אנשים!!!

אנשים!!!

למה אתם לא כותבים תגובות על הפרקים שמשודרים בשידור חוזר? הרי הפורום הזה רק נפתח באמצא הסידרה... בכל מקרה, איזה פרק היה היום?? לא ראיתי...

casperit

New member
אני פחות רואה עכשיו...

למרות שאתמול ראיתי, היה את הזה עם ה"אני לא עושה חלונות..." אוי זה נחמד:) יעל

עדי18

New member
אני ראיתי היום....

אני רואה כל יום, וגם מקליטה כל פרק.... ואני רואה גם את השידורים החוזרים אם יוצא לי..... היום היה את הפרק שאלי מרקו הרביץ לגידי....איך ריחמתי עליו(על גידי) הוא נראה מסכן כזה...אחח איזה מאמי הוא!!! ונכון היה את הקטע שכלנית אמרה לו כזה לחייך והוא חייך? איזה חמוד הוא היה בקטע הזה!!! חחחחחח איזה מצחיק היה הקטע עם ההיא שלא עושה חלונות.... LOL נקרעתי מצחוק!!!! נ.ב. משום מה האייקונים לא עובדים לי...גם לכם?

אההה או.קיי

מסכן גידו´ש!! = (( דיי איזה ערס אלי מרקו! והוא נחבל כאילו היה לו דם או משהו או שהם פגעו בו פנימית כאילו נתנו לו מכות שלא רואים אותם חיצונית? ועוד משהו, היום יש לחיי האהבה נכון?? אחרי זה תכתבו תגובות אנשים!! אלא אם כן אין לכם מה להגיד..

עדי18

New member
היה לו כזה פצע עם דם במצח......

ועכשיו יש לו שם פלסטר...... איזה דפוקה כלנית!!! היא חושבת שאתי רוצה להתחיל עם גידי!!!

נכון!

"או אני או אתי" ועם הדוגמאות הטיפשיות שלה "מדונה הרבה יותר מבוגרת מגאי ריצ´י" חחחח איזה חמוד גידי.. מאיה הרבה יותר נורמלית מכלנית בקטע של הקנאה.. אבל מצד שני היא גם שכבה עם אבנר כך ש.... איזה סתום דורון..חחח וסמדר מכשפה.. ואיזה מבטים היו לשלומית מתי שהרופא אמר לה שמאיה לא תוכל לרקוד..בעעעע

עדי18

New member
חחחח נכון

אבל בכל זאת אני מעדיפה את השילוב של גידי ומאיה... כלנית כזו קנאית, אבל בצורה מוגזמת מדי...בעע לא שאני מצדיקה את מה שמאיה עשתה...אבל בכל זאת ונכון גידי באמת חמוד...בכלל יהודה לוי חמוד לאללה!!
אני בדיוק רואה(בווידיאו) את הקטע שהוא שוכב פצוע במיטה וכלנית והוא מדברים והיא אומרת לו כזה לחייך והוא מחייך את החיוך המתוק שלו
..ואז היא כזה אומרת שהיא התאהבה בו בזכות החיוך הזה..ואני כזה מדברת לטלוויזיה(חחח) ואומרת "גם אני"... מאוד אהבתי את הקטע הזה

למעלה