buli the snow man
New member
אנשים!!!!
וואטס אפ כולם???? טוב אתמול הלכתי לישון ברבע לחמש ולא מזמן חזרתי מיציאה (לשבת עם ידידים בגן שעשועים....בעעע!!! חחח
) אז אני לא אכתוב מגילה.... מה שרציתי להגיד שלא עשיתי בסוף את הפירסינג כי הוא עושה בחמשים ש"ח רק אם מביאים לא עדיל והוא עושה רק את החור והיה לי עגיל והוא אבד! ואם הוא עושה עם עגיל משלו אז זה 120 (למרות שהוא אמר שבשבילי 90 כי אני מכיר את חבר שלו הטוב...
) אבל חסרים לי 40 ש"ח....חפיף בכל מקרה כל מי שאמרתי לו אפילו אז אחד שיש לו פירס אמר לי לא לעשות אצל זה שאני הולך לעשות אצלו (הוא הבין ממי שאמרתי שאין לו תעודות....
) ושלא שווה ושיהיו סיבוכים והגעתי למסקנה שאני רוצה בגבה ואני צריך לחכות לגיל 16.5-17 כי עכשיו הגוף ידחה את העגיל.....בעע בקיצור כנראה שבנתיים אני לא יעשה... חפיף! אז אוהב אתכם (קרן כמה זמן לא דיברנו? ראית את התגובה על הסיפור שלך עם מייקל הילד הכי יפה ומקובל בבית ספר??? וכל השאר!!!) שמעתי רק בימים האחרונים שירים מהדיסק ממנטו מורי (בושה לי!!!)....! בקרוב אני אקנה את הדיסק! טוב אני רואה שיוצאת לי מגילה אז לילה טוב שושים!
וואטס אפ כולם???? טוב אתמול הלכתי לישון ברבע לחמש ולא מזמן חזרתי מיציאה (לשבת עם ידידים בגן שעשועים....בעעע!!! חחח