אנשים

אנשים../images/Emo70.gif

הפורום נראה כמו מדבר. ההימור שלי שהוא הולך להיסגר. פשוט מרדים כאן
*פיהוק* אני ממליצה לכן ללכת ולבקש סילחה מבנות הקומונה, אולי הן יסכימו לחזור. לא נראה לי שזה יקרה, אבל שווה לנסות בשביל לקיים את החור הזה. אל תגידו לי תגובת נוסח "לא נאה לך לכי מפה" כי באתי לעזור. אין לכם שום אנשים. היה הרבה יותר כיף מקודם. ואפילו כשרבנו היה יותר מאגניב - כולם עזבו. כולם נטשו. הפורום הפך למדבר. אני רואה גמלים באופק.

Kitty Girl13

New member
לא לדאוג, גברת קיפי!!!

לאט לאט באות בנות חדשות (ואני ביניהן.) ובסוף המדבר יפרח והגמלים שלך ילכו לפורום אחר... בינתיים הכל בסדר... (אולי זאת ענת המג'עולה שמעיפה אותם...
) "תני
, הכל לטובה
מקווה שגם בנות אחרות שחושבות כך ישימו לב למה שקורה כאן... (אני בטוחה שזה בגלל שהבנות-רוני, סתיו ודנה החלו בתאוצה והן מושכות בנות ובינתיים הפורום שלהן פשוט מדליק!!! שימי לב לזה, גב' קיפי.. טוב?!

ODana

New member
קיטי גירל, את מה זה צודקת ../images/Emo23.gif

גם שיש מעט בנות, אז מדובר בבנות איכותיות ולי דווקא כיף...

Kitty Girl13

New member
גם לי כיף!!!

למרות שלפעמים מרגישה קצת לבד. אבל לא נורא. עד עוד דקה זה יעבור....

אוי נו באמת...אתן כל כך פתטיות../images/Emo70.gif

סד"ר (אני חושבת שאני היחידה שעוד לא עברה לדר"ס) הפורום אפעם לא יחזור להיות כמו פעם, ותודו בזה, אתן יודעות שאת על סף סגירה, ואם לא, אז הוא סתם ישאר להיות מדבר. הפורום לא יחזור להיות כמו פעם. פרודנס, אילי, שלקע, מורע, מורנע, פינק באבלס, שחר, יבח (שהיא עזבה וחזרה) גיליוש (כנ"ל)מיצי מיאו, סטריפרלה, זה רק חלק מכל מי שחסר פה. מבינות
הן כל כך חסרות פה, הן יודעות את מהות הורום, הן גידלו אותו, ואתן דר"סתן (
) אותן. הבנות איכותיות, אבל לא כמו פעם. מצטערת

ODana

New member
אני לא מבינה...../images/Emo4.gif

אם אנחנו כל כך פתטיות, אז למה אתן חוזרות ונכנסות לכאן כל הזמן?
תשאירו אותנו ואת המדבר שלנו לבד
, אנחנו כבר נסתדר... יאללה ביי

סתיו מם

New member
קיפית ../images/Emo23.gif

אני מאוד מתגעגעת לחברות שלנו שעזבו באמת באמת
אבל נראה לי שטוב להן בקומונה, ואנחנו תהליך של לבנות את הפורום שלנו מחדש אני בטוחה שיחזור להיות כאן מדהים וממש שמחה שאת איתנו!!!!!!!!!!!

Kitty Girl13

New member
וואו!!!

קמת ב-8 בבוקר?.... מה כבר את עושה כ"כ מוקדם?! אני (שבדרך כלל קמה מוקדם) אפילו קמה רק ב-9-10...

ODana

New member
סתיו תמיד קמה מוקדם...../images/Emo5.gif

אני ורוני משתגעות ממנה... אבל היא אוהבת את זה (ילדה מוזרה קצת
) בכל מקרה גם אני קמתי היום "מוקדם" - אנחנו נוסעים לבקר את סבתא שלי בגבעתיים
נדבר אחר כך... ביי

שלקע

New member
חח.. אתן פתטיות.. חח..

"אני מאוד מתגעגעת לחברות שלנו שעזבו באמת".... "אני בטוחה שיחזור להיות כאן מדהים..." גיב מי אה ברייק
מה זה הזיבולים האלה
לכל הבנות החדשות- אל תנסו לעשות אפילו לעשות מפגש פורום או משהו חברתי, הבנות הרי לא יבואו בגלל כל מיני תירוצים מפגרים
. ענת
- אני מאוד נהנת לקרוא את ההודעות שלך למרות שאני יכולה להפנות את אותה התגובה גם לרוני סתיו או דנה.. חח... אגב- עברתי על ארכיון הפורום וגיליתי שאחת מהבנות היותר ותיקות שעזבה התקשרה פעם למערכת של ראש1 ווידאה שהבנות של הקומיקס אמיתיות.. אבל האם ענת קיימת
ומה עם דניאל
אחרי הכל, הבנות שיתפו איתה פעולה (שזה היה מאוד לא מצחיק כי אנחנו האמנו- שקר מס' 1.) אבל מה עם ענת
הוכחה לכך שענת היא אחת מהבנות.(שקר מס' 2.) אוי באמת דר"ס.. באמת חשבתן שנאמין שיש אשכרה מישהי כ"כ חסרת חיים שתוציא כל שבוע צהובון שמלכלך עליכן
.. פח... נייס צ'ראי באט איי דונט טינק סוו... שלקע.

Roniii

New member
שלקע חמודה../images/Emo5.gif

לא חבל על האנרגיות שלך?
למה כל כך קשה לך להבין שמהות הפורום הזה זה קצת יותר ממפגש פורום? אולי כבר שכחת שיש בנות שדי עוזר להם לפרוק פה כל מיני דברים, סתם לכתוב בכיף, לדבר על בגדים (אפילו שזה לא כ"כ מענין
) ובכלל על כל דבר ולדעת שיש מי שמקשיב ומבין... סליחה על ההשתפכות (זה באמת לא כ"כ מתאים לי
) אבל זה נהיה נורא משעמם כל העיסוק שלך ב"שקרים" וב"הוכחות". ואת עוד מדברת על ענת שהיא "חסרת חיים"? אז די כבר, או כמו שכתבנו בדף הראשי של הפורום: יש כאלה שאומרים שאנחנו בכלל לא אמיתיות. יש כאלה שטוענים שפגשו אותנו. יש את אלה שפשוט מכורים אלינו, בלי קשר לכלום! ואנחנו אומרות ש- מה זה משנה?! בקיצור, מי שכיף לו - שישאר, ומי שלא - לא! אז ביי

שלקע

New member
מכורים? אהא.. בטח..

ופילים יכולים לעוף.. בטח! מאוד הגיוני..

רותם271

New member
../images/Emo45.gif צודקת בהחלט! ../images/Emo77.gif

כל הכבוד לך על זה שאת אומרת סוף סוף את האמת... האמתי גם לי דיי נמאס מהפורום הזה... דר"ס אף פעם לא עונות או רושמות הודעות... הפורם נראה כמו איזה מדבר שומם... נמאס לי..
אני אולי אבקר מידי פעם אבל לא יותר מזה... ביי...רותמע

למעלה