אנשים!

maya8aj

New member
תודה תודה../images/Emo3.gif

אבל עכשיו ברצינות, זה באמת מה שאני מרגישה! מה לא נכון? כי אם יש הערות חשוב לי לשמוע...

Im The Sun

New member
אני מסכים איתך...../images/Emo42.gif

מישהו ביקש ממני סליחה על משהו שעשה לי כמה ימים לפני ובדוגרי לא סלחתי, לא מגיע לבני אדם שפוגעים שיסלחו להם אם אני יודע בודאות שהם יפגעו בי שוב. מי שמרגיש מחויבות לסלוח אז סבבה לו... אני לא מרגיש מחויבות לסלוח לאנשים 'מעפנים'

igonnakillu

New member
גמני לא צמתי...אבל אולי כי

זה התרבות שלי והכל...חוץ מזה ה"מאמר" למעלה היה מוחץ...ואני מאמצת אותו..חחח..

FathomTR

New member
כמה שטויות

כאילו,זאת הדת שלך?!~?!?!!?!? אז תצומי?!@?!!?!?!? את נהנית מהחופשים והחגים גם כאילו1?!!!!! לא?!!?!? כן!!!!!!!!!11 אז תצומי פעם אחת מה קרה? לא שאני מכריח,סתם דעתי =) ועוד מיליון דברים ממש לא קשורים שכתבת,שעליהם אני אפילו לא יגיב...

לונה..

New member
למה, אבנר, טחול שלי ../images/Emo13.gif

אני רוצה שתגיב, אני מריחה פה דיון עצבני שאני מאוד אשמח להשתתף בו. אמור את אשר על ליבך
<חולעליך
>

igonnakillu

New member
אוווו...

מה זה???......יורדים עלי?? נפלא..פשוט נפלא..טוב בכל מקרה אני אגיד שוב: כיוון שיש במשפחה שלי מסורות שונות אחת המסורות שאין לנו זה לצום! לא שיש לי בעייה יום אחד לצום זה פשוט יהיה הדבר הכי צבוע שאני אי פעם אעשה מבין? אני לא מאמינה בזה לכן אני לא אצום..עכשיו בקשר לחגים והכל למה לא?? כאילו למה שאני לא אהנה מהם? זה לא שאני פוגעת בשסורת המישפחתית שלי או שמהו..למשל סוכות,אני יכולה לבנות סוכה ובאותה עת זה לא יפגע בשום מסורת או משהו כזה..או פסח,אני למשל כן אוכלת לחם בפסח כי אני לא נגיד "לומדתי והתחנכתי" לאכול מצה..מבין?.. טוב די סיבכתי ת'עיניין אז אני אנסה שוב: במשפחה שלנו (שהיא כמובן רוסייה) לא היו קיימים בעבר כל החגים האלא..סוכות,ראש השנה, ולכן די לא מובן לי מה קורה ולמה..אני בישראל רק שנה אחת והעיברית שלי טובה והכל אבל אני בכלל לא בקיאה בכלום..למשל יום כיפור אני רק יודעת שצריך לצום וזהו..או פסח שזה א אכילת לחם..ובקשר להנות בחגים זה לא מראה העם אני פשוט עצלנית שלא רוצה לצום או סתם צבועה. כאילו למה שאני לא אהנה מחגים שונים ק בגלל שאני לא מקיימת מצוות? לוידעת אולי בעוד שנה אני אהיה בקיאה והכל אבל אני לא חושבת שזה ישנה משהו כי כפי שאמרתי בהתחלה מסורת במשפחה זה דרך חיים,וזה דעות(בישבילו בכל אופן). טוב עוד הפעם סיבכתי ת'עיניין ככה שעם מישהו לא הבין משהו אני כאן!

קיטיקט

New member
גם אני לא צמתי

למרות שזה בריא *מתכופפת להתחמק ממכות של לונה* חחחח

limors2

Well-known member
thunderbirds are goooooo

אני גן צמתי... היה ממש קל.... מה שלא היה קל היה השעתיים שסבלתי בביתכנסת כדי שההורים שלי לא יהרגו אותי שלא הלכתי.... היה סיוט..... והספר שלי היה הרבה יותר מעניין!!!!!

למעלה