אנשים

אנשים../images/Emo46.gif

חשבתם שאני אכתוב משהו רע, נכון?
זה היה נחמד
. עזבו אותי - למדתי הכל משמרית! אניווי, רציתי לשאול: מאיזה פרק אירוע הBITCA הבלתי נשכח? וגם - ... אמ... אה... היה עוד משהו שרציתי לשאול... אממממ... תמר, את זוכרת מה זה היה? נו, איזה פרק......... נו! אההה! הפרק של Out for a walk bitch... איזה פרק זה? (מה יש לי מהמילה bitch היום? חופית
) אז... אמ... כן... תודה?
כאילו, בתקווה שתענו.. אמ... אני אפסיק לכתוב עכשיו.

IDOffryn

New member
תשובות

bitca מ2x01 when she was bad וout for a walk bitch הוא מthere´s no place like home 5x05 ששודר שבוע שעבר בביפ

נצל"ש

אני מתה לשתף... אתמול היו לי לימודי ערב ממגמת מחשבים (חיים למשהוא יש בשבילי?) אז למדנו פרולוג ורשימות ויאק.. ולמדנו מושג- לשרשר... ואז אני פשוט נקרעתי מצחוק... אבל ממש במשך 10 דקות כולם הסתכלו עלי ואני צוחקת... ואז המורה שלי כזה שאלה בתמימות מה קרה/למה? (היא ממש חמודה אגב) אז עניתי נזכרתי בהייזל שצועקת לשרשר אנשים לשרשר לא להוסיף הודעות... (הייזל את הכי הכי!) ואז צחקתי שוב אז שלחו אותי לשתות מים... זהו רק רציתי לשתף...

קלואי1

New member
גם אני במגמת מחשבים...

ובאיזה כיתה את?? י´?? אני דווקא נורא נורא צוחקת מבאפר כי זה ממש מזכיר לי באפי... ואז יום אחד אני שואלת את המורה שלי "אילן, למה הפוינטר לא מצביע על הבאפי??" ואז כולם צחקו עלי...

באפר?

סליחה על הבורות באפר? כן אני בי´... מודה באשמה... והחתימה שלך- LOVE IT!!! ESC SHOUL DIE!!! ניהאהאהאה!!!

קלואי1

New member
אוי מסכנה... לא שיא´ יותר טוב...

אם את רוצה יש לי מלא קבצים שאני יכולה לשלוח לך על רשימות ומארזים והכל... וגם ביום רביעי במעבדת בינה (ככה תקראו לפרולוג שנה הבאה...) המורה העבירה דיסקט שלה כדי שנעתיק תוכנית שממירה מאמזי פרולוג לפרולוג פעמון אז העתקנו את זה ואז שמנו לב שיש לה מלא מלא קבצים שנצטרך לבגרות... את כל המתארי רשימות (חשבת שנפטרים מזה בכיתה י???) ואת כל המתארי עצים... אז העתקנו את זה לדיסקטים שלנו והפצנו בכל הכיתה אז עכשיו אנחנו יכולים להבריז מהמעבדות עד סוף השנה... ובקשר לבאפר- את באמת רוצה לדעת??? שנה הבאה תלמדו מקצוע שנקרא "ניתוח ועיצוב מערכות מידע" שזה כמו אקסס רק בפסקל וזה הרבה יותר מעצבן!! אז בקיצור לכל רשומה יש כתובת והכתובת זה הבאפר... ומבטאים את זה: Buffer וזה ממש ממש ממש דומה לבאפי...

למעלה