אנשים

AeroSlash

New member
אנשים ../images/Emo70.gif

קיריל! לא לשרשר! מכיוון שהתקופה האחרונה הייתה תקופת דיכאון עצבנית בשביל 70% מחברי הפורום כולל אותי אני מציעה לעשות שרשור בו כל אחד שופך את הלב. אל תבינו אותי לא נכון, אני לא מציעה שכולם יתחילו לספר את הפרטים האישיים ואת כל מה שמעיק עליהם אבל בהחלט אפשר לדבר ולהגיד כל מה שבא לנו (בתנאי שקיריל לא יתעצבן על זה). נראה לי שאחרי שכולם יוציאו פה כל מה בא להם להם להוציא ואין איפה כל הפורום הזה ירגיש טיפה יותר טוב. (אני מצפה למילון ואחת תגובות להודעה הזו, הייתי חייבת לפתוח שרשור פלצת לפני שאני |טיסה|, אז שתפו פעולה) שלכם, אלה, הצ'בורשקייה המדוכאת...

bariska

New member
אם אני יתחיל לפרט

זה לא יגמר
לא סתם ממ אצלי לרוב הדיכאונות נובעים משעמום אבל זה עובר מהר כמו שזה בא..

AeroSlash

New member
מקנאה בך..

אצלי הדכאונות באים ממליון ואחת סיבות ועוברים אחרי שאני כבר מגיעה לשלב של לטרוף את עצמי מרוב עצב.. (לא כולם אבל הרוב)

l1zard

New member
:/

לפחות הם עוברים :/ אני כבר יותר מידי זמן בדיכי :/ היום הייתה לי היסטריה :/ נרגעתי רק אחרי 5 כדורים של valeryanka :/ ואז שתיתי המון קפה כדי לא להרדם :/ מה עובר עליך? את הצאת את השירשור :] ספרי :]

AeroSlash

New member
אמממממממממממ...

המון דברים, יש לי בעיות במשפחה, אח שלי עושה בעיות (ממש גדולות), אני עושה בעיות לעצמי, אני לוקחת דברים בדרך כזאת שבסוף אני נפגעת, יש לי קצת בעיות בתחום הרגשי (אני לא יודעת מה אני רוצה מאחרים והכי גרוע אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי) ויש לי עוד כל מיני בעיות קטנות שאני כבר שכחתי מהן כי אני לא יכולה לחשוב על הכל בו זמנית..

l1zard

New member

קקה :/ תשתי valryanka! לא שזה יפתור לך את הבעיות :/ אבל זה עוזר איכשהו :| טוב זה לא עוזר :/ אל תשתי :/ אני לא יודעת מה להגיד לך... זה די מוכר לי :/ אם הייתי יודעת מה לעשות במצבים כאלה כבר מזמן רובינו היינו מאושרים :/ אוף :/

bariska

New member
כנראה שאתם לוקחים הכל יותר

מידי קשה..קחו הכל בקלות..שימו זין על כולם חוצ מאלה שחשובים לכם באמת ואתם חשובים להם.. ממ בחיים לא שתיתי וליריאנקה למרות שיש בבית למקרה ומישו מתקשה להירדם..:/

l1zard

New member
לא בוריס...

אני שמה זין על מה שאפשר.. אבל קשה לשים זין על הדברים שמפריעים לך להגיד "יש לי את מה שצריך בשביל להית מאושר" ואני לא מתכוונת לשום דבר מיוחד.. אני מדברת פה על דברים בסיסיים... כמו שלווה בבית... כמו כמה חברים טובים נורמלים שלא יתקעו לך בכין בגב ברגע שתסתובב... על אופי נורמלי (ובמיוחד עצבים... שאצלי הם לא בדיוק במצב סביר)... מבין? ואני בטוחה בזה שאני לא היחידה שצריכה את כל זה.... לצערי יש הרבה כאלה שהדברים הכי פשוטים חסרים אצלם...

bariska

New member
ממ אני מזדהה איתך בקשר

לחברים יש לי חברים אבל הם יותר כאלה בשביל לשבת איתם בפארק ולטחון איזה בקבוק וודקה לא יותר מיזה..:/ אם אפשר לקרוא לזה חברים בכלל

l1zard

New member

כן רוב החברים שלי הם חברים שרק את זה אפשר לעשות איתם :|

s h u r i k

New member
הכל יותר מידי קשה?!?!?! ../images/Emo46.gif

קחו הכל בקלות?!?! שימו זין?!?! מה אתה חושב שהבעיות שלנו הם הפסד במישחק כדרוגל או דיכאון בכלל שמשעמם לנו?!

למעלה