אנשים
!

אנשים ../images/Emo53.gif !

צריכה פרטים על "רוק העצמאות"- כמה עולה כרטיס, איפה זה, באיזו שעה וכו'... מישהו?

niminet

New member
קצת פרטים

ב"אמפיפארק" בראשון לציום, יום שלישי שעה 21:00 פתיחה. עולה 149 ש"ח, אבל רק עקומים ביותר ישלמו סכום כזה. הכל מקום אפשר לקנות כרטיסים ב 99 ש"ח. אם לא מוצאים מוכר שיתן כרטיס ביד, כנסי לפה ול"הנחה לגולשים".

monicaz dude

New member
אממממ...

אני מיחצן.. זה עולה 99 ש"חים חדשים ..! ויופיעו: היהודים מוניקה אביב מוקי דנה ברגר עיברי לידר סאבלימינל חלוצי החלל דיאליזה אפשר להשיג אותי באייסי 121244858 או פלא 067504948

RYaniv

New member
לא נראה לי משהו השנה

אז אמנם יש את אביב גפן, מוניקה סקס, ירמי קפלן, עברי לידר והיהודים, אבל זה פשוט לא מספיק יחסית לשנים קודמות. איפה ברי איפה.

jack s

New member
ההופעות מתחילות ב11

פתיחת שערים ב9 לכרטיסים באיזור גוש דן 053267160

Special M

New member
ל--מ--ה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה לא בסדר
(גם ככה לא יכלתי לבוא, אבל שלחתי מישהו שיצלם לי..) אוף
תראי איך אני שר לך איך אני נקרע תראי איך אני שר לך שירים מהמגירה לעוף אל השמים לגעת בחיים לקפוץ אל תוך המים קצף וגלים

Special M

New member
ואם כבר כנסיית השכל...../images/Emo168.gif

הם עובדים על אלבום חדש, נכון? אז מתי הם מתכננים להוציא אותו? (כבר לא יכולה לחכות...)

כן הם עובדים על אלבום חדש....

ואין לי מושג מתי הם הולכים להוציא אותו.... אני שמעתי בנתיים רק שני שירים ממנו......ממש טובים! אני מתה שהוא כבר יצא!

Special M

New member
שמעתי שלושה!

באחת ההופעות שלהם (בבארבי נראה לי) וממש אהבתי (צפוי, לא?)

Special M

New member
זוכרת...

אם כבר :) וכן: 1. היא אומרת זה טוב 2. לפעמים (שם זמני) 3. בואי מהפכה אני בטוחה שהיה עוד אחד, אבל אני פשוט לא זוכרת עכשיו...
אני חייבת להפסיק לקנות נעליים את אומרת שנמאס לך לדבר על החיים אני חייב להפסיק לחשוב על סקס כשמדברים על אהבה
(לא בטוחה במילים, אבל זה מתוך "לפעמים")

black buttercup

New member
אממ...

100-110 אצל היחצנים הקרובים לאיזור מגורייך. פארק ראשון. פתיחת שערים ב9 ההופעות מתחילות ב11 בערך. וזהו! מכמה ערים יש נסיעות מאורגנות לשם ובחזרה למחרת בבוקר! אבטחה בלאגנים. לא לבוא עם בקבוקי זכוכית. לא לבוא עם לישים!

למעלה