אנשים

AeroSlash

New member
תראה

אני שמה זין על הכל ועל כולם אבל מה אני יכולה לעשות שדווקא אלה שחשובים לי עושים לי את כל סיבוכי השכל בחיים?

bariska

New member
זאת בעיה../images/Emo4.gif

רק רגע את לא אמורה להיות בפולין

AeroSlash

New member
לא..

הטיסה שלי אמורה לצאת מחר בסביבות ה-5 או 6 בבוייקר.. היום אני יוצאת מהבית ב-12 בלילה כדיל הגיע לביצפר ב-12 ורבע ואז אנחנו יוצאים, אז יש לכם עוד קצת לסבול אותי..

אם את רואה

שמי שחושב לך טועה פשוט לא תשמעי לו, ותעשי מה שאת חושבת שיהיה לך יותר טוב.

eMiFrEaK

New member
בוריס...

אתה ממש צודק... וכל מי שמתחיל לזיין לך פה את השכל.. לא מבין בשיט מהחיים שלו.. תחיה את החיים... ותיקח הכל בקלות.. אחרת אתה הולך ליפול מהר מאוד בחיים האלה. וחבל.

s h u r i k

New member
אבל אי אפשר לקחת הכל בקלות ../images/Emo4.gif

יש דברים שפשוט אי אפשר!!!

ממממממ

ההורים מעצבנים(שונאת אותם!!!)בעעעעעעעעעע אין אהבה
אני עדיין אוהבת מאוד את האדס שלי ואין לי מה לעשות
ממממ החיים חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון זה היום הולדת שלי(בעצם לא כי אני לא יודעת למה נולדתי
)והפגישה המקסימה איתכם
זהו....................

l1zard

New member
סוניצ'קה..

אל תהיי עצובה.. :[ קורה לכולנו :/ ובכלל שתדעי לך את מקסימה!!! את כל כך חמודה! :] כשאני קוראת את ההודעות שלך אני מחייכת חיוך כזה גדול גדול :] אז שדעי לך שיש סיבה למה נולדת.. :]ואם עוד לא מצאת אותה את תמצאי :] ואם לא תמצאי אז אני אגלה לך: נולדת כדי לחיות :] אז תנצלי את זה ודי להיות בדיכי :] החיים קצרים לא? זה לא בדיוק נכון לבזבז אותם על דיכי :/

v o d k a

New member
סוניה תקשיבי לי

חרא. נכון
אני יכולה להצביע על עוד 20 אנשים לפחות שחרא להם
מה הלאה
לשקוע ביגון הזה
(זה מה שוקרה בד"כ) להתבאס
(בלתי נמנע) להתבכיין
(כן, גם זה עוזר לפעמים) ומה אחר כך
המצב יישאר בדיוק כמו שהוא אם אל תזיזי עניינים. אני הבנאדם הראשון שיגיד לך תבכי, תפרקי, תכתבי, תיצרי, תוציאי אבל הבנאדם האחרון שיגיד לך "זה יעבור"... כי זה יעבור רק אם תעשי משהו, תשני איזושהי דרך חשיבה, תחליטי על דרך פעולה אחרת, תתייעצי עם אנשים שיש להם חיים אחרים וסביבה שונה- תשני לעזאזל! תאמיני לי שלפחות עצם העובדה שאת מנסה לשפר, לשנות, ללמוד- תעזור לך. המון בהצלחה, ואם את צריכה משהו- יש לך אותי האייסיקיו שלי בכרטיס
תשתמשי בו אם את צריכה

bariska

New member
את יודעת אי אפשר לבחור את

המשפחה אבל אני בטוח שהם רק רוצים לטובתך.. והאהבה תבוא עם הזמן אין לאן למהר הכל עוד לפנייך מאמי

bariska

New member
מה לא נכון?

אני חושב שכל הורה נורמלי רוצה רק את הטוב ביותר לילדים שלו למרות שעכשיו זה נראה לך שזה ההפך אבל עם הזמן תתבגרי ותביני שהם השתדלו לעשות רק טוב

FiShA

New member
אבל בוריס תמיד צודק !!!!!!!

חה חה חה חה רק במיקרא הזה

למעלה