אנשים...

תשמע...

לזה אתה קורא תגובות.... איזה בולשיט- קודם כל שלינקין תחליט איזה להקה היא ראפ\רוק\פופ! ונראה לי הם רבים שם בתגובות מי הכי חתיך או משהו לא ברור לי עדיין

Upon The Ashes

New member
דבר ראשון

לא הבנתי ממש את התגובה שלך, לפחוץ פה: "לזה אתה קורא תגובות.... איזה בולשיט- קודם כל שלינקין תחליט איזה להקה היא ראפ\רוק\פופ!" חוץ מזה מה שבטוח זה שהם ילדי MTV קטנים ועלובים

jotun

New member
הדור הולך ופוחת.......

מה לעשות שיש הרבה אנשים שחושבים שלינקין פארק הם להקת רוק מגניבה ויש לא מעט כאלו.אבל מה לעשות אם זה מה שהם אוהבים אז שיבושם להם. לי כבר לא אכפת שישמעו מה שהם רוצים העיקר שלא יתלהבו מזה.

זה הצחיק אותי..

"לא רק שהרוק לא מת, ולא ימות, כי הוא המקור למה שקורה היום במוסיקה, הוא חי מאוד. לינקין פארק הם לא רוק רגיל, גם מטאליקה או סיסטם אוף א דאון שאנשים הזכירו פה הם לא רוק. יקירים שלי, רוק זה ביטלס, זה רולינג סטונס. זה רוק. מטאליקה, סיסטם אוף א דאון, לינקין פארק וכל אלה נכנסים לסאב-ז`אנרים של רוק אלטרנטיבי, אם זה מטאל, נו-מטאל או מה שלינקין פארק עושים: Antisocial. חברים, הAntisocial מגיע לקחת את כולכם!!! (לקח כבר מזמן, ע``ע KoRn, Marilyn Manson וכו`...)" (אחת מהתגובות)

super-cat

New member
איזה תגובות של אנשים מטוגבלים יש שם

... זה ממש הצחיק אותי "לינקין פארק כוסונים, מושלמים והם הלהקה הכי טובה בעולם" (מעירצות בנות 12 או מה?) אבל מה, מבחינתם זה *מאגניב* להעריץ את לינקין פארק, כי זה הדבר הכי קרוב ל"רוק" שיש באמטיוי (דבר עצוב לחלוטין גם זה..) ומאחר והם לא מנותקים מהבועה המטומטמת שהם נמצאים בה, ורואים כל היום רק בריטני ולינקין פארק אז הם מגיעים למסקנה שמי שיש לו קליפ עם גיטרות וכמה הומואים ש"צורחים" למיקרופון מילים חסרות משמעות ומנסים "להתמרד", זה רוק. וזה ממש לא. וזה מה שעצוב בכל העניין. בעצם זה לא עצוב, זה מעורר רחמים, וקצת מצחיק
נטלי

super-cat

New member
ובכותרת שלי זה אמור להיות

מוגבלים, ולא מטוגבלים כמו שכתבתי...
נטלי

A Giant Midget

New member
מצחיק מצחיק...

אבל זה מתחיל לתסכל וממש לעצבן. ודווקא בגלל אותם אנשים ששומעים לינקין פארק וחושבים שהם ונדליסטים מאגניבים יוצא שם רע לכל מי ששומע שהו מעבר לרוק. הרי ברור שאם אתה שומע מטאל אז אתה מקריב חתולים לשטן...

super-cat

New member
מה, אתה לא עושה את זה כל יום בחצות?

וכולנו גם לובשים שחור ומתאפרים בצורה מפחידה ומקריבים קורבנות לשטן ומפחידים אנשים תמימים ברחוב... מה, לא?
נטלי

A Giant Midget

New member
נו מה את רוצה?

אמרתי שבזכותם יוצא לנו שם רע וקשוח! שחור רולז! סוף סוף כולם יודעים כמה אנחנו קשוחים ומפחידים. המטרה שלנו הושגה. עכשיו אפשר להתאבד.

להפך

אם היית קורא עיתוני נוער בשירותים כמוני היית יודע שכל להקות הנו מטאל לא שותות ולוקחות סמים . הילדים המושפעים מפירסומות סיגריות אין מצב ועוד שטויות למנהם רואים מולם : להקה מאגניבה ועוד רוק שזה עוד יותר מאגניב. אמא מאשרת לשמוע אותם כי בעיתון כתבו שהם לא לוקחים סמים. והחיים שלהם מאושרים . הגמד

למעלה