אנשים.....

אנשים.....

תדרגו לפי סדר עדיפויות שלכם את שלושת המתאבקים הכי אהובים עליכם מכל התקופות והזמנים שאתם מעריצים גם עם יש כאלה שכבר לא מתאבקים כמובן שמתאבקים כיום , כל אחד לפי בחירתו. שלי זה : 1) אנדרטייקר 2) שון מייקלס 3) הולק הוגן

ohadp3

New member
שלי זה

1. ג´ף הארדי 2. שון מייקלס 3. טריפל אייץ´

shohamz

New member
ושלי

קשה לי לבחור רק שלושה אז הנה השביעיה המובילה: + האלק הוגאן - כוכב ההיאבקות הידוע בעולם + קרי ואן אריק - הכוכב האמיתי הראשון שהיה מוכר בארץ + ביל גולדברג - החזיק את ה-WCW כמעט לבד על כתפיו + ברט הארט - הנציג הכי טוב של המשפחה, אחד המתאבקים הכי טכניים + ריי מיסטריו (איך אף אחד לא חושב עליו?) - שינה את תחום המשקל הקל + שון מייקלס - אחד השואומנים הגדולים של כל הזמנים + ריק פלייר - עזבו אותו כיום, היה אחד מהמעופפים הגדולים של פעם וגם אחד השואומנים של כל הזמנים. עכשיו: איך אפשר לבחור רק שלושה?

shohamz

New member
ואיך יכולתי לשכוח גם את מלך ההרדקור

של כל הזמנים? טוני פאנק - הוא כמעט המציא את ההארדקור עוד בשנות ה-80. היה מגיע לזירה לבוש שחור עם פעמון גדול של פרה והיה חובט באנשים וגם היה חוטף מכל מיני חפצים. זכור במיוחד קרב זוגות בו הוא קשור עם פעמון הפרה למתחרה אחד והשותף שלו לקרב בריקהאוס בראון היה מחובר עם שלשלת מתכת למתחרה השני. הקרב היה בסגנון טורנדו, כלומר כל הארבעה בזירה כל הזמן. אתם יכולים לנחש כמה חניקות, מכות ותהפוכות היו בקרב שנמשך כרבע (!) שעה איפה הארדקור הולי? איפה ג´ריקו? פאנק היה שם לפני כולם

Sid

New member
השלושה שלי:

1.סיד - הכי אהבתי אותו PSYCHO SID 2.שון מייקלס- בDX הוא היה הכי גדול 3.סקוט סטיינר- בתור BIG POPPA PUMP

rshamir

New member
קשה לדרג שלושה

בשבילי יש אחד מעל כולם - ריק פלייר תמיד יהיה בעיניי המתאבק הטוב ביותר בהיסטוריה (למרות שאם הוא ימשיך בקצב הנוכחי, קורט אנגל עשוי להחליף אותו במעמד הזה בעוד כמה שנים). אחר כך, בדרגות שונות, קורט אנגל כמובן, שון מייקלס, בנואה, ג´ריקו ואחרים.

HBK

New member
השלושה שלי

שון מייקלס רודי פייפר מיסטר פרפקט

t-man

New member
הבחירה שלי

1)שון מייקלס 2)רוב ואן דאם 3)מייקל פולי

שלי זה

1) אנגל 2) אנדרטייקר 3) מרטי ג´נטי\אולטימייט ורייאר (לא שהם טובים פשוט אותם הכי אהבתי כשהייתי קטן ואותם אני זוכר)

למעלה