אנשים

mor 5

New member
אנשים ../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אנשים אני בבעיה... ההורים שלי היום ישבו וראו את הפרק(לא איתי תודה לאל!!) מהתחלתו עד לסופו!! אין לי שמץ מה להגיד להם.. הם כמובן יודעים שאני גם רואה את זה!! אבא שלי ניכנס לחדר לקראת הסוף וכזה אומר לי:"זה מה שאת רואה??" עזרו לי!! נ.ב הבנתי שהם רואים אותו כששמעתי את אמא שלי צוחקת בכל הקטעים המצחיקים.. זה באמת היה נחמד... ומוזר.!

2שוש

New member
וואו, הפרק הפעם היה רווי סקס במיוחד

ועוד היה דגש על איברים מסויימים (כולל קלוז-אפ מאד מעניין למי ששם לב לתמונות שהיו במסך שמאחורי טד...). אני יודעת שקשה לחשוב על זה כי גם אני לא הייתי מסוגלת לראות את הסדרה הזו עם אמא שלי ובטח שלא עם אבא (איייכככככסססס), אבל אני בכל זאת חושבת שבתור אנשים בוגרים הם יכולים לראות שזה הרבה, אבל הרבה מעבר לסקס, וכל עוד אתם לא נכנסים לדיונים מעמיקים על משמעות האורגזמה הגברית אין שום סיבה לחוש לא בנוח. כל ילד צריך באיזשהו שלב בחיים (אפילו אם זה בגיל 30, mind you) שגם ההורים שלו יכולים להנות מסדרות כאלו (אפילו שהם זקנים נורא ובטח לא עשו סקס כבר חמישים שנה) וכל הורה צריך להבין שהילד שלו מתבגר וגם יכול להנות מצפיה בסדרה עם מין, ללא קשר ל"סקרנות" אלא פשוט מפני שזה חלק בלתי נפרד מהחיים.

mor 5

New member
עזבי את הקטע שמאחורי הוילון...

היה ת´קטע הזה שהסטוץ של טד בא וממשש את הזיקפה של טד.. או שבן ומייקל סוף סוף שוכבים!! או בכלל ההתחלה שזה היה ברביעיה!!!! איזה פדיחות!!!!!!!!

Just Rotem

New member
יווו איזה fuck זה ....

עזבו ת´קטע של טד .... מה אם בראיין וג´סטין בהתחלה ...

netaK

New member
ההורים שלי

יודעים שאני רואה את זה, אבא שיל אפילו ראה כמה פרקים מתוך שיעמום...אמא שלי פעם ראשונה בחיים שלה ראתה את פרק 4...כשטד מזדיין עם טרוי ההוא...היא אומרת שזה חולני ולא מבינה מה אני מוצאת בזה אבא שלי אומר שזה לא לגיל שלי אבל סה"כ הסדרה נחמדה

faith2

New member
אמממממ............מסכנההה!!!!

תקשיבי מה לעשות! לכי לגינה עכשיו! קחי מעדר...וחבר תחפרי עד לגובה שני מטרים תיכנסי ובקשי מהחבר לקבור אותך. מסכנהההההההההה גררררר אני מקווה שלא יאסרו עלייך לראות את זה!

CarolineKinney

New member
עם עברת את ה 15.......

אז להורים שלך לא צריכה להיות בעיה. תראי יש פה בנות פחות מ 15 שההורים שלהן לא אומרים כלום אז...... זו לא סדרה פורנוגרפית...... ממש לא זו סדרת דרמה (למרות שיש הרבה צחוקים) אז תסבירי להם או משהו כזה.... או שפשוט תחכי שתעברי את ה 18 ותעשי מה שבא לך........

RedRose

New member
אז../images/Emo35.gif

הם ראו את הפרק
מה העניין הגדול
כאילו שאמא שלי לא רואה את הפרקים, לפעמים גם איתי. זה לא עניין גדול. כן, זה מה שאת רואה וזה מה שאת אוהבת לראות.. אם הם לא אוהבים את זה הם לא חייבים לראות את זה. יטס נוט א ביג דיל

למעלה