אנשים...

אנשים...../images/Emo70.gif

נש"ע (ע"ע ניצול-שירשור-עצמי אין לי מושג מאיפה הקרצתי) הפיגוע בבר-אילן היה פחות מ-20 מטר מהבית שלי... גאד המדינה הזאת מסריחה
(אל תגיבו לי על זה, אין לי כוח להיכנס לפוליטיקה) ועכשיו... בריטני וניק קרטר...
או

popodyssey1

New member
../images/Emo128.gif

אוי! הם יהיו הזוג הכי מוזר בחיים!
זתומרת...עדיף שלא, אני בכלל אלא חושבת שהיא תרצה אותו בגלל ששמעתי שהוא עבד עליה באיזה תחנת רדיו בקשר לסיליקון שלה (ככה הוא אמר!) בקיצור..או בריטני וג´סטין או בריטני לבד. יש עכשיו שמועות שהיא חוזרת להקלטה....קצת יחסי ציבור לא יהרגו אף אחד...
בקשר למה ג´סטין ובריטני נפרדו זה אף אחד לא יודע אבל המ שבטוח שהוא לא בגד בה ושהוא לא יצא עם גנט\כריסטינה\ג´ינה\מישהי אחרת מאז הפרדה, זה רק שמועות. והוא אמר שהוא ישיר על למה נפרד ממנה בדיסק שלו שיוצא ב-5 בנובמבר...יהיה מענין!

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo128.gif

אני פשוט חושבת שהוא.... אמממ... לא מתאים לה.. ואני לא מתה עליו, בכלל... אני חושבת שמגיע לה מישהו יותר רציני. משהו כמו.... ג´סטין....

mandy

New member
היי...ניק הוא

בן אדם רציני! אבל לא לא לא הם לא מתאימים!!!!!!!!!!! לא רוצה ולא רוצה....

../images/Emo127.gif אני בעד!!!!

אני בעד שבריטני תהיה מאושרת ושמחה ולא אכפת לי עם מי!!! אם זה יהיה ניק, ביל קלינטון, אריאל שרון או סתם מישהו מהרחוב... כל מה שחשוב זו האהבה, ואם יש אותה אז מזל טוב!!! אני לא מבין את מי שכתב "או שהיא תהיה עם ג´סטין, או שהיא תהיה לבד".. זה כזה דבר מטומטם לכתוב!! אם בריט וניק באמת זוג.. אז, לפי מראה לפחות, הם ממש מתאימים...

FriendlyFriend

New member
../images/Emo127.gif אריאל שרון ../images/Emo6.gif

כמו שמי שאמרה מעלי- גם אני חושבת ככה, העיקר שתהיה שמחה. אני חושבת שעדיף שלא תצא עם ג´סטין, בגלל שאם ראיתם את הקליפ "Like I love you" ובכלל בעיתונים- תראו שהוא נמרח על מלא בנות! טמבל.......

../images/Emo5.gif אני בן...

לדעתי הקליפ החדש של ג´סטין פשוט דוחה!!! והשיר.. בכלל מסריח!!! עדיף שישאר עם אן סינק..

קרעת אותי אור../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif עכשיו רק צריך

לחכות למעריצות אנ-סינק...
נאאארף

היילו אנשים זאת אני (שוגר גירל)../images/Emo70.gif

לפחות עניתם לי על הוונאבי...אה...שכחתי! נארף...אמממ... איך קוראים לזה אנשים?! סקר! כן כן! *לקח לי 5 דק´ להיזכר, נארף*

noy love shane

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

וואי כמה נגדדדד!!!! הם בכלל לא מתאימים!!! הוא כזה ילדון קטן מכוער.. והיא כבר לא ילדה ...(עוד לא אישה!)מהממת!!!!היא תמצא הרבה יותר חתיכים ממנו!!בטוח! אממ... ביצור הם לא מתאימים
תחזרי לג´סטין!!!הם כ"כ חמודים ביחד!!!!

למעלה