אנשים!!!!!

twigy

New member
ואיזה שיר אני שומע ב-106

בדיוק בדרך הביתה עכשיו ? "גשם חזק ! קשה לי לראות אפילו כשעני פקוחות....!"

VulturE

New member
עוד שנייה........

מתפורר לי הבניין מכל הרעמים האלה!!!!!!!!

wings of dark

New member
גשם

יופי!!!!! הייתי בחוץ שהוא התחיל איזה ברקים !!! ו7נרטב לי כל המחשב אז תתעלמו7 מהמספ0ר4ים9 כי השתגעה לי המק3לדת!!! אני שמח!!!!!

Superdror

New member
אניייייי שונאאאאא חורףףףףףף

אני לא אוהב את החורף ! סתם מרטיב לי את החיים! סתם להתלבש בבגדים ארוכים! סתם להיות בעלי אף אדום וסתם !!!!!1 וזהו!!! דרור, עוד אחד משונאי החורף

blueman1

New member
כן והעיקר שאני

חוזר מיום הולדת של ידידה ברגל יחד עם החברה ושנינו רטובים ועכשיו אני בבית כולי מלא מים וקר לי ואתם מתלוננים על הגשם כשאתם יושבים בבית עם המזגן???

twigy

New member
"עם החברה ושנינו רטובים"

אוווו

yellow cheese

New member
אני ילדה של חורף.. ../images/Emo13.gif

"אנחנו הילדים של חורף, שנת 73..." אני ממש אוהבת גשם, קור.. זה עושה לי טוב על ה
ות רוּלז

חבר´ה, עכשיו זה רישמי:

כמו שכולכם יודעים, החורף הגיע. מומלץ להעזר בכוס שתייה חמה, שמיכת פוך, ומישהו אהוב.

Mike A

New member
למה חורף?!?

חורף זה קר. קור זה לא טוב. חורף זה גשם. גשם זה רטוב ומסריח. לא רק זה, היום אני בא ללכת לבית ספר ואני רואה שחלק מהקיר של הבניין שלי נפל לרצפה. אני מסתכל למעלה, וחסר חלק בקיר!! יא אללה איזה גשם זה שמפרק לי את הבניין. הברקים עושים אורות וזה מעצבן.. עד שסוף סוף אני נרדם יש איזה פלאש ענק שמעיר אותי, ובום כאילו מתפוצץ משהו על החלון שלי. אתם רוצים להגיד לי שזה דבר טוב!? יש בוץ ובוץ מלכלך ואז אמא צועקת למה אני לא מוריד נעליים כשאני נכנס הביתה. חוץ מזה, קיץ שולט.

טאלנה

New member
אני חולה על חורף...

להתכרבל, כיפי ביותר... קור, בגדים חמים וגדולים... כולם ביחד כשקר... להירטב... (צריך להרגיש מים על הגוף מידי פעם לא..?) בקיצור, חולה על חורף.. העונה הכי כיפית בשנה..!

למעלה