אנשים! אתם באמת מורידים פרקים של 400mb למחשב?? זה חולני! מילא הזמן שזה לוקח אבל המקום!
A ayaliar Well-known member 10/8/02 #1 אנשים! אתם באמת מורידים פרקים של 400mb למחשב?? זה חולני! מילא הזמן שזה לוקח אבל המקום!
מ מKה אפורה New member 10/8/02 #2 זה חולני כש.... לא צורבים את זה ואז מוחקים מהמחשב....אני מורידה, צורבת ואז מוחקת.
A ayaliar Well-known member 10/8/02 #3 אההה כן נשמע הרבה יותר הגיוני למרות שאני חושבת שלא הייתי מצליחה להביא את עצמי לשבת מול המחשב ולראות פרק במשך 45 דקות. נקליט הכל בשידורים החוזרים
אההה כן נשמע הרבה יותר הגיוני למרות שאני חושבת שלא הייתי מצליחה להביא את עצמי לשבת מול המחשב ולראות פרק במשך 45 דקות. נקליט הכל בשידורים החוזרים
מ מKה אפורה New member 10/8/02 #4 משהו יותר הגיוני... אני מחברת את הטלוויזיה למחשב ורואים בטלוויזיה הכול... בכל מקרה, אני מורידה את 22 ואם אני לא אחבר, את מסכימה איתי ששווה לשבת 45 דקות בשביל הפרק הזה?
משהו יותר הגיוני... אני מחברת את הטלוויזיה למחשב ורואים בטלוויזיה הכול... בכל מקרה, אני מורידה את 22 ואם אני לא אחבר, את מסכימה איתי ששווה לשבת 45 דקות בשביל הפרק הזה?
A ayaliar Well-known member 10/8/02 #5 uh huh אני חושבת שברגע שאני אקנה צורב אני אעשה אותו הדבר חיבור מהיר כבר יש