אנשים.....

אנשים.....

בתור מעריץ נלהב של סאונד גארדן שברשותו כבר 3 דיסקים של הלהקה הדגולה הלכתי לי לחנות הדיסקים הקרובה לביתי (טוב לא ממש) וקניתי את אלבומם הראשון LOUDER THAN LOVE חזרתי לבייתי בהתלהבות פתחתי את הדיסק שמתי במערכת ומה מסתבר.... הדיסק הנ"ל ממש לא משהו השירים טפשיים וחסרי משמעות חוץ מאולי שתיים שלוש וגם המוזיקה לא משהו בנוסף הדיסק הזה הוא עם בסיסט אחר איזה יפני משהו גם שמע את הדיסק וחושב כמוני או אחרת?{

PORCUPINE

New member
אותו דבר רק עם תוכן...

Louder Than Love הוא ממש לא אלבומם הראשון. סדר יציאת האלבומים שלהם - 1988 Ultramega OK 1990 Screaming Life 1990 Louder Than Love 1991 Badmotorfinger 1994 Superunknown 1996 Down on the Upside ולפי דעתי אתה טועה. Louder Than Love אלבום מופתי. יש לו קצת סאונד מיושן יותר, אייטיז יותר. הוא פחות טוב מ - BadMotorFinger אבל הוא עדיין מצוין.

HoLy Cow

New member
יש לי אותו

דווקא אהבתי אותו. ´לאוד לאב´ הוא שיר מצויין, והרמה הכללית בדיסק היא סבירה. אולי אתה חושב שזה דיסק טפשי בגלל ´ביג דאמב סקס´, אבל זהו שיר שהוא פארודיה על מה שנקרא ´שירי תחת´, וזהו סוג של שירים ששרים על מין. אז הטפשיות נעשית בכוונה. חוץ מזה אני לא יודע מה עוד בו טפשי. עם אתה מצפה לעוד ´סופראנואון´ או ´באד מוטור פינגר´ אז אני לא חושב שיש כזה מסאונדגארדן.

למעלה