אנשים!!

L i l o o S h

New member
אנשים!! ../images/Emo53.gif

עוד שבועיים (אם זה חשוב, ב-18.12.03) אני טסה לאנגליה (כן, אני יודעת, לי כיף ולכם לא!!) אז, אני צריכה שתמליצו לי על חנויות בגדים+אקססוריז בלונדון בלבד, כי רק שם אני אהיה...אני יודעת שהמחירים שם נורא גבוהים, אז בבקשה תגידו לי מקומות סבירים!!! אני יודעת שזה רק עוד שבועיים, ושיש עוד זמן, אבל אני נורא מתרגשת וכיף לי להתרגש, אז תהיו נחמדים!!!! מואה!! לילוש!!!!

LipStiK

New member
אממ הייתי מזמן מזמן בלונדון אבל...

אמא שלי (שכברהספיקה לבקר שם שוב) אומרת שתלכי לרחוב אוקספורד... המחירים- מחירים של לונדון... אין מה לעשות, קשה מצוא שם משהו זול אבל אולי תמצאי ברחוב הזה משהו... תהני מתוקה, אני ממש נהנתי ואני חולה על העיר הזאת!!

גם אני מתה על העיר הזאת!!!!!!!!!

עיר מדהימהההההההה ואני בטוחה שתהני גם בלי קניות!!!! אז תהני!!!!!!!!!!! והמחירים שם הם באמת מאוד מאוד יקרים אז אני לא חשובת שתקני הרבה אבל תאמיני לי שרק להסתובב שם עושה טוב

היה השבוע תוכנית בY טי וי

על לונדון עם יעל בר זוהר יש חנות שקוראים לה סייבר דוג מדיהמה... אני ממליצה לך לחפש את אתר של התוכנית ושם כתוב הכל ועם את מוצאת תכתבי אותו פה בבקשה

חנות מדהימה. קניתי שם מספר פריטים..

אבל היא גם "פריק-שואו" מטורף. לבקר שם? מומלץ בחום. לקנות? כל אחד יעשה את השיקול (מראה\כסף וכו') החנות ממוקמת באזור הקמדן בו יש גם שוק מצוין (ככה ששווה לקפוץ) ולגבי האתר? יש להם חתיכת אתר שווה :) לגבי לונדון, לונדון אהובתי. כן, מאוד יקר אבל אם יודעים להתמצא ולהשוות מחירים- מאוד שווה. לכי את אוקספורד, הלוך חזור ובדקי מה את אוהבת. עשי מעין רשימה עם הפריטים והמחירים... אח"כ חזרי על אותו מסלול ונפי כפולות, מחירים גבוהים וכו'... כך תדעי מה לקנות ואיפה. אגב, ללכת את אוקספורד הלוך חזור זו לא משימה קלה, היא דורשת יום לפחות. כך שבקשי מההורים להשקיע משהו כמו יומיים לקניות. תהני. ותהני הרבה. שלך, חסה :)

amc22

New member
וואי באתי לכתוב על הSAYBER DOG

אחלה חנות
הייתי בה
אבל בעיקרון, אם את יוצאת דופן, אין לך מה לקנות בה...

amc22

New member
התכוונתי אם את *לא* יוצאת דופן

כי זה לאנשים חיזריים ומוזרים.... פריקים חדשים.

amc22

New member
לכי ל oxford street

ותשמעי בקולי, יש שם חנות צעצועים שרוקאים לה hamlis תכנסי לשם!! ואני יודעת, חנות צעצועים, אבל שהיא בגודל של קניון, לא תרצי לצאת משם, ואני אומרת לך מניסיון....

LipStiK

New member
חחח נכון!

זה איזה שלוש קומות רק של שטויות חמודות וצעצועים...

L i l o o S h

New member
ייייווווווו!!!!!!!!!!!!!

תודה תודה תודה!! עזרתם לי מאוד!!!!! אם יש למישו עוד המלצות, בבקשה!!! נשיקות! לילוש!!!

חח זו כזו חנות חמודה, ומולה יש גם

חנות של דיסני.. כלאופן- עזבי עכשיו את אוקספורד סטריט.. ברור לכולנו שארת הרי צריכה להיות- ותהיי שם.. בכל אופן- חנות לאקססוריז- קלייר'ס (clairs- נראה לי שככה כותבים:)), אחלה חנות לאקססוריז- נמצאת בכל אנגליה.. גם בצרפת ושוויץ אם זה באמת מרתק אותך:) אממ חנות ממש חמודה, יש שם הרבה אקססוריז ולא ממש יקרנים.. יש יציאות יקרות אבל בתכלס המחירים די סבירים, כמו בארץ.. נראה לי.. פשוט הייתי שם לפני איזה שנתיים ככה ש.. יו קנואו. ותסעי לקובנט גארדן! זה גם מקום יפה וחמוד לחלוטין (תיזהרי מגניבות)- יש שם מופעי רחוב, הרבה חנויות, מסעדות ושוק! שווה.. אני אהבתי. וכמובן- דיר אוספורד סטריט, כמו שכבר אמרו פה כולם. תהני!!

vashla

New member
לכי ל..

:eek:xford st. marks & spencer יש שם בגדים באיכות טובה ומחלקת מזון, מחירים סבירים מאוד, פתוח בימי ב-ו בשעות 9 בבקור עד 8 בערב. debenhams: בעיקר בדגים, מחירים סבירים, פתוח בימי ב- ב-ג בשעות 9 וחצי בבקור, עד 7 בערב. army & navy stores: יש שם בגדי נוער וילדים, יינות וכאלה.. harrod's: מאוד מפורסם, המון בגדים, והמחירים בשמיים... dickens & jones: בגדי יוקרה. בגדי יוקרה: kinghtsbridge ו-bond steet, באיזורים האלה מרוכזים בתי האופנה של המעצבים הכי גדולים. מחירים בינוניים: kings rd,הרחוב העיקרי לבגדים במחירים בינוניים.. החנות etam שברחוב אוקספורד מציעה בגדים לנשים ולבנים ובחנות grip שברחוב אוקספורד, יש בגדים לגברים... מקווה שעזרתי!

LipStiK

New member
אוי הרודס.... אל תיכנסי אפילו...

לפחות לאזור הבגדים..כי הבגדים כל כך יפים ואת פשוט תתאהבי... אבל ברגע שתראי את המחיר...
את תתבאסי אני מבטיחה... חח זה המקום שהמלוכה קונים את הדברים שלהם...ולאו דווקא בגדים, אלא רהיטים ופסלים ויש שם גם מקררים ומוצרי חשמל וכאלה... כשהייתי שם קניתי מתקן לנר בפאונד אחד והייתי גאה בעצמי שקניתי משהו בהרודס...חחח

amc22

New member
חחחח יש לי סיוטים מהרודס....

שתביני, כל גרב שם עולה במקרה הטוב 500 שקל

LipStiK

New member
חחח נכון!

אבל ראיתי שם מקרר מגניב במיוחד... אתם בטח שואלים את עצמכם "מה לעזאזל יכול להיות מגניב במקרר?!" אבל תתפלאו: היה לו מסך עם טלויזיה, מצלמה שאפשר לצלם את עצמך ולוח מודעות...!!

למעלה