אנשים!

Luthien

New member
אנשים!

משעמם לי וקר לי כאן ואני עייפה וכואב לי הראש ומרוב שהתעסקתי היום בדוסון קריק ובהיתי בפוסטרים שלהם אצלי בחדר החלטתי לכתוב לכם הודעה כאן.....אבל אין לי מה.....סניפ.... המוח חושב.......חחח......לפני כמה ימים קיבלתי אס אם אס מידיד שלי שהמסקנה שלו הייתה שאין לי מוח.......חחחחחח עזבו, אני מדברת שטויות.... המממממ........סו........משהו.....כן משהו.....חחח....עוד שלושה ימים יש פרק ואני לא אראה אותו, אני אאלץ להקליט...יש לי מסיבת סיום......זה ממש מגניבי וזה גם עצוב..... אוווווו!!!!! יש לי משהו לכתוב!!!!!
אתם כל הזמן מדברים על זה שג´ואי תהיה עם צ´ארלי....אבל חכו, יש עוד זמן......יש לה גם תקופה שיהיה משהו בינה לבין פרופסור ווילדר......הפנטזיה של כולן.....חחחחח......שמתן לב לכמה נקודות יש בהודעה? אני חייבת להיגמל.......גרררררר.......אני רוצה דיונים ארוכים בעלי משמעות......אני זוכרת ששנה שעברה, בפורום של דוסון קריק של ערוץ שלוש, כמה אנשים כל הלילה ישבו וכתבו למה ג´ואי צריכה להיות עם דוסון vs. למה ג´ואי צריכה להיות עם פייסי, זה היה אחרי הפרק "four stories" כל כך נהנתי אז......אני מתגתגעת לימים הטובים....לא שהיום הימים לא טובים.......עוד שלושה ימים יש דוסון!!!!!!1 צריך לשמוח ולרקוד!!!!! סניפ........העונה הבאה כנראה האחרונה.......זה ממש עצובי....
כן, אני מודעת לכך שאין להודעה כל כך משמעות......אבל בכל זאת..... (((((((((:) luv אוסנת

למעלה