אנשים

ש נ ה ב י

New member
אנשים../images/Emo70.gif

יש לי משחק חדש:אומרים מילה למשל שמש ואז צריך לגלות באיזה שיר מופיעה אותה מילה מי שמגלה אומר מילה חדשה באיזה שיר מופיעה המילה שמש

אני יודעת!!!!

בשיר"תנו לשמש לעלות" אם אתם מכירים אותו בכלל... ואני רוצה שתמצאו לי שיר עם המילה יפה

מעינית

New member
אני יודעת

"ארץ ישראל יפה ארץ ישראל פורחת" ויש לי מילה לשיר:כאן

אני יודעת!!

כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדיי, כאן בניתי את ביתי בשתי ידי........ תמשאו לי שיר עם המילה אוטו
!

מעינית

New member
יפה יש לי שיר

קודם בידיוק חשבתי על השיר הזה והאוטו שלנו אדום וגדול יש לי חידה:הרוח

אני יודעת!

הרוח נושבת קרירה.. נוסיפה קיסם למדורה!! האש מלבלבת שירה מהבהבת סובב לו סובב הפינג'אן....לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה סובב לו סובב הפינג'אן, וכן הלאה....... תמצאו לי שיר עם המילה: סוכר

t u t i t

New member
אני יודעת!!!

"ילדה סוכר, את נוסעת ואני נשאר..."של מוקי די תמצאו לי שיר עם המילה כסף

אני יודעת!!

אין לי כסף אין לי, אבא כך אומר, הלוואי שהיה לי יותר, הוא אומר +2 תמצאו לי שיר עם המילה: אחי

t u t i t

New member
אני יודעת!!!

"תזרח אחי תזרח.."של קובי עוז תמצאו לי שיר עם המילה נמלה...

אני יודעת!

הנמלה היא..... הנמלה היא.....מן חיה כזאת קטנה........ שיש לה בית....... שיש לה בית....... שעומד לו בגינה! וכן הלאה.....אני חושבת שאתם לא מכירים את זה..... עכשיו אני רוצה שתמצאו לי שיר שיש בו את המילה: בוקר

t u t i t

New member
אנחנו יודעות../images/Emo70.gif (לוליטה ותותית)

בוקר, עולה שוב הבוקר, ואימי אומרת "קום כבר,נו כבר", אוכל, מוכן כבר האוכל, עוד מעט הוא יתקרר...... אמא תיתני לי עוד רגע לנמנם קצת על הגב..... ועכשיו...... תמצאו בשבילנו שיר עם המילה- קר

אני יודעת שיר עם שמיים!

שמיים כחולים....מציירת תמונה...שלי ושלך.... וכן הלאה.......... אני רוצה שתמצאו לי שיר עם המילה כובע

מעינית

New member
שימעו

"שמש,האירו שמש אם שמיים מעוננים" מיצאו לי שיר עם המילה:אתה

אני יודעת!!!!!!!

טוב...........אני מודה שזה היה מאוד קשה! אבל הסתדרתי ו........ (אם תרדו למטה תראו את התשובה שלי) נו...עוד קצת! אתם מתקרבים! כמעט.....כמעט! טוב, זה דיקלום: אמא שלי בכבודה ובעצמה אמרה לי אותו(חיחי...) קר, קר, כ"כ קר, קר לי ביידים, קר לי ברגליים קר לי בלחיים קרות לי האזנים....... וכן הלאה...אין לי כח לכתוב את כולו! אני רוצה שתמצאו לי שיר שיש בו את המילה: כובע
מצטערת שזה עם כ"כ הרבה רווחים.........

אני יודעת!!!!!!!!

טוב, אני מודה שזה היה קשה, אבל התאמצתי לפחות בשביל הפורום: זה דיקלום: אמא שלי בכבודה ובעצמה אמרה לי אותו(חיחי). קר, קר, כ"כ קר, קר לי בידיים קר לי ברגליים קר לי בלחיים וכן הלאה............. אני רוצה שתמצאו לי שיר עם המילה כובע
בתוכו

אני יודעת!אני יודעת!

לכובע שלי שלוש פינות שלוש פינות לכובע שלי וכ'וווווווווו. ואני רוצה שתמצאו לי שיר עם המילה - גשם.

אני יודעת!!

"מטריה בשניים" איזה מזל החלטתי לגשת, אל הצגת הקולנוע השנייה. וכן הלאה....... אני רוצה שתמצאו לי שיר עם המילה עננים

למעלה