אנשים

Buffy1

New member
אנשים../images/Emo70.gif

יש לי יום הולדת היום
זה די מבאס שיש יומולדת ביום הראשון ללימודים, אבל מצד שני זה מיוחד ואנשים לא שוכחים את התאריך

מזל טוב!!!!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif|שי

שיהיה לך ה-מ-ו-ן מזל טוב, הרבה בריאות, הצלחה, אושר וכמובן... שנה טובה
היום רובנו בשביתה (רוב התיכונים יותר נכון), אבל אם מחר כבר לא תהיה שביתה, אני אצטרך לקטר בדיוק כמוך- כי מחר לי יש יומולדת (ואני מבקשת יחס מכולכם
). בעצם, זו תהיה כבר השנה השניה שמתחילים ללמוד ב2 לספטמבר (אם לא תהיה שביתה מחר כמובן), כי שנה שעברה ה1 לספטמבר נפל על יום שבת.

idan3k

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

talrv

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום הולדת שמח !!!

buffstar

New member
מזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

Buffybot

New member
קבלי ../images/Emo25.gifות ממני!

שיהיה לך באפי של יומולדת!

B a n j o

New member
מזל טוב !!!

בת כמה ? איזה כיף לכם שיש לכם שביתה, למה לנו אין? כנראה שהפעם האחרונה אי-פעם שאני אראה שביתה הייתה לפני 5 שנים ואיך הכינוי החדש שלי ?< מ- bigbadjoe לשעבר

Marsha Figg

New member
מזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif

למרות שהיום לא בדיוק למדו...
לפחות הרוב. אניוואי, מזל טוב!!!! עד מאה ועשרים שנה!!!
שי| בת כמה את היום?
רחלי

Buffy1

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולם! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

אני בת 18 היום (או יותר נכון אתמול) לא הייתה שביתה אצלנו כי המנהל שלנו נורא "נחמד", ולמרות שכמעט כל המורים בתיכון שלנו שייכים לארגון המורים, הוא התעקש שנבוא ב-1 בספטמבר.
אבל מחר ובימים הבאים של השביתה, גם אצלנו שובתים
כן, מוזר. אני יודעת
שימו לב מה האחיות שלי קנו לי ליומולדת - את הפסקול של באפי!
חיפשתי אותו גם בצליל וגם בטאוור רקורדס ולא היה. בסוף הן קנו לי באיזו חנות קטנה בעיר

למעלה