אנשים

I n n u e n d o

New member
אנשים../images/Emo70.gif

כולם להחזיק אצבעות לשירי מיימון היום בחלק הראשון של האירוויזיון

אני ממש מצטערת

אבל היא מייצגת את הציצים שלה
מדינת ישראל? זה מה שמייצג אותנו ומאפיין אותנו? אז עדיף שלא נשתתף....

מה הקשר מייצגת את הציצים שלה?../images/Emo4.gif

היא מייצגת אותנו,והיא עשתה את זה בצורה הכי טובה שיש. ועובדה שעלינו לגמר! אז מה הקשר עכשיו הציצים שלה?:\

° w a v e °

New member
אפילו אני שאני ממש ממש לא מתה

עליה, חושבת שהיא ייצגה אותו בוואחד כבוד, ועם כל הכבוד לציצים שלה,שיבורכו, הם לא היו האישו פה... היא שרה יפה, זה הכל. ותאמיני לי, אני אומרת את זה מנקודת מבט של מישי שממש לא מחבבת אותה.

שירי עלתהההההההההההההה

יואו איזה מדהימהה!!!!!!! פשוט מלכהה
בהצלחה לה בגמר

darklighter

New member
אני לא מתה עליה אבל...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

היא מייצגת את הארץ.... אז שיהיה לה המון

נו באמת,

אפשר להגיד את זה על כל אחד! גם שרית חדד לא יצגה כל אחד ואחד מאיתנו באופן אישי, אבל היא הייתה הנציגה ששלחנו ואנחנו עמדנו מאחוריה גם אם אהבנו אותה וגם אם לא! וכנ"ל דוד דאור, וליאור נרקיס, וכנ"ל עכשיו שירי! אולי לדעתך היא לא משהו, אבל רוב המדינה הזאת בחרה בה, אז כן, אפשר לומר שהיא מייצגת לא רק את עצמה אלא גם את המדינה.

נכון.

מי שהיה אחריי זוג הדצים קילקל הכול... תודו שהאהבה לארץ של הזמרים שייצגו אותנו בשנות ה-80 היה אמיתי יותר. הזמרים של פעם רוללללל

שנות ה-80?

דנה אינטרנשיונל זה לא שנות ה-80. וזמרים של פעם? שרה'לה שרון היא זמרת רולז? (כן, מי שלא יודע, האישה הזאת אשכרה עמדה על במות האירוויזיון)

נאלצת לתקן טעות.... =)

שרה'לה שרון לא הופיעה בשנות השמונים באירוויזיון.. זה היה ב1993..... בהחלט חוויה לא נעימה לראות אותה מבצעת את השיר הנוראי שלה(שירו).. בואו נגיד שאם הם לא נגעלו מהשיר יש מספיק דברים אחרים..... :\ אבל ב-80 היו בהחלט הייצוגים הכי בולטים שלנו עם "הכל עובר חביבי"(השולטים לגמרי!), יזהר כהן ואבי טולדנו.... *חייבת להכניס הערה על גילי נתנאל!* (זהו, סיימתי) וזהו.... סתם התחשק לי להעשיר את הידע אחרי שהזנחתי את הפורום.... מצטערת! היה לי טיול גדנ"ע(בעע) ואני עדין בהתאוששות....(שירות לאומי- לכו תדעו מה זה לעבוד שעות בשמש במשך 3 ימים בעבודה פיזית קשה)... אתם יכולים להאמין שיש לי את כל הפרקים שפיספסתי ועדין לא צפיתי בהם????

dar dar5

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo79.gif../images/Emo182.gif

למעלה