אנשים

©oliv©

New member
אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל מי שהיה בדרבי במשמר בעמק.......שיספר קצת מה היה. איך היה

דורוניי ושיושש כנסו לפה מייד!!!!!1

לדעתי הן סיימו להתחרות או שהן עכשיו מתחרות!! בכל אופן נשמות שאתן חוזרות אני מיד רוצה לדעת פרטים!!!!!!! מי לקחה ממכן מקום ראשון! כי בטח הקרב על המקום הזה היה קשה!!!! דורוני ספרי לי איך טאורה MAN היה!!!! ושי את צריכה לספר לי איך אוטי הייתה.. מחכה בקוצר רוח לשמוע פרטיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שבדירוג לאליפות הארץ אז זכו מהחווה שלי ב-1.20 מישהו בשם צחי על סוס בשם ג'וניור מקום 3...

shaililo

New member
חזרתי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

ייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווו חם לי!! טוב אז התחרות הייתה ממש ממש יפההה!! וזוהר ראיתי אותך ב-110 וגם בדרבי ב-100 על נרט אבל מה לעשות שאני ביישנית
דורון!!! עד שקלטתי מי את...
היה לי כל כך חרא בחימום, אוטי קפצה כמו משוגעת והעיפה בעיטות לכל הכיוונים, ופעם אחת זה היה יותר מידי חזק ונפלתי
וגם כל הראשיה שלה... פחחח... אחר כך נכנסתי למסלול והיה לי סירוב אחד על החומה..
אבל הייתי ראשונה אז... עד שעוד אחת מהחווה שלי ועוד מישהי עשו סיבוב נקי והיה ג'אמפאוף... וזכיתי מקום 3!!
ורק אז ראיתי את דורון!!
פחח... איזה אהבלה אני... וואטאבר הגביע יפהה...
ושבוע הבא נעם "הכריח" אותי לצאת לניר דויד!!

שיוש!!!!

מלכה כל הכבוד!! כן ראיתי את זוהר בדרבי של ה100 קפץ יפה אבל נפסל על מכשול 19(מתוך 20..) שי! אוטי כל כך יפה!!!! והתמודדת איתה ממש יפה!! היא באמת הביאה באקינגים כל שניה... וגם נפלת בחימום אבל חפיף! ראיץי את המסלול שלך והיה כל כך יפה!! אני כל כך שמחה שהצלחת!!!!
ולאיזה מקצה את יוצאת בניר דוד? פונים או 80? לי היה ממש נוראי, התחלתי בחול עשיתי את ה8 הראשונים נקי(טוב להפיל את זה היה ממש ממש קשה
) ואז הגעתי למדרגות הוא סירב לי פעמיים על הראשון כי אני מפגרת(נתתי רגל בכל הדרך חוץ מהצעד האחרון..) ובפעם השלישית הוא קפץ ואז עצר מול השניה אז נלחמתי איתו והוא קפץ מהמקום בסוף, המשכתי בדשא את 11 ו12 וב13 הוא סירב לי.. שוב כי אני מפגרת, נפסלתי אבל אמרו לי להמשיך מחוץ לתחרות, אז הוא סירב לי עוד פעם אחת על 13 ואז עשינו הכל נקי מחוץ לתחרות.. ירדן היתה לפני וכשהיא עלתה להראות לקאיה את המכשולים היא התחילה לעמוד על 2 כמו לא יודעת מה... בסוף שקאיה סירבה לה על המדרגה השניה היא העדיפה לרדת ולפרוש מאשר להפצע... תמונות עוד שניה!

shaililo

New member
דורוןןןןןן../images/Emo24.gif

זה היה ממש יפהההההה... רכבת טוב!! וזה היה קשה לאללה...
את באה לניר דויד? אני רוצה לראות תמונותתתתתתתת

shaililo

New member
אני יוצאת לפונים....../images/Emo28.gif

ואולי גם ל-70 כי אפשר את שניהם על אותו סוס.... אבל אני חייבת לצאת לפונים, כי את בעצמך אמרת לי שאם אני לא נפסלת אני באליפות....

ORIKA

New member
דורון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תפרסמי כבר את התמונות ותשלחי לי תמונות גם לאי-מייל עוד היום! בינתיים תלמדי מהמומחית

אור מומחית????

פחחחח הצחקת אותי..... מומחית מומחית אבל להתחרות 100 בדרבי לא מוכנה.....
אור... יש לך תמונות שלי? או של ירדן? תשלחי לי... ושי את בטוח נכנסת!!!!!(ל60 לפחות
)

shaililo

New member
זה גם משהו....../images/Emo28.gif

בחיים לא חשבתי שיש לי סיכוי בכלל להכנס... בכל מקרה, יכול להיות שפט נט צילמו? הם מצלמים את הדרבי כל שנה...

ORIKA

New member
כן...אור מומחית

אור פשוט לא מתאבדת ותמונות יהיה רק שבוע הבא כי אין לי סורק(טיפשה) אני אביא לחווה מחר בינתיים תהני ממה שיש(אני כמובן)

ORIKA

New member
ח-ו-ה...חוות עין המפרץ

יא מגעילה מה את מפרסמת את התמונה המגעילה הזאת

taos

New member
קאיה?

קאיה שרוכב ריינינג בבני ציון? יש לי סרט שלו מהתחרות האחרונה בהיפודרום והוא עושה שם ספין נראה לי

zohark

New member
חחחחח חבל שראית אותי!!!!!! היה חרא!

במסלול 110 אין בכלל מה לדבר...עפתי קדימה מעל המכשולים ולא הספקתי לחזור אחורה ולסדר אותה ולסגור רגל, אז היו ל שני סירובים ונפסלתי.. במסלול דרבי במטר היה לי נקי עד אחרי המדרגות, אבל היא איבדה את הביטחון וסירבה לי פעמיים על 11, פעם שנייה ממש סתמי. ואז המשכתי נקי עד 19, וב19 סירוב אני לא מאמין! המכשול הכי קל במקצה הזה, את כל החיים היה לי להתארגן בשבילו ודווקא עליו נפסלתי! אררררררר טוב שבוע הבא אני בטח לא ייצא כי אני כבר 3 שבועות ברצף מתחרה...אבל בעוד שבועיים יש תחרות לזכר רמי שלגי אז בטח אני יצא..ואז מתחילות האליפויות איזה כיףףףףף!

זוהרררר כנס....

חפייףף קורה שהולך גרועעע... מזל שאני לא יצאתי כי הייתי עושה לעצמי בכלל פאדיחות!! ואני יוצאת כנראה שבוע הבא לתחרות שתהייה בחוות צח.. למרות שאני גם יעשה לעצמי פאדיחות... ובעוד שבועיים התחרות לזכר רמי שלגי הועברה מכנות לחווה שלנו!! אז אני ממש אשמח לראות אותך ולדבר איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקח את זה בקלות שמעתי בכלל מאנשים שהיה ממש קשה בתחרות!!! ושהרבה מאוד נפסלו וחלק נפלו כי היה מסלולים מאוד קשיםם....

shaililo

New member
כן ראיתי את שני המקצים!../images/Emo28.gif

ברשימה היה כתוב שאתה בכלל ב-80 לא משנה רכבת ממש יפה והמסלול היה קשה מידי!

shaililo

New member
נראה לי שהוא נפסל...../images/Emo28.gif

לא זוכרת... דווקא ראיתי אותו מתחרה... אני ממש לא בטוחה.

©oliv©

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לשי!!!!!../images/Emo65.gif

מקום שלישי!!
על אוטי במקצה 80 ס"מ

למעלה