אנשים

A Pig in a Cage

New member
אנשים../images/Emo70.gif

בצעד חסר תקדים נכנסתי היום לטאוור רקורדס (זה מה שהיה) וקניתי את Echos, האוסף החדש של פינק פלויד, למרות ההסתייגויות הרבות שהיו לי (יש לי משהו נגד אוספים, למרות שלא התאכזבתי מ Remasters, האוסף של לד זפלין), ואני חייב להגיד לכם שזה אוסף טוב. הוא ממצא בצורה מדהימה את הטובים שבטובים שבשיריהם (ולא רק השירים הכי קיטשיים/מפורסמים כמו שבד"כ), כולל כמה שירים שיצאו רק בבוטלגים, ולי, שיש רק את Dark Side ו Wish You Were Here זה תרם המון. חוץ מזה, יש גם קו רציף שמקשר בין כל השירים, דבר שחסר בהרבה מאוד מהאוספים שאני מכיר. בקיצור, נדוש ככל שזה ישמע, אני מצביע בעד
מה איתכם?

untitled

New member
אם אתה נהנה ממנו אז סבבה

ואני גם מאמין שהוא ממצה אותם טוב (למרות שבטוח רוב השירים הם מתקופת ווטרס, יענו דרק סיד ויש החומה, התקופה המופרסמת יותר שלהם), אבל אני לא אקנה אותו, כי כשמדובר בפינק פלויד אין תחליף לאלבומים, בהתחשב בכך של אלבום מתוכנן בקפידה, וחלק מהם אלבומי קונספט... ובנוסף בדיסק חיברו ביחד את שני החלקים של שיין, וזה דבר שאין לעשותו! אבל, תתחדשי ותהני!

Nanook

New member
חבל שלי קונה

ויש כזה דבר צורב... למרות שאני בד"כ לא צורה זה מגיע לי - יש לנו בבית איזה 10 דיסקים של פינק פלויד.... אזד אני מקווה שתוך שבועיים יהיה לי את האוסף

SMILE 4 NOTHING

New member
בצליל זה עולה 140 וחוצמיזה

בהתחלה הייתי בעד האוסף אבל אחרי ששמעתי מ-UNTITLED שחיברו את SHINE כבר ירד לי ההתלהבות וגם כשראיתי שיש לי את רוב השירים אז בכלל התבאסתי,אבל אני שמחה בשבילך!כל דבר של פינק פלויד זה טוב אז תתחדש/י! :)

untitled

New member
אז ככה

אתה יודע שיין הוא שיר של שני חלקים. בדיסק wish you were here החלק הראשון מופיע בהתחלה (השיר הראשון) והחלק השני הוא השיר האחרון, שמגיע ישר אחרי השיר ויש. עכשיו זה פשוט לא הולך ביחד כשמחברים אותם ישירות כי זו אווירה שונה לגמרי, שהמעבר הוט טוב אם באמצע יש את שאר השירים של ויש יו ור היר

Sham 69

New member
לפי דעתי .. לא ..

למרות שזה עניין של טעם ואני לא ממש מכיר את הטעם שלך במוזיקה מה את שומעת? איזה סגנונות?

SMILE 4 NOTHING

New member
אחד הדברים הגדולים ביותר

שאדם יכול להפיק ממוחו זה הדיסק הזה!אז רוצייייייייייי!!!!!!!!!!

כבר יש לי את ....

wish u were here the wall אני לא הכי אוהבת פינק פלויד הם נחמדים, פשוט אמרו לי שזה דיסק ממש טוף ושאני חייבת לקנות :) *וכתבתי פחות או יותר בחדר של סקייטבורד את מה אני אוהבת (שכחתי כמה להקות טובות...) -שרון-

או

אם מה שאת מחפשת פה זה לא היכרות ראשונה עם פינק פלויד, שקלי במוחך רכישה של האלבום Animals. הורידי את Pigs (Three Different Ones) בשביל לטעום ממנו.

starless

New member
ככה

אנימלז דיסק טוב ההופעות שלהם הן בין ההופעות הכי מדהימות שיש(ראיתי בדיוידי , חבר של אבא שלי ראה אותם חיי) ויש לי גירסה של וויש מחוברת מהופעה ודווקא קטע מאוד מאוד טוב

untitled

New member
לא!!!!!!!! אל תעשי את זה!!!!!!!!!

אסור לעשות את זה! לא באנימלס! אל תורידי ממנו שירים. תהרסי את כל הקונספט שלו!!!! חייבים לשמוע אותו ביחד! יעקוב אני נאלץ למחות על כך שאתה מדרדר את הפורום! אה ודרך אגב, בלי קשר להורדעה הזאת אבל בקשר לפינק פלויד, אני נאלץ להסכים אתך (יעקב הזגג) שאטום הארט מודר והא דיסק מצויין (אבל לא יותר טוב מהאחרים)

למעלה