אנשים

מזל טוב לך שירן

ונידמה לי שלסיגל מנהלת הפורום שלנו יש ב 17 לדצמבר ( אם אינני טועה ), שזה בקרוב מאוד.

M i k e s F a n

New member
יום הולדת שמח שירני../images/Emo65.gif

את קמה לך בבוקר ומרגישה שקצת שונה,
מן תחושה כזו נפלאה שממלאת את החזה.
התבגרת היום בעוד שנה ... ולהמשיך את היום הזה, אינך כבר יכולה לחכות. יש לך יום הולדת היום
וזה יום כה מיוחד כי 365 יום בשנה ומתוכם זה יום אחד.
את בן אדם כל כך מקסים אין לי ספק שכולם יעידו כי אותך הם אוהבים.
תמיד את שם כדי לעזור או לתת עצה טובה.
החיים מוליכים אותנו לנתיבים כל כך שונים אך בכל דרך שתבחרי אני מוסיפה הצלחה וחיזוקים.
המון ברכות ושפע איחולים ממני אליך וגם אם לא תמיד אני שם, בתוך הלב מחזיקה אני את ידיך.
אז שיהיה לך מזל טוב עם הרבה נשיקות
וחיבוקים
והכי, הכי חשוב... שיהיה עד 120
מאחלת לך מכל ה-
, סיגל.

YORAMLA

New member
לשירן האחת והיחידה../images/Emo137.gif

מזל טוב ליום הולדתך... שתזכי לאושר והרבה בריאות... ויתגשמו כל משאולותייך.......

מור אסף

New member
לשירן מזל טוב

בריאות ואושר ומאחל לך שתמשיכי להנות משיריו של מייק...אולי בהמשך משהו ייזום וילביש על קולו הנפלא עיבודים חדשים מבלי לחרוג אני מקווה מהמלודיה היפה של שיריו....ושוב מזל טוב...

Dis Lui

New member
../images/Emo49.gif שירנוש ו...

המון בריאות, שפע של שמחות ושתדעי רק טוב בחיים שלך
שה' יברך אותך בהמון מזל ואושר
מעריכה ואוהבת,
היידי

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifהיום גיליתי שחיית הבמה והאנרגי

והאנרגיה ,פשוט פצצת האנרגיה בעלת קול מיוחד במינו ונדיר חזרה לבמה אחרי שב2000 לקחה פסק זמן והפסקה בשביל עצמה ,,הנהפה מ2005 בשיר חדש בגיל 65. לא להאמין איך שהקול שלה אפילו יותר טוב מלפני 5 שנים ,פשוט מדהיםםםםםםםם הקישור

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifוגם מ2005 בהופעת קידום לאלבום

all the best הכפול ,ובתוכו כמה שירים חדשים ביותר ,,,,פשוט אחת מהתופעות הכי ענקיות ומדהימות שידע עולם הפופ העולמי מאז קיומו .קריירה של 50 שנה . אנשים כמוה וכמו עוד כמה ענקים ,,פשוט מגמדים לידם לחלוטין כמעט כל זמר או כוכב אחר . אלה ,,מה שאני קורא להם "מפלצות המגה סטארים " הקישור ושוב יש בהם משהו נדיר שאין לכל האחרים.

ממזמן לא שמעתי מטינה טרנר

מדהימה, שני שירים ממש טובים. היא שרה מאוד טוב, גם מתאימה לה התלבושת השחורה וגם לצוות הליווי.

laveeg

New member
איך אפשר שלא לברך...

...כל שבוע את דואגת לברך אותנו בשבת שלום (ולא מפספסת אפילו פעם אחת ). שירן מה שיש לי לאחל לך שיתגשמו כל משאלות לבך ...ואמן. גולן

למעלה