אנשים!!!!

אנשים!!!!

וואטס אפ כולם???? טוב אתמול הלכתי לישון ברבע לחמש ולא מזמן חזרתי מיציאה (לשבת עם ידידים בגן שעשועים....בעעע!!! חחח
) אז אני לא אכתוב מגילה.... מה שרציתי להגיד שלא עשיתי בסוף את הפירסינג כי הוא עושה בחמשים ש"ח רק אם מביאים לא עדיל והוא עושה רק את החור והיה לי עגיל והוא אבד! ואם הוא עושה עם עגיל משלו אז זה 120 (למרות שהוא אמר שבשבילי 90 כי אני מכיר את חבר שלו הטוב...
) אבל חסרים לי 40 ש"ח....חפיף בכל מקרה כל מי שאמרתי לו אפילו אז אחד שיש לו פירס אמר לי לא לעשות אצל זה שאני הולך לעשות אצלו (הוא הבין ממי שאמרתי שאין לו תעודות....
) ושלא שווה ושיהיו סיבוכים והגעתי למסקנה שאני רוצה בגבה ואני צריך לחכות לגיל 16.5-17 כי עכשיו הגוף ידחה את העגיל.....בעע בקיצור כנראה שבנתיים אני לא יעשה... חפיף! אז אוהב אתכם (קרן כמה זמן לא דיברנו? ראית את התגובה על הסיפור שלך עם מייקל הילד הכי יפה ומקובל בבית ספר??? וכל השאר!!!) שמעתי רק בימים האחרונים שירים מהדיסק ממנטו מורי (בושה לי!!!)....! בקרוב אני אקנה את הדיסק! טוב אני רואה שיוצאת לי מגילה אז לילה טוב שושים!

נועה´לה!

וואטס אפ בובה? אז ככה.....פירסינג זה בסה"כ דבר לא טבעי, זה עצם זר שנכנס לגוף.... אז למשל אם את עושה עגיל בגבה....הגוף מזהה שנכנס משהו לט טבעי לגוף ואז החור מתחיל להתרחב כי הגוף דוחה אותו,הוא לא מזהה אותו אז הוא רוצה לגרום לו לעוף, אז החור גדל וגדל וזה נקרא תלישה-החור ניהיה גדול, העגיל נופל ואז יש צלקת מגעילה ומכוערת..... אז ממה ששמעתי צרי לחכות כשהגוף קצת יותר יתפתח, 16.5-17 ואז לעשות.... יום טופ!

גן כתום

New member
אמ...

גם הגוף שלי לא אוהב עגילים... ניסיתי לעשות 3 פעמים באוזן והגוף התחיל להתנגד. לא מקטע של גדילה ותלישה או כלמיני מפחידים כאלה, החור פשוט לא התרגל להיות חור, ו... לא יודעת מה העניין של זה... איך ניגמלים מהדיסקים של אביב גפן... אני מכורה וזה עוד לא קרה לי...

מיקו´שששששש

בוב חבוב!! מה שעכשיו אמרת לי על החורים עשה לי הלם.... אני בשוק.... מה זה באמת??? כלומר הגוף מרחיב את זה? בלעעעעעע עכשיו אני אשקול את כל הנושא הזה שוב של הפירסינגים.... יום טוף יום נפלא!!

בובה!

זה מה ששמעתי ממישהו שמבין בפירסינג.... אבל נכנסתי לאתר שכתוב בו הסכנות, תיכנסי ל- www.telhai.ac.il/gifted/piercing/dangers.htm יום טופ!

זיגוטה

New member
אנשושים! ! ! ! ! !

אממ באמת זה לא ממש קשור לגיל... אני למשל עשית כמה וכמה עגילים ובהתחלה היתה לי אינפקציה קטנה אבל זה עובר אם מטפלים בזה טופ...עגיל בגבה לא יתלש אם תתפלי בו טופ... ובאמת תחטאי אותו...אני עוד איזה וימיים הולכת לעשות עגיל בגבה ולהחזיר לעצמי את העגיל בסנטר...תאחלו לי בהצלחה! חחח סתם זה באמת שאל כואב אנשים כל מי שרוצה לעשות תעשו זה לא כואב! ! ! וגם בלשון זה לא כואב ממש לא!

מותק...

כל גוף דוחה עגיל אבל כלללללללל גוף. אינפקציה זה סוג של דחייה לרוב הגוף פשוט "נכנע" אבל ברגע שהפנים עוד משתנים ככה יש סיכוי יותר גבוה שהגוף ידחה את העגיל בגלל זה זה כן קשור לגיל.

מותק...בקשר לעגילים...

טוב אז דבר ראשון לא הולכים לאדם שאין לו אישור ממשרד הבריאות ומעייריה לבודי פרסינג... דבר שני בן כמה אתה? בגיל 16-17 הגוף ובמיוחד של בנים עדיין מתפתח ועגיל בגבה עלול להדחות ע"י הגוף,לגוף קשה לקלוט חומר שלא שייך לו עצמו...מתכות... שניה עוברת נושא אבל תראה שזה קשור כשעושים למישהו ניתוח נניח בברך ושמים לו סיכה >עם אתה יודע מזה< אחרי משו כמו חצי שנה מומלץ להוציא אותה...כי זה מפריע חיידקים מסויימים בגוף. ככה אותו הדבר העגיל חוץ מזה עגיל בגבה מומלץ לעשות או בננה או חישוק ולא משקולת ישרה ככה שיפריע כמה שפחות לגוף. עכשיו יצא חוק חדש שמותר לעשות עגילים וקעקועים מגיל 16 ללא אישור הורים אבל! לא ממולץ והסיבות הם- מקומות שמכבדי את עצמם לא יעשו לך את הקעקוע או את העגיל ללא האישור עד גיל 18. תמנע מריבים מיותרים עם ההורים וכל מיני,אם אתה באמת רוצה עגיל תחכה עד גיל 18. עכשיו מקומות מומלצים לעשות עגילים/קעקועים ראשון לציון-ומפייר טאטו תל-אביב-פיסכו,ז´ובנו ואילת אצל רז. וכמובן בכל מקום שיש את סטודיו מורנו קח בחשבון שהכל פה הוא לא מימשהו מוסמך >כאילו את הדברים שמעתי ממישהו מוסמך אבל פה שמעת את זה ממני< וזהו... יום מעולה לך

ועוד משו...

שאלות שיש לכם בנושאי פירסנגים וקעקועים גשו לפורום פירסנג וקעקועים בנענע

ליאורנ

New member
בקשר לעגיל בגבה..............

אני עשיתי אצל אחד בלי רשיונות וכו[רק כדי שאני לא יתטרך אישור הורים] ופשוט הוא עשה לי עגיל יותר קטן מהמקום בגבה ופשוט העיל נכנס לי לתוך הגבה - הלכתי לבית חולים והוציאו לי אותו אז בקיצר עם אתה עושה עגיל תעשה רק אצל מקצוען עם רשיונות אני גם מכיר אחד שעשה עגיל בלשון והוא עשה לו את העגיל בתוך עצב בלשון הלך לבית חולים ובנס יצא מזה בשלום אז תחשוב פעמים איפה אתה עושה [עשיתי שוב לפני שבוע והכל בסדר]

ליאורנ

New member
אאמממ.....

בהתחלה עשיתי אצל אחד ליד קניון רוטשילד[אבל הוא כבר סגר] ןבפעם השנייה אני עשיתי ב VAMPAIRE TATOO [אצל ז´אק]

תוכלו להסביר לי

אלו שעושים בסטודיו שאין לו אישורים והוא לא מושרה, מה הדחף הזה לעשות שם? לא שמעתם מספיק על מה שקורה? אתם לא צריכים "לעבוד" על ההורים שלכם! תתאפקו, ותעשו את זה בסטודיו מורשה...

את צודקת אבל...

ילדים כאשר הם רוצים להיות מאגניבים עושים בכאלה מקומות שזה יהיה אופנה שחולפת...

אוקיי...

אז נכון ג´ייס הוא באמת לא מורשה אבל ת´אמת אצלו עשיתי ת´עגילים בלשון והיה טוב... להפך מחברות שלי שהעגילים שהן עשו הגוף דחה אותם אינפקציות וכאלה. ובוומפייר המקום הוא אחד מהמקומות הטובים בארץ לקעקועים ופירסנג בודי אין מה להגיד...

למעלה