Hole In The Sky
New member
אנשים
אני רוצה לספר לכם על היום הממש נחמד שהיה לי. אז ככה: בהתחלה שמעתי מלא רעש ובלגאן אז התעוררתי וראיתי שיסמין (אחותי הגדולה) וטל (אחותי הקטנה) רצו ליסוע לת"א בלעדי! הם רצו לברוח לי!
התלבשתי מהר, ציחצחתי שיניים ונדחפתי לאוטו (חעחע
) הגענו לת"T בערך ב-10 וירדנו בעזריאלי הלכנו קצת ברגל וחיפשנו מונית.. עד שמוצאים מונית מזורגגת יייאאווו! בכל מקרה- מצאנו אחת ונסענו לקינג ג´ורג´ (רחוב בת"א) ואז ראינו שחביבה סגור (חנות של מכנסיים) אז יסמין וצביקה (ידיד שלה) הלכו לאיזה פגישה בקשר לליין מסיבות שהם פתוחים ואני וטל הלכנו לשוק וסתם טיילנו.. ראינו אנשים צועקים אחד על השני וכמעט הולכים מכות היה ממש נחמד ואז מזווית עיני קלטתי חולצה של נירוונה... ישר תפסתי אותה ושאלתי את המוכר "כמה?!?" הוא אמר 50.. וזה היה בערך חצי ממה שהיה לי אז שאלתי אותו אם אני לוקחת עוד חולצה אם הוא עושה לי הנחה הוא אמר שכן- ולקחתי 2 חולצות ב-50 וגם שאלתי "אין לך עוד חולצות שלהם?" והוא אמר "לא.. זאת האחרונה- אין יותר נירוונה" אז התחלתי לריב איתו שיש נירוונה! והוא אמר שהוא לא ראה בשומקום עוד חולצות שלהם אז אמרתי לו שיחפש..
אח"כ יצאנו מהשוק נפגשנו חזרה עם יזמין וצביקה והלכנו לחביבה... והיה שם מוכר כ-ז-ה הומו!!! הוא היה כ-ז-ה חמוד
בהתחלה כולנו חשבנו שהוא בת אבל אז השיערות בבית השחי והקול הגברי הסגירו אותו. בקיצור, קנינו 3 זוגות מכנסיים ב-270 שקל לטל.. ולקחנו מונית לאזור קרוב למרכזית הישנה.. כי יסמין וצביקה היו צריכים לברר משו אח"כ אכלנו ארוחת בוקר על חשבון צביקה ולקחנו מונית לסנטר בסנטר הלכנו ישר לתומר (חנות ממש נחמדה) והתנחלנו בחנות.. כי המוכר (סם) מכיר ממש טוב את יסמין וצביקה.. אז סתם ישבנו שם לדבר איתו וסם אמר ליסמין שאני יותר יפה ממנה
והיא בעטה בו..ואז הוא אמר שגם יש לי נימוסים יותר טובים...חיחי
והייתה לי ולסם שיחה ממש נחמדה, קבלו: סם: בת כמה את? אני:13 סם:יש לך חבר? אני:כן סם:את מחבבת אותי? אולי את רוצה לצאת איתי? אני: חחחעעע ל-א! סם:למה לא? אני: אם תביא לי משו בחינם מהחנות סם:אם תיפרדי עכשיו מחבר שלך תקבלי משו חינם אני: (כבר תיכננתי על החגורת ניטים הממש מגניבה שהייתה שם) לאלאאאא!!! סם: חחח
ואח"כ קניתי ממנו פטצ´ של נירוונה וכמה דקות לפני שהלכנו הוא הביא לי מחזיק מפתחות של נירוונה ב-ח-י-נ-ם (לא צחוק... מחזיק מפתחות שם עולה 10 שקל) אההההההההההה וגם קניתי חולצה של "הטובים לטייס" מזה מגניבה
סוף.
אני רוצה לספר לכם על היום הממש נחמד שהיה לי. אז ככה: בהתחלה שמעתי מלא רעש ובלגאן אז התעוררתי וראיתי שיסמין (אחותי הגדולה) וטל (אחותי הקטנה) רצו ליסוע לת"א בלעדי! הם רצו לברוח לי!