אנשים

לונה..

New member
אנשים../images/Emo70.gif

אני צריכה עזרה.. אני יודעת שפה זה לא פורום זיהוי שירים, אבל בכל מקרה, יש לי הרגשה שדווקא פה יוכלו לעזור לי יותר.. אני מחפשת מילים של שני שירים של הרכב בשם "כשניקו תתחיל לדבר". זוכרים? להקה מ-מ-ש ישנה.. השירים: "כשניקו תתחיל לדבר" "צל כבד" תודה :)

TkTk

New member
אני יכולה לנסות!

ובכן...המורה לתיפוף בביצפר שלי היה המתופף של כשניקו תתחיל לדבר! כמה שווה! בכל מקרה,מממ..נראה לי שאלו המילים: איש קטן בעיר גדולה שקל לשכב או לעמוד איתה. כמו פרוצה בשוק סואן כמו זייפן שמנגן דרכה. צל כבד,ירח מתאבד. עד שלא נלמד למצוא את סוף המעגל לא נוכל לאהוב את האמת כוכב כבוי,ירח מת השתיקה סטירה בלחי הסדוקה... ויש עוד בית..משהו עם וילון וחצי ירח,שאני לא הכי זוכרת..

צל כבד\ כשניקו תתחיל לדבר ../images/Emo68.gif

צל כבד\ כשניקו תתחיל לדבר איש קטן בעיר של לוט שקל לשכב או לעמוד איתה כמו פרוצה בשוק סואן כמו זייפן שמנגן דרכה מתחת לשמיכה כבדה אחרי שהשמחה עבדה מכאן באור שמים אפורים ועננים שמרטיבים בזמן צל כבד ירח מתאבד עד שלא נלמד למצוא את סוף המעגל לא נוכל לאהוב את האמת כוכב כבוי ירח מת בשתיקה סטירה בלחי הסדוקה זרי פרחים בקרן אור שמסמנים רק את שבילי דרכי חצי ירח בחלון מבצבץ מהוילון שלי פזמון x2 איש קטן בעיר של לוט שקל לשכב או לעמוד איתה

למעלה