אנשים...

Jogodor1

New member
אנשים...

החלטתי לקחת על עצמי משימה נחמדה ורצינית. אני רוצה בכול יום בין השעות 3 עד 5 אחה"צ לפרסם משהו חדש שיקרא "הדיון היומי". הדיון היומי יהיה שאלה לדון בה ביום הנתון, כול יום שאלה אחרת במטרה לרכז את הדיון ולהעלות את רמתו... אני מבקש מכול מי שיש לו שאלה ל"דיון היומי" שישלח אליי ואני אפרסם. השאלה צריכה להיות כללית ולא ספציפית לדוגמא: "איזו בעיטה בקאפוארה את/ה הכי אוהב" (שאלה ספציפית) השאלה הראשונה תהיה: האם לדעתך אומן לחימה צריך לסגל לעצמו דרך חיים מיוחדת ? כלומר האם יש דברים מהם הוא צריך להתנזר או דברים שהוא צריך לעשות מידי יום ביומו...

zakomea

New member
אני...

לא חושב שאמן לחימה צריך לסגל דרך חיים שונה... אבל אם הוא באמת רוצה להצליח במה שהוא עוסק כדאי לו לשנות הרגלים רעים (עישון, שתייה, סמים וכו...)

NEWBE

New member
אני חושב שקצת...

אני אישית עושה אימוני כושר כול לילה על מנת לחזק את הגוף, אבל זה לא מונע ממני לעשן (נרגילה, סיגריות זה מגעיל אותי...) ולשתות... וג´י ג´י כנראה שזה מה שמונע ממך להצליח

Jogodor1

New member
יש עוד תגובות...

כי אני רוצה לראות אם כדי לי לקחת את העניין של ה"דיון היומי" ברצינות.

יניב ה

New member
כושר זה טוב

לשמור על כושר זה דבר חיובי ואף הכרחי לתחזוק הגוף, אישית העדפה שלי בשתייה זה מים ולפעמים אפשר גם להוסיף קולה לתפריט.

שינויים

לדעתי, עצם התעסקות של אדם באומנות לחימה (ואני לא מתכוון לתלמיד בן יומו), זה כבר שינוי. בניגוד לאדם הממוצע, איש לחימה רגיל לעסוק בקביעות במשהו שתורם לו - נפשית ופיזית. במשך הזמן עם האימונים, יש דברים שבאופן טבעי מפסיקים או מתחילים לעשות (בחיי היום יום). מי שעוסק בלחימה, לא צריך להפוך לנזיר סגפן, אך בהחלט שינויים באורח החיים ישפיעו לטובה.

Jogodor1

New member
נחמד...

זה באמת צד שהרבה לא שמים לב אליו... עכשיו שאלה
טופיק... הם אתם מעונינים שה"דיון היומי" יהיה דבר קבוע ? (לפי מספר התגובות נראה לי שלא...)

zakomea

New member
אם...

אתה חושב שתוכל לתת כל יום שאלה בכיף, אני מוכן לענות כל פעם שאני בפורום

קצת בעיה.

שהדיון יהיה על "בסיס יומי" (יש אנשים שלא מתחברים כל יום, וגם אם כן, לא תמיד ימצאו את הזמן לכתוב כל יום). אולם, נושאים ושאלות מעניינות תמיד יתקבלו בברכה. ראה הוזהרת

bizhar

New member
מה הצורך במסגרת?

אתה רוצה לשאול או להעלות נושא? מה מפריע לך לעשות את זה? למה לקבוע מראש שאלה יומית אשר מן הסתם תקבל עדיפות מלאכותית מתוקף מעמדה, על פני שאלות או נושאים אחרים שעולים פה? השיח לדעתי צריך להישאר חופשי ופתוח כפי שהוא. נושא לא הופך לרלבנטי או מעניין יותר מתוקף הכרזתו כ"נושא היום".

אולי תעשה את זה שאלת דיון יומי?

סתם סתם....אני אולי טירון בפורום הזה (שדרך אגב, הוא מאוד מענין ואני מפיק ממנו המון), אבל אני חושב שזה לטובה. דיון יומי טוב יוכל לפתח את הרגלי השיחה הפורומית של אנשי הפורום (אני לא רומז שחסר לכם, חס וחלילה). ואם השאלות באמת ענייניות, אז סביר להניח שכל הפרופסורים בפורום (באמת שהתרשמתי בקטע הזה) יוכלו לתרום המון לפורום. ובעיקר לי. אז לסיכום, אני חושב שזה יהיה מאוד רצוי, ואני יודע שאני אישית יפיק מזה הרבה. "it´s our time to die it´s our time to die so hold your hands together and ay goodbye"

יניב ה

New member
../images/Emo45.gif

אני רואה בדיון הזה תוספת נחמדה. קיבלת את הקול שלי.

יניב ה

New member
אהבות והתנזרויות

קודם הרשה לי לברך על הרצינות שבה אתה מתיחס לנושא. אני מאמין שבחיים גם מעבר לאומניות לחימה אדם צריך לסגל לעצמו משמעת עצמית וערכים בריאים, כגון: המנעות מאלכוהול וסמים לסוגם. כמו כן ובאיחוד אדם העוסק באומנויות לחימה צריך לסגל משמעת עצמית גבוה כן באימון מעבר לשעות הלימוד וכן בשליטה עצמית שזה אחד הדברים שאני מוצא בתור הבסיס.

Jogodor1

New member
טוב תודה...

הבנתי לאן הרוח נושבת זה היה הרעין של השאלה תודה שוב

למעלה