אנשים

FirePhoenix1

New member
אנשים

יש לי סין רמה 53 עם 23 mill שווה לקנות ilbi??ואיזה פי קיו עדיף orbis או ludi maze???

Don Nirtin

New member
ludi maze../images/Emo87.gif

כסף כסף וכסף. אבל כרגע יש שם בעיה קטנה כי יש באג.

../images/Emo32.gif סליחה שנצלשתי,אבל,../images/Emo219.gif

ענו כבר על השאלה ואני לא רוצה לפתוח שרשור חדש. אמ,עשיתי קווסט באמוריה,כדי לשנות את השיער,סיימתי,חזרתי לאמוריה,עשו לי אפרו. O_____O אפרו זה לא בדיוק מה שאני רוצה. ;; יש קווסטים נוספים שמקבלים בהם קופון EXP? ._."

ועכשיו יש לך אפרו? T_T../images/Emo219.gif

אני חייבת כבר לעלות ללבל 15,להשתמש בכובע. XD

Black Stain

New member
לא, היא הייתה איזה רמה 10../images/Emo12.gif

בראשית שלי לא עשיתי את זה פשוט

D amaged R oses

New member
ברמות נמוכות זה לא נורא D:

אם לי היה יוצא השיער הזה גם אני הייתי מוחקת.. למזלי מעולם לא הורע מזלי. אבל לחברה שלי זה קרה ואני לא מפסיקה לצחוק עליה

כן,תגרמי לי להרגיש רע. ../images/Emo69.gif../images/Emo219.gif

אני דווקא לא אמחוק,אני פשוט אחלה ללבל 15 ואשים כובע.
אני לא מתכוונת להתחיל מחדש,גם אם זה רק לבל 13. הספיק לי שהתחלתי 3 פעמים תוך יומיים. |:

Black Stain

New member
כשתתקדמי איתה את תתחרטי על זה נראה לי

אבל רק אני כלכך רדודה;[

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif זה מעאפן

בשביל מה לחכות ל15 או ל13 בכלל? ברמה 8 אני כבר בודקת את התסרוקת. מה הבעיה להשיג ממשתמשת אחרת את ה25 סקווישי ולהעביר לה? או לקנות? לא יצא טוב, מוחקים. בלי להתאמץ הרבה.

טוב,בסדר,מוחקת@$% ;;../images/Emo219.gif

אין,מחר אני עולה את כל השלבים מחדש. מייפל איילנד,מחדש,פעם רביעית תוך שבועיים. ._."

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אל תמחקי!>:

למה את מקשיבה לכולם פה?XD לא בא לך למחוק, אל תמחקי! גם לי יצא שיער מוזר של אפרו, אז מה?:) אני מיוחדת, אין עוד אנשים עם שיער כמו שלי..^^ וכשימאס לי ממנו אחרי רמות 30+ אני אמצא מישהו לקנות ממנו קאש [או אשלח את ה15 ש"ח כדי לקבל מספיק כסף ל5K] ואשנה את השיער..^^

אז זהו,שאני לא משתמשת בNX קאש. ../images/Emo69.gif../images/Emo219.gif

הוא לא ישתנה בחיים. X_X

פתרון אחר פשוט יותר ../images/Emo13.gif

לא להשתמש בקופון הזה. זה מה שאני עשיתי. זרקתי אותו. הלכתי עם השיער ההתחלתי שלי לאורך כל הדרך עד שהיה לי NX לשנות אותו. לא הייתי מוכנה לקחת סיכונים.

אבל זה משגע!

ניסיתי לעשות את זה עם הנוכחית שלי, עד איזה רמה 20-30 הייתי נחושה בדעתי שאני לא משנה, ופשוט נמאס לי מהשיער של הנובית וגם התהייה של מה יצא לי הרגה אותי XD אז פשוט שיניתי, ויצאה לי התסרוקת המגעילה הזאת עם השני שווצים בצידי הראש אבל זה לא היה נורא כי ידעתי שמתישהו אני אקנה קאש ואחליף (אומנם יצא לי להחליף רק ברמה 45 אבל ניחא..) עד אז גם ככה הייתי עם כובע... עכשיו שיניתי שיער ויש לי שיער דיי חמוד, אבל אני חושבת שאני אשנה שוב.. (וגם צבע..) פשוט כל הקטע החדש של אי אפשר לשלוח שקלים מדכא
(לחפש איפה להמיר ליורו, דאמט.
)

sachar123

New member
היה שקלים... עברו לדולרים

עכשיו יורו
פשוט מאוד, תקחי את כמות השקלים הנדרשת, כנסי ל-change שקיים ברחובות הראשיים במרבית הערים ותוך שניה יש לך במקום שקלים את המטבע הדרוש למשלוח... EMS בעלות של 69 ש"ח תוך 5 ימי עבודה מעודכן לך ה- NX
בהצלחה !

למעלה