אנשים

L I L O C H

New member
אנשים../images/Emo70.gif

נועה,שיר.צ.,נוי וכל אלו שטסו לפולין נחתו ב-15:00 [+-] אלא אם היו עיקובים בטיסה... אז ברוך שובכם לפורום ובכלל לארץ
הייתם חסרים
... גם בפורום וגם בסניף...
התגעגנו [אני חושבת שכולם...]
אוהבת

Rioter

New member
כןןןןןןןןןן. הם בארץ!!!!!!

(וגם רוית
) התקבל דיווח ממקור ראשוני
אני כ"כ מאושרת. הם היו חסרים לי בטירוף.
אחחחחחח אני אוהבת אתכם!!!!

חזרתי וחזרתיייייייייי. אעעע.

עדכונים והכל תשמעו אח"כ.. וגם תמונות תקבלו.
(אחרי שאני אקבל אותם). אני בבית, היה מעולה, מדהים.. קשה, אבל פשוט מדהים, חוויה של פעם בחיים. פגשנו גם את עדי-הרכזת הצעירה של עמידר בפולין. ^^ אוהבת ממש.. מחכה לשמוע מה קורה איתכם ושמחה שהפורום ככה פעיל.

Rioter

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

noamsheron

New member
מממ... תני ניחוש../images/Emo3.gif

מכבי
גיוסים, ישיבות, פעולות, פעולות אמצ"ש, גיוסים [בכוונה פעם שניה], ו... פשוט, מכבי. זה נחמד, אבל לפעמים זה כבר יותר מדי...

noamsheron

New member
ממ..

בגיוסים - עד עכשיו עשינו להם סתם משחקים בכיתה, וכל פעם באנו להודיע על פעולות וזה, אבל שבוע הבא אנחנו עושים הפנינג מגניב לשכבת ד' [זו השכבה שאני מדריכה..
], ואז נקווה שיבואו הרבה חניכים... הבעיה היא שבקבוצה שאני מדריכה, יש "קצת" בעיות חברתיות וקבוצתיות... שנה שעברה הם היו קבוצה ממש גדולה, אבל הם לא כ"כ הצליחו להסתדר כקבוצה, והשנה באו רק איזה 10 ילדים [שגם כן לא ממש מתמידים לבוא לפעולות..], כי הם פשוט לא מצליחים להסתדר במסגרת קבוצתית... אז התיכנון שלי הוא שאני וזה שמדריך איתי, נעשה להם איזה שיעור חברה או משהו, ממש בנושא הזה גם... ונקווה שזה יעזור.
אם יש לכם הצעות לגיוסים שהולכים טוב ומניבים תוצאות - אשמח לשמוע
ופעולות אמצ"ש, אצלנו בגדרה זה נקרא "פי"ל השבוע", יעני - פעילות ייחודית לאמצע השבוע. אז כל חודש צוות אחר אחראי על אותו חודש, והוא מתכנן פעילויות שונות לכל שבוע... זה יכול להיות סרט, יום ספורט, יום מחנאות וכו'... משהו כיפי, קליל ומרענן כזה, וזה גם פתוח לכל מי שרוצה - לאו דווקא למי שבמכבי

וואי... פי"ל נשמע טוב.

בד"כ אין לכם ימי פעילות בשלישי וזה רק הפילים?
לגבי שכבה ד'- איזו פעילות אתם רוצים לעשות להם? כמה הם בשכבה? זה בית ספר אחד? שיהיה בהצלחה!!!

למעלה