אנשים....

אנשים....

היה לי יום ממש קשה בעבודה. הבחורה שאיתי בצוות התנפלה עלי על משהו שאמרתי.. באמת בלי לתת לי להסביר.. ועל נושא שאני מסכימה איתה. מכירים את זה שרבים איתכם על משהו שאתם מסכימים איתם? זה הכי מעצבן. זה לא קורה לנו הרבה אבל כל פעם כזו .. ממש קשה לי. בכל מקרה.. הייתה לה יציאה ממש מעליבה.. ואני הסתגרתי בתוך עצמי.. עד שהיא התחילה לדבר שובה ואמרתי לה את כל מה שאני חושבת על היציאה העקומה הזו על מה שאני מרגישה וכו.. ממש בכיתי.. לא הצלחתי להרגע וגם עכשיו יש לי דמעות.. <יש מצב שהדמעות קשורות לתקופה הזו
>.... אנחנו כל כך מסתדרות וכשיש חיכוכים כאלה על דברים שבסך הכל שתינו מסכימות עליהם.. אי הבנה דפוקה. בכל מקרה היה לי ממש חרא כל היום . היא התנצלה אומנם.. לא נראה לי שהיא ציפתה לכזו תגובה דומעת ממני .. אבל זה הרס לי את כ-ל היום. לא הצלחתי לחייך בכלל..
הלכתי לקניון לפצות את עצמי וראיתי מלא מגפיים יפים בנעלי מרקו .. מעור ! מהממים.. רק ששומדבר לא נסגר על הגזעים שלי!
כוס%^ למה לא עושים מגפיים רחבים בשוקיים? הכל צר כאילו אני לא יודעת מה! זו$%#$ !!!!! אני לא מוצאת מגפיים ליציאה. זהו .. קיבלתי גליטר במתנה מאיל מקיאג'. טוב נו. 2 חחחחחחח אחד בבוקר ואחד בערב
היו מוכרות אחרות
קניתי 2 סביבונים מיוחדים כאלה עם אורות לאחיינים שלי
מחר אני עובדת חינם מ 9 בבוקר. יש לי ישיבה ונשבר לי הZ מהעבודת חינם הזו. לא משלמים לי על זה !!!!

ebi83

New member

"עוד נדע ימים טובים מאלה, עוד נדע ימים טובים פי אלף.."

לי אל בר

New member

יש ימים שאנחנו רגישות יותר! זה בדוק!!
אני מקווה שאת כבר ישנה.. מחר תתעוררי ליום חדש ובטוח תראי את זה אחרת.......

Natalila

New member
קודם כל

יש ימים כאלה.. אבל צריך פשוט לתת לזה לעבור... גם אני שבוע שעבר בכיתי ממשהו בעבודה פשוט מרוב תסכול... הייתי חייבת להוציא את זה החוצה לגבי המגפיים אני מבינה אותך
גם על הרגל שלי שום מגף לא נסגר
יש לי "שרירי" תאומים מאוד "שריריים"

Jahel

New member
מקווה שהכל כבר מאחוריך

יש ימים כאלה שפשוט צריך להתפרץ על העולם ואז נרגעים
לגבי המגפיים- אני פשוט לא מוצאת שום דבר שאני אוהבת
ומה זה עבודה חינם? התנדבות? או פשוט ימים מסוימים שאת לא מקבלת עליהם שכר?

Jahel

New member
מקווה שהכל כבר מאחוריך

יש ימים כאלה שפשוט צריך להתפרץ על העולם ואז נרגעים
לגבי המגפיים- אני פשוט לא מוצאת שום דבר שאני אוהבת
ומה זה עבודה חינם? התנדבות? או פשוט ימים מסוימים שאת לא מקבלת עליהם שכר?

למעלה