רוצים להילחם בחוק טל? רוצים להילחם בחוק טל?
N Nightwinds Lullaby New member 2/8/02 #2 אנשים... עוד מישהו חוץ ממני הולך להשתתף במשמרות המחאה מול הבקו"ם?
א איילת1974 New member 3/8/02 #4 אני לא שמעתי על עוד משמרת מחאה חוץ מזאת שהיתה לפני כשבוע ב-29.7 בבקו"ם, שבה השתתפה נציגתכם הנאמנה. אם למישהו ידוע על משמרת נוספת, הוא מוזמן לכתוב על כך בשרשור.
אני לא שמעתי על עוד משמרת מחאה חוץ מזאת שהיתה לפני כשבוע ב-29.7 בבקו"ם, שבה השתתפה נציגתכם הנאמנה. אם למישהו ידוע על משמרת נוספת, הוא מוזמן לכתוב על כך בשרשור.
N Nightwinds Lullaby New member 3/8/02 #5 יש קבועות... של כל מיני ארגונים ומפלגות... אני אישית משתתף מטעם נוער שינוי...
נ נוער שינוי New member 3/8/02 #6 טוב ששאלתם. בשבועים הקרובים, 4.8.-15.8, בימים א-ה, בשעות 8-10 בבוקר, תעמוד משמרת מחאה מול הבקו"ם עם כרזות ושלטים בגנות חוק טל השערוריתי כל מי שיכול מוזמן להגיע... עוד פרטים במסרים אישיים באתר שלנו או באי מייל [email protected]
טוב ששאלתם. בשבועים הקרובים, 4.8.-15.8, בימים א-ה, בשעות 8-10 בבוקר, תעמוד משמרת מחאה מול הבקו"ם עם כרזות ושלטים בגנות חוק טל השערוריתי כל מי שיכול מוזמן להגיע... עוד פרטים במסרים אישיים באתר שלנו או באי מייל [email protected]
N Nightwinds Lullaby New member 4/8/02 #7 לזה בדיוק אני הולך ביום שני ../images/Emo45.gif אני מהרמת גנים... נראה אותך שם