אנשים...

MחושגZ

New member
אנשים...

פעם ראשונה שלי בפורום מה הכוונה בחלומות צלולים??? שליטה בחלומות? אני בוחר על מה לחלום??? אשמח לקבל תשובה... ואם כן- אז איך אני עושה זאת?

Chav

New member
דייי

1.תקרא את המאמרים 2.תבדוק את הקישורים 3.אם אינך מסוגל להבין את 1 ו-2 אנא המתן עד שלוסיד-גס יגיע ויסביר לך. 4.אם לא הצלחת להבין את 4, אנא המתן במקומך בזמן שנשלח את משטרת המפגרים. 5.תודה מראש. 6. 7.לא אני לא מצחיק 8. 9.טוב בסדר, אמרנו שאני לא מצחיק 10.טוב.. אז יאללה....... ביי

LucidGuess

New member
טוב אז ככה.....

קודם כל - צ´אב, למה עצבני? ואתה ששאלת, תקשיב זה הולך ככה - 1.תקרא את המאמרים 2.תבדוק את הקישורים ( יש שם 2 אתרים עבריים מדהימעל חלומות צלולים ) 3.אם אינך מסוגל להבין את 1 ו-2 אנא המתן עד שלוסיד-גס יגיע ( מי זה??
) ויסביר לך. 4.אם לא הצלחת להבין את 4, אנא המתן במקומך בזמן שנשלח את משטרת המפגרים. 5.תודה מראש. 6. בלה בלה... 7.לא אני לא מצחיק 8. נה נא, בננה, 9.טוב בסדר, אמרנו כבר שאני לא מצחיק 9.5 אמרו לי שאני גם לא מפותח, זה חשוב 10.טוב.. אז יאללה....... ביי LucidDreams

LucidGuess

New member
טוב אני מקווה שהייתי מצחיק, נמשיך -

מקווה שהייתי מצחיק בהודעה הקודמת
וגם אם לא אז לא נורא, כי אל תישכח שאני לא מפותח, בכלל. חלום צלול הוא חלום שבו אתה יודע שאתה חולם בזמן החלום עצמו, אתה בהכרה מלאה בתוך החלום ועם מודעות עצמית מלאה, הכל לגמרי מציאותי ( ואני מתכוון לגמרי, ממש כמו עכשיו כשאתה ער, לא פחות, ואפילו יותר ) אתה יכול לעוף מעל נופים מדהימים, לרפא את עצמך בצורה הכי יעילה שאפשר, לזיין כל בחורה שרק בא לך ( אווופס מתנצל... ) לסייר בתוך טירות מדהימות וקסומות מהאגדות ( ובתוכן בחורות שאתה יכול לזיין ) ולפגוש יצורים מהאגדות ( אפילו את מיצי החתולה ) ... ו...... פשוט הכל! ( ואפילו לזיין! ). לך לקישורים בראש הדף ( אני מאמין שתמצא אם תתאמץ ) יש שם שני אתרים פשוט מעולים בעברית שמלמדים אותך 5 שיטות בסיסיות איך לחלום חלומות צלולים, העיקריות שבהן - 1. בדיקות מציאות , 2. WILD שהיא שיטה פשוט מדהימה ביותר. ואחזור שוב, אני לא מפותח, אז אל תצפה ממני ליותר מדיי, טוב? אחלה,
Lucid

למעלה