אנשים.....

אנשים.....

אני לא מאמינה שכבר עברה שנה... אתם יודעים מה התאריך היום? נכון ה-25.5 היום לפני שנה נפטר ארתורו מאלי השחקן הכי מדהים שראיתי בחיים שלי! פשוט מדהים! כמה שהוא היה רע בנאנו כמה שהוא היה לפעמים רע בבובה פראית אין כמוהו! הבנאדם הזה פשוט מדהים! אני מניחה ש אלא שראו בובה פראית בעקביות כמוני זוכרים אותו לטובה או כאלה שראו נאנו... כבר שנה עברה.. לא מאמינה שהזמן עבר כל כך מהר... מוזר לחשוב עליו,לראות אותו משחק, אבל פתאום לקלוט שהוא כבר לא איתנו(איתנו עם צופי הטלנובלות בכל העולם) מדליקה נר לזכרו של השחקן המדהים הזה ארתורו מאלי יהי זכרו ברוך

Rotem Lisa

New member
../images/Emo16.gif

אני הייתי בשוק.. הוא באמת היה שחקן טוב, וראיתי אותו גם ב"בובה פראית" וגם ב"נאנו"..

אני מדליקה נר לזכרו../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

איך הזמן עבר מהר..... ששמעתי לפני שנה שהוא מת נשארתי עם פה פעור (סתם
אוף הוא היה צריך לשחק ב"יאגו" לא יודעת באיזה תפקיד בדיוק, אבל בתחילת הצילומים הוא נפטר....

shirakl

New member
הוא היה אמור לשחק את אלדו

במקום נורברטו דיאז... מי לדעתכם שחקן יותר טוב מבין שניהם? מי יותר מתאים לשחק את אלדו? לגבי השאלה הראשונה קשה לי להחליט. לגבי השניה - נראה לי שנורברטו יותר מתאים להיות אלדו...לא יודעת למה

i love facu

New member
ארטורו מאלו או נורברטו דיאז

לדעתי מי שיותר מתאים לשחק את אלדו זה נורברטו דיאז לא יודעת למה אבל ארטורו נראה בן אדם יותר טוב מנורברטו ואלדו הוא הבן אדם הכי רע שקיים כך ש...

shirakl

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

מה????? כבר עברה שנה?
באמת קשה להאמין! ובאמת מוזר לחשוב שאני רואה אותו פעמיים בשבוע בבובה פראית, והוא בעצם כבר לא עמנו! ובודאי שכולנו נזכור אותו לטובה.. שתנוח על משכבך בשלום, ארתורו!

נוני 17

New member
אני גם מדליקה נר לזכרו../images/Emo16.gif

במה השחקן שנפטר באיזה תפקיד הוא שיחק בנאנו, ובאיזה תפקיד הוא שיחק בבובה פראית

ארתורו מאלי ../images/Emo16.gif

שיחק בנאנו את תפקיד הדוד של קמילה נדמה לי ובבובה פראית הוא שיחק את אביה של מילי,נטליה אוריירו וכן כבר עברה שנה מאז מותו של השחקן הזה... ששיחק בבובה,בנאנו ואפילו ביאגו..... האמת שעל מותו שמעתי המון זמן אחרי... ולא בדיוק שמעתי... סיפרו לי על מותו פה באינטרנט... והייתי בשוק טוטאלי.. קשה לראות עכשיו את השידורים החוזרים של בובה,לראות אותו שם, ואז לקלוט שבעצם הוא לא חי... עצוב..... ויש לו כל כך הרבה מעריצים בעולם... שחקן פשוט מעולה... כמה שהוא היה רע... וכל זה.. אין כמוהו.. לדעתי מכל השחקנים ששיחקו את הרעים בטלונבלות הוא אחד מהכי טובים! הכי הכי טובים! יהיה זכרו ברוך ארתורו מאלי

........

בהתחלה הוא לקה בהתקף לב ויצא מזה..... אחרי כמה זמן התחילו סיבוכים כתוצאה מהסיבוכים האלה הוא נפטר

ארתורו מאלי...... ../images/Emo16.gif

שיחק בנאנו את תפקיד הדוד של קמילה נדמה לי ובבובה פראית הוא שיחק את אביה של מילי,נטליה אוריירו וכן כבר עברה שנה מאז מותו של השחקן הזה... ששיחק בבובה,בנאנו ואפילו ביאגו..... האמת שעל מותו שמעתי המון זמן אחרי... ולא בדיוק שמעתי... סיפרו לי על מותו פה באינטרנט... והייתי בשוק טוטאלי.. קשה לראות עכשיו את השידורים החוזרים של בובה,לראות אותו שם, ואז לקלוט שבעצם הוא לא חי... עצוב..... ויש לו כל כך הרבה מעריצים בעולם... שחקן פשוט מעולה... כמה שהוא היה רע... וכל זה.. אין כמוהו.. לדעתי מכל השחקנים ששיחקו את הרעים בטלונבלות הוא אחד מהכי טובים! הכי הכי טובים! יהיה זכרו ברוך ארתורו מאלי

©wil cat

New member
כתבת שהוא שיחק ביאגו

והוא לא הספיק לשחק שם....... אז לא ביאגו

מעייני.....

התגעגעתי! מה קורה איתך? שלחתי לך מסר תבדקי... ואם כבר אז כבר..... מקפיצה שוב... ובדרך מדליקה עוד נר לזכרו
נ.ב: מה שמזכיר לי שהיום היה פרק של בובה פראית... ולא ראיתי! מה היה? מישהו זוכר?(או מישהי?)

למעלה