אנשים!!!!!

אנשים!!!!!

אני בבית ספר עכשיו! סיימתי ראשונה בהפרש ענק, אם יורשה לי להגיד, מבחן במחשבים, ועכשיו אני באינטרנט. מדברת עם מחורפנים שיקרים מאוד לליבי! חולה עליכם! יו!כמה שהתגעגעתי לפורום הזה! כמה ימים כבר לא הייתי בו, הא? בקיצור תודה לאלה ששלחו לי את האייסי שלהם, תודה! ברגע שיש לי זמן להיכנס למחשב, אני אכנס לאייסי ונראה אם תהיו שם. יאללה לבדר! ודרך אגב מישהו יודע מה קורה עם רואי? עדיין יש לו בעיה?

slish

New member
סליש מתוקונת- אני חי

סורי שפעמיים לא יכולתי לדבר הייתי בחזרות להופעה הנוכחית - ואני יופיע גם ב"עמי ותמי" - זוועה!!!
-חמוד האיקון החדש! LOVE U DAF LOVE U ALL

רונני2001

New member
רואאאאאאאיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!

מה המצב, גבר?!?!?!?! ה-ת-ג-ע-ג-נ-ו-!-!-! איך יכול להיות שלא הראת סימן חיים כל הזמן הזה?!?!? התקשרתי אליך, קשה לתפוס אותך בימים אלה! !!!IT´S GOOD TO HAVE YOU BACK!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!ROYAL JACKSON RULESSSSSSS!!!!!!!!!!

slish

New member
תודה מתוקונת - אני פסיידר

(המחשב לא!) אני מצטער שלא יכולתי לדבר הייתי בחזרות להופעה הנוכחית -מלא מלא ל-ח-ץ! אני מופיע בזוועת העולם - "עמי ותמי"- יותר גרוע מהחולצה הירוקה המזעזעת של מייקלון אל תבואו

רואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חצוף שכמותך! איך נטשת אותנו לאנחות?! טוב, למרות שהיינו מסתדרים בלעדיך.... סתם...! התגעגענו! wellcome back lassy!(ככה כותבים את זה?) בקיצור... תביא
!!! ושלא תעז להתחבא שוב!!! הא?!

למעלה