את החצ´קונים האלה מהר?

Mandyִ

New member
תראי את יכולה

ללכת לעשות טיפול פנים אצל קוסמטיקאית במכון ספא (איפה את גרה?) שם היא תנקה לך את הפנים באופן יסודי ותצטרכי לשים מסיכת יופי כמה ימים ולטפל בפנים. איזה סוג עור יש לך?

שומני

ותודה על העצה

Mandyִ

New member
ועוד משהו...

גם הפנים שלי שומניות ואני עשיתי טיפול פנים מהמם במועדון בריאות-ספא באילת וצריך לטפל טוב בפנים עם ג´ל ניקוי ומסיכת יופי והפנים ממש חלקות!

at©

New member
היי.

ההצעה שלי היא קודם כל, לא לשים אוקסי-פד בשום מקרה! בשום מקרה שבעולם, אל תשימי אוקסי-פד! אוקדי מיבש את העור ויוצר מן כוויות אדומות בצידי האף ובסנטר, לכן אני ממליצה לך להימנע מלשים אוקסי. הדבר הטוב ביותר לדעתי, זה ללכת לקוסמטיקאית מוסמכת, ואני בטוחה שהיא תעזור לך. בנוגע לחצ´קונים, הם לא עוברים בין לילה! אבל צריך לטפל בהם, והם עוברים תוך שבוע או שבועיים (זה תלוי בתזונה שלך) אני מקווה שעזרתי לך, ואני בטוחה במליון אחוז שלאודישן שלך, ישימו לך מייק-אפ. כי בכל האודישנים עושים את זה, ולא משנה איזה אודישן זה. אבל בכל אופן, אני הייתי ממליצה לך, לא להתרגל לשים מייק-אפ כי מייק-אפ חונק את התאים בעור, וזה לא טוב. בהצלחה

קודם כל

אני ממליצה לך לשטוף את הפנים ולשים מסיכה לפצעונים, לא חסר מסכות. אבל אל תשימי סתם משיכה אלא משהו טוב. אני ממליצה לך על המסכה של נמבר 7 מסכת חימר עם גרגירי פילינג, היא מעולה! אני משתמשת בה. אחר כך נקי את הפנים בחלב פנים ומיי פנים. את יכולה ללכת אפילו לקוסמטיקאית שתעשה לך איזה טיפול 10000 אם את רוצה. ואפילו שתאפר אותך קצת. אבל אם לא תלכי לקוסמטיקאית אני מציעה לך אחרי כל זה, ביום הצילומים לשים קרם לחות לפנים, אחר כך שימי מייק אפ נוזלי כמובן שאני ממליצה על נמבר 7 בבקבוקון השחור הקטן, תמרחי אותו עם ספוגית לחה טוב טוב על כל הפנים, תמשכי את זה כלפי מטה לצוואר וגם לצדדים, לאוזניים ומאחורי האוזניים באופן שווה בכל הפנים. אחר כך, את כל הפצעים הקטנים והאדומים שבולטים שימי עלייהם קונסילר ואחר כך פודרה שקופה על הכל. בהצלחה.

למעלה