אנשים...

punk223

New member
אנשים...

מישהו יודע איפה אפשר למצוא תמונות/לוגואים נחמדים של ATTICUS?

SHIRA2811

New member
../images/Emo32.gifקטנטן בקשר ללוזרקידס.

כשביקרתי באתר הישראלי של בלינק 182 [שם היו הכתובת דוא"ל] שמתי לב שהכתובת של טום היא משהו עם "לוזרקידס". מה זאת אומרת?

SHIRA2811

New member
בבקשה תענו על הלוזרקידס...

יו, אני נשמעת עד כדי כך נואשת?
השעה עושה לי את זה....

ThE Fire GiRl

New member
רק בגלל שמשעמם לי...

טום ומארק הם המנהלים של לוזרקידס ואת מעריצה וותיקה שכמותך אמורה לדעת........לא?? ולא אני לא הפתטית כאן....

SHIRA2811

New member
לא, לא ידעתי!

תהרגי אותי! מעריצה וותיקה שכמוני לא ידעה שטום ומארק המנהלים של לוזרקידס... אגב, יפה להם...

ilbe182ebli

New member
דווקא הייתי באתר הזה והוא שמור אצלי

אבל... לא ראיתי שם שום דבר מעניין!

SHIRA2811

New member
למה יש שם מלא חולצות....

עם שפנים\ארנבים?! זה היה סמל שלהם בהתחלה, או משהו?

punk223

New member
הארנב

זה סתם ציור שחבר של טום ומארק צייר והם אהבו אותו...וטום גם עשה קעקוע של הארנב...וטום ומארק גם המנהלים של החברה אטיקוס.

SHIRA2811

New member
קניתי את אנמה!

ואת הפסקול של אמריקן פאי 2. נראה לי שאני יאהב את אנמה יותר מאשר את טייק אוף.. דוד ראנץ´ בפעם הבאה

ALMIGHTY

New member
YOU NEED A GUIDE

יש לך עכשיו רק את טייק אוף ואנמה?...או הא!
כשתקני את דוד ראנץ´ תחשבי שזה חרא בהתחלה (ולא, לא כל השירים דומים לדאמיט)...הקצב שם הרבה יותר מהיר..גם לגבי התופים וגם לגבי הגיטרות. החומר שם הרבה פחות ערוך יחסית לאלבומים שיש לך אז תחושי אכזבה מעטה. לפי דעתי, ההופעה זה האלבום הראשון שצריך לקנות. זה כמו טבילת אש. כלומר, אתה מכיר את הקליפים השטותיים שלהם אבל באלבום זה מטורף! אתה מגלה את הצד האמיתי של בלינק. אני פחות אהתי את דוד ראנץ´ כי שמעתי את כל השירים הטובים שם מההופעה...אה, ובלינק ניגנו גם בדוד ראנץ´ ובצ´שייר קאט פופ פאנק. לא כמו פופ פאנק של עכשיו אבל עדיין פופ פאנק. זו האמת.

punk223

New member
thats what i did

קודם כשהתחלתי להתעניין בהם קניתי את ההופעה, נדלקתי, קצת ירדתי מהם, יצא טייק אוף, נדלקתי שוב, השגתי את כל הדיסקים, ועכשיו אני שרוף עליהם. ואגב אלמייטי, נראה לי שאתה צודק בקשר לפאנק פופ, אז היה גם הרבה פאנק פופ אבל היה גם פאנק רוק, עכשיו הם פשוט פאנק פופ. אבל, אם שומעים את ההופעה אין שם שום זכר לפופ, בהופעה זה מוזיקת פאנק רוק אמיתית, אפילו השירים מאנמה שם מנוגנים פי 2 יותר מהר וחזק. עכשיו כמעט כולם הפסיקו להשתמש במושג רוק\פופ, כאילו להקת פאנק זה פאנק וזהו. אבל למשל כשאמרתי לכל הבנות בכיתה שבלינק זה פאנק, הם כזה - "וואט זה פאק?? חשבנו זה רוק, כמו ניקלבק..."כאילו אפילו לא היה לי כוח להסביר... כששומעים את הדיסקים הישנים לפני אנמה, הם באמת ערוכים פחות, אז ממש נכנסים לזה, כאילו אתה מרגיש שהם ממש חברים שלך מהכיתה...לא יודע למה...ולזאת שקנתה את אנמה, באמת תרגישי אכזבה כשתשמעי את הקודמים...זה לא דומה לבלינק של היום...אבל אז כמובן תלמדי שבלינק של אז היו טובים יותר...ולא תוציאי את צ´שייר קאט מהדיסקמן חודש. אגב, ממש התאכזבתי שלא שמו בהופעה יותר שירים ישנים, אלא פיצצו את הדיסק באנמה, אבל נראה לי אני יודע למה הם עשו את זה, כאילו הם הוציאו את אנמה וכולם חשבו שהם "איבדו את זה" אבל אז הם ניגנו את אנמה בהופעה והראו לכולם שהם עדיין יודעים לעשות פאנק...

ALMIGHTY

New member
כל מילה-....יהלום!

חזק ואמץ, אחי! באמת היו צריכים לשים עוד שירים ישנים באלבום ההופעה... חבל שלא שמו את דייזנטרי גארי ואנט´ם! הם בין הטובים באנמה! הבנתי למה רוב השירי ההופעה היו מאנמה... כי לאלבום קראו the enema strikes back! זה היה גם די יפה שלקליפ של מן אוברבורד עשו מיקס של הקליפים מאנמה...יענו, האנמה חזרה.

punk223

New member
כן...

קליפ קורע... אבל אתה יודע מה באמת חבל? שלא הוציאו דיוידי להופעה, כאילו זה בטח היה כזה ענק! אבל למי שרוצה משהו דומה יכול להוריד את ההופעה מסידני...זה דומה למ.ט.אנד טרוויס שואו. גם נראה לי שבלינק הקליטו את כל השירים אחרי זה בסטודיאו...כי טום לא מזייף שם בכלל. למשל אם תראו את ההופעה בסידני, הבנאדם ממש יודע לזייף! נ.ב- באמת למה לא שמו את דזנטרי גרי ואנטם? הייתי מעדיף אותם על פני אול דה סמול ודמפוויד למשל...

eb182

New member
נראה לי

שהם ניגנו הרבה אנמה בגלל שפשוט נמאס להם מאותם שירים כל הזמן אז הם שמרו חלק מהדיסקים הישנים ועכשיו מה שמעצבן שהם מנגנים רק את דאמיט וקרוסל והשאר מאנמה וטייק אוף

ThE Fire GiRl

New member
צודק...

הדיסק הראשון שקניתי היה אנמה ואז טייק אוף, וקשקניתי את דוד ראנץ´ כל כך התאכזבתי ממנו, ולא שמעתי אותו איזה חודש ואחר כך הכנסתי את זה למערכת, וחשבתי לעצמי איזה מפגרת אני! זה הדיסק הכי טוב שלהם.... ואגב, אתמול מצאתי בחנות אחת באילת את הדיוידי הראשון של בלינק.וגם את השני...(= את השני קניתי לראשון אין לי כסף...

ThE Fire GiRl

New member
מאוחר מידי!!!!!!

אמא שלי אתמול עשתה לי הפתעה וקנתה לי את זה....אז כבר אין את זה, ולחנות קוראים פופ מיוזיק...

HuRLeY GiRLY

New member
הכל מתחיל מהדיסק של ההופעה

אני הייתי בארה"ב.. ובכלל קניתי אותו לאח שלי.. (אהבתי את בלינק, אבל לא כמו שעכשיו) והתחלתי להקשיב לו.. וזהו.. אחרי זה כל הזמן שמעתי אותו... וקניתי אחר כך את בודה ואת דוד ראנצ´.. טייק אוף... אחר כך את צ´שיר קט.. ורק לפני כמה זמן קניתי את אנמה

למעלה