אנשים

belistirs

New member
אנשים

שלום אני חדש בפורום נראה לי אני יהיה פה הרבה זמן ויש לי שאלה דיי חשובה אז ככה:אני בן 12 וחצי מטר 69 ומישקל בסביבות 60 שקילו אני לא שמן אז ככה תמיד היתאמנתי הלכתי לגודו וכאלה אבל סיימתי עם זה וליפניי חודש ככה התחלתי להיתאמן מידיי יום בכל מיניי תרגילים אני מרים מישקולות של 5 קילו עושה כפיפות בטן רץ ועוד.... ליפניי איזה שבוע קצת הזנחתי את הכושר כי חליתי ואני עדיין מצונן היום שוב היתאמנתי ובאמצא האימון התחיל להיסתובב לי הראש ולא יכולתי להמשיך את האימון השאלה היא: למה היסתובב לי הראש??? ואם אני צריך ללכת לרופא???? תודה

ברוך הבא

סבוב ראש יכול לנבוע מהרבה סיבות. מבלי להכנס לכולם המלצתי היא לנוח עד סוף השבוע בבית (מאימונים) לאכול ולישון כמו שצריך. בשבוע הבא להתאמן אימון קצר יחסית עם עומס קל כאשר בכל אימון נוסף נעלה עצימות וזמן כך שתוך 10 ימים תוכל לחזור לשגרה. בהצלחה

סייפיי

New member
נראה לי שזה קשור ללחץ דם...

אם זו היתה אותה הרגשה כמו שיש לך אחרי שאתה שוכב הרבה זמן ואז קופץ על הרגליים בבת אחת, מצב זה דורש שינוי מהיר בלחץ הדם ואם הוא לא משתנה אז יש סחרחורת ובלאק אאוט קל...

belistirs

New member
לא

ליפניי שאני מתחיל להיתאמן אני שותה מים יושב קצת ועושה קצת מתיכות ומתחיל בקטן כשהרמתי תמישקולת בפעם השלישית היתה לי סחרחורת

למעלה