אנשים

אנשים

היה פיגוע בהרצליה..שתי דקות מהבית שלי..
אני כל הזמן מסתובבת שם..איזה פחד אנשים

VengaGirl

New member
גלי...../images/Emo7.gif

אני מבינה כמה שכואב... וכמה שמפחיד... אני יכולה להבטיח לך שאם הזמן זה נהיה קל יותר.. הלוואי והיה לי מה להגיד כדי לגרום לך להרגיש יותר טוב... הלוואי והייתי יכולה לעשות משהו בשבילך עכשיו.. אבל כל מה שאני יכולה לעשות זה להזכיר לך כמה שאני אוהבת אותך ושאני תמיד כאן בשבילך..

זיגוטה

New member
אווו בובהההההה

אוקי דבר ראשון ככה- ידיד הכי טוב שלי ביבידוק היה בעיר והוא שמע את הפיצוץ כי הוא היה בידיוק 100 או פחות מטר משם!!! הוא כזה מסכן יווווו! הייתי אצלו הוא בטראומה!!! אני ממש מצטערת וכן גם אני ממש מפחדת וגם אני מבלה שם די הרבה (אני מרעננה ביי דה וואי) ואני גרה ליד הפארק (את בטח יודעת איפה זה) גם לא ממש רחוק! אני רק מפחדת שהיעד הבא של הערבים האלה זה רעננה!!! (אני ממש מפחדת) ואני רק רוצה להגיד לך ולכולם---> ת-ז-ה-ר-ו!!! כי לאד אחד מהפורום זה כמו לאבד בן משפחה!!!! אז אני רק מבקשת שתזהרוווו!!!!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותכם כולכם!!!!!!!!!!

~איה~

New member
אני מבינה מה עובר עלייך

לפני חודשיים וחצי היה הפיגוע בחיפה, שגם מאוד קרוב לבית שלי, וילדה שהייתה חברה שלי נהרגה בו. עכשיו כל רעש של סירנות אמבולנסים מחזיר אותי לזה. קשה לחיות ככה אבל תיהי חזקה.

גן כתום

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

נשאר רק לקוות שהכל יסתדר... "למיואשים יש רק גורל"... ארץ אוכלת יושביה... תשמרי על עצמך, אבל אל תחיי בפחד

למעלה