אנשים!!!! אתם יודעים במקרה את תאריכי הלידה והמזלות של השחקנים? אם כן, תכתבו בבקשה!
P pompii New member 15/6/02 #1 אנשים!!!! אתם יודעים במקרה את תאריכי הלידה והמזלות של השחקנים? אם כן, תכתבו בבקשה!
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 15/6/02 #2 אוואו, האמת רק את של סופילה אני זוכרת ויודעת. אז הנה: סופי נולדה בתאריך - 26.11.1975 והיא מזל קשת. מקווה שעזרתי.
אוואו, האמת רק את של סופילה אני זוכרת ויודעת. אז הנה: סופי נולדה בתאריך - 26.11.1975 והיא מזל קשת. מקווה שעזרתי.
ד דנדוש 2 0 0 2 New member 15/6/02 #3 יהודה לוי נולד בתאריך הקדוש (לא אבל חפיף..) : 29.06.1979 במזל סרטן!!! החודש יש לו יום הולדת עשרים ושלוש!!!!!!!!
יהודה לוי נולד בתאריך הקדוש (לא אבל חפיף..) : 29.06.1979 במזל סרטן!!! החודש יש לו יום הולדת עשרים ושלוש!!!!!!!!
ד דנדוש 2 0 0 2 New member 15/6/02 #5 וואלה אני לא יודעת.. חשבתי על לקנות כרטיס ברכה ולשלוח לו..אבל אז אמרתי לעצמי אויש נו באמת איזה שבעים אלף בנות ישלחו לו בטח אותו הדבר אז אמרתי שחבל על הכסף וזהו..
וואלה אני לא יודעת.. חשבתי על לקנות כרטיס ברכה ולשלוח לו..אבל אז אמרתי לעצמי אויש נו באמת איזה שבעים אלף בנות ישלחו לו בטח אותו הדבר אז אמרתי שחבל על הכסף וזהו..
ע עדי18 New member 16/6/02 #11 לי יש יומיים לפניו!!(לא שזה מעניין מישהו אבל שיהיה.....) איזה נשמה הוא!!!!!
• •°DaNuSh°• New member 15/6/02 #6 מגגניבב גם אני נולדתי בחודש... נובמבר- ב-29 ויש לי צבע שיער דומה לשל סופי אבל זה לא קשור.. צריך לחגוג ליהודה יום הולדת בפורום (סתםם) איזה חמוד הוא! ומישהו יודע ת´תאריך של מתי אטלס ונתי רביץ?? נראה לי שנתי גם נולד בחודש נובמבר...
מגגניבב גם אני נולדתי בחודש... נובמבר- ב-29 ויש לי צבע שיער דומה לשל סופי אבל זה לא קשור.. צריך לחגוג ליהודה יום הולדת בפורום (סתםם) איזה חמוד הוא! ומישהו יודע ת´תאריך של מתי אטלס ונתי רביץ?? נראה לי שנתי גם נולד בחודש נובמבר...