אנשים...

אנשים...../images/Emo7.gif

אין לי למה להתחפש
נשאר שבוע ואני לא מוצאת למה...אני רוצה משהו מקורי לא סתם שטן או מלאך
אני רוצה משהו פצצתי אבל להקיע עליו עד 100 שקל כי אין לנו מסיבה משהו מיוחד בבית ספר אבל אני רוצה להתחפש למשהו מעניין כי זה פורים אנשים..
help!! אתמול הייתי בכל שנקן ולא מצאתי לעצמי כלום הכל יקר...אז אנשים אם יש לכם רעיון לילדה מסכנה
שאין לה למה הלתחפש ולכל העולם יש תנו לי רעיונות יפים אבל לא בהגזמה של כסף... ואם זה עוזר אני בת 15 (ווואו...) תודה רבה רבה רבה אנשושים!

--->

החתולה במגפיים. קליאופטרה. מדונה. בריטני ספירס. מתנה. סופר וומן, אבל יפה. סמל הגאווה. זה מה שביינתיים יש לי...אה, ומקווה שלא תהיה מלחמה בכלל בפורים...

nobodys girl

New member
איזה סוג של תחפושת את מחפשת?

משהו מפוצץ כזה? דמות מספר/ סרט? בנאדם מפורסם..? תני כיוון.. יש גם דברים שאת לא מוכנה לעשות? כלומר.. איפור מוגזם או לצבוע את השיער?

tomi girl

New member
יש לי תחפושת אבל...

היא של חברה שלי והיא תהרוג אותי אבל לא משנה תתחפשי לפיה שחורה שנייה אני ישים לך את התמונה *זאת תחפושת סוף הדרך*

היי../images/Emo70.gifזאת התחפושת שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

עד שאני חשבתי עליה
ועוד לבבבבבבד
חמודה.. אם את רוצה שהתחפושת תצא לך ממש יפה וכמו שצריך.. ההשקעה פה תהייה מעל 200 ש"ח... אני בהתחלה גם הייתי עם תקציב כמו שלך... ולאט לאט הייתי צריכה להוסיף עוד ועוד דברים.. בשביל שתצא ממש יפה וכמו שצריך... כרגע אני עומדת בסביבות ה250... ועדין נשאר לי עוד כמה דברים... זה תחפושת שצריכים השקעה...:/

חח כן זו אני...../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

לפני כמה שעות סימתי לצבוע ת'כנפיים שלי... סיוווווווווווט
באסה שאין כנפיים שחורות כמו שאני צריכה..
חפיף...

מאיזה חומר הכנת את הכנפים

אני גם צריך לתחפושת שלי כנפים ואין לי מושג איך להכין

לא הכנתי...../images/Emo58.gif

חיפשתי בכמה חנויות... ואז קניתי את הכנפים הכי גדולות שמצאתי.. אומנם הם לא כמו בציור שלפיו אני עובדת.. אבל עדיין... הן ממש ענקיות... אז קניתי.. והלכתי לטמבור, וקניתי ספרי שחור... והיום ריססתי אותן... הבעיה יותר הייתה בשמלה... שבסוף עשיתי חצאית, וחולצה... {יש לי חולצה בדיוק כמו בתמונה..} וקניתי חצאית שחורה ארוכה כמו של הדוסים... ואז עשיתי סירטוט של איך שאני אגזור ואתפור אותה... ועשיתי צורה כמו שבתמונה... {מה שבצבע אפור/שחור בהיר... זה איך שזה יראה מאחורה... השחור כהה, ככה זה יראה מקדימה...} ומחר נקנה סרט שחור בשביל לעשות מכפלת בחצאית... ואז אני התחפשות תהיה גמורה

tomi girl

New member
יאאאאאא סורי מורוש

מצטערת אבל לא נורא גם ככה את היחידה שמתחפשת לזה בביהס זאת רותם (by the way) אוווופפפפססססס

חח חפיף חמודה...../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

ובאמת לא נראה לי שעוד מישהו בכלל בעיר מתחפש לזה...
העיקר שגם כשאני אצא, אני אהיה רק אני עם התחפושת הזו

למעלה