אנשים!!!!

Maybe Its Me

New member
אנשים!!!!../images/Emo53.gif

אני מתה על הסדרה בברלי הילס, אפילו בבית ספרי יש צלצול של בברלי הילס חח קיצר...ראיתי סרט אחד לפני כמה זמן,והיה שם את דיויד !!! עכשיו תוכלו להגיד לי מה שמו??? אני מזדהה עם הדמויות שהוא משחק..כי יש לו תמיד פרצוף עצוב כזה.. אני בוכה אחרי כל פרק איתו
אז..
מה שמו?
איך הוא מצליח בחיים?(אישה\חברה\ילדים? חח)
באילו סרטים הוא השתתף ?? תודה על העזרה מראש:) (ואם אפשר,תוכלו לצרף תמונות??) תודה!!

גויבה

New member
ברוכים הבאים

לדיויד קוראים בריאן אוסטין גרין במציאות אם לזה התכוונת ומה באמת יש לך בבית ספר צלצול של בוורלי וואי איזה מגניב ברצינות איזה ביהס ואיפה בארץ דבר שני דיויד שיחק בסרים רבים ביניהם היא נלחמה לבדה ששם גם שחקה ולרי שאיתה הוא יצא בעבר ועוד מידע לגבי סרטיו תוכלי למצוא בחיפוש באתר ww.imdb.com w ואם את צריכה לדעת איך רושמים את השם שלו באנגלית אז קבליbrian austin green למרות שלאחרונה הוא הוא הוריד את האוסטין ונשאר רק בריאן גרין

Maybe Its Me

New member
וואי תודה!

וכן,אני ידעתי שהפרצוף של וואלרי היה מוכר לי זה היה סרט עצוב
אבל עדיין תודה רבה רבה לך!!

גויבה

New member
קודם כל בבקשה

דבר שני אם את רוצה עוד משהו את מוזמנת לשאול. עכשיו ממתי את רואה בוורלי??? איזה דמות אתהכי אוהבת? ובבקשה תעני על הסקר שלי לגבי אם 3 כווכבים מבווורלי היו באים לארץ מי היית רוצה שהם יהיו (ורק שתדעי אם לא ידעת כבר באו לישראל בתחילת שנות ה90 שלושה מכוכביה הגדולים של הסדרה קלי סטיב ואנדריאה!!!

Maybe Its Me

New member
אוקיי...

אז אני רואה את בברלי מלפני די הרבה זמן,איפה שהיו ברנדון וכל העונה ההיא.. אז היה פסק זמן ארוך.. ואז לפני כמה זמן עוד פעם התחלתי לראות...שוב אני הכי אוהבת את דיויד...

למעלה