אנשים

אנשים../images/Emo32.gif../images/Emo105.gif

לקחתי את התפקיד של עופר........ אני מחייה את הפורום המשעמם הזה! אז מה קורה? כנראה שהתקבלתי למשלחת! כי אמרו שמי שלא יתקבל יתקשרו אליו היום עד הצהריים.. ו.. לא התקשרו אליי! אז... אם 4 זה נחשב צהריים, כנראה שהתקבלתי! אז ב21.6 אני טסה לארה"ב ל25 ימים
מחר אני יוצאת לטיול סי"ס (סיור סביבתי) בצופים. זה למשך 4 ימים וזה טיול אתגרי כזה ובנתיים אני עדיין לא ידועת כלום על מה לארוז וזה אז אני די בבאסה
ואז אחרי זה סופסופ חופש!!!! ביום שבת היה לי טיול הדרכת-עזר עם כיתות ו... הייתי מדריכת עזר של מדריך אחד (נדב מכיר אותו ומעכשיו אני ישתוק.. חחחח) שיש לו את הקבוצה (ככה חשבתי אחרי הפעולה שעשיתי להם לפני הטיול) הכי פקצות בעולם שמפריעות כל הזמן אבל בטיול הן היו הדברים הכי מדהימים שראיתי! בגלל שהייתי צריכה לעזוב בערב הן לא נתנו לי וכל הזמן אמרו לי כזה "לאא עמית אל תלכייי תישאריייי" אפילו חניכות שלא ג'יבנקתי! הן היו כאלה חמודותתתתתתתתתתתתתתתתת אבל בערב הייתי צריכה ללכת לסמינר מיון האחרון של המשלחת והלכתי והיו המון סדנאות וזה והיה משעמם בטירוף.. אבל האנשים היו אחלה חברה והיינו עם ערבים והכל והם היו ממש נחמדים כולם!! ביום השני בכלל הם עצבנו אותי בטירוף עם הויזה והדרכון שלי והכל והייתי בדיכאון טוטאאאליייייייי אז מתי שממש היה בא לי לבכות חברה שלי שהייתה איתי בטיול (היא הייתה חייבת ליהיות עם אחותה שחולה סכרת אז הקריצו לה תפקיד עוזרת ראש"גדית.. פחח) אז היא התקשרה אליי, והיא כזה אמרה לי "יש לך דקה לשמוע משהו?" אז אמרתי שכן, ואז החניכות עשו לי בואו נריע לעמית!!!!!!!!!!! (יש כזה מוראל בצופים) והן היו כאלה חמודותתתתתתתתתת התאהבתי בהן בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו האחת שהייתה הכי פקצה מסרה לי נשיקות! ועוד אחת ואני כ"כ מאוהבת בהן.. והממ.... זיהו
תגיבו אנשים או שתספרו על מה שקורה לכם!
אני

EleVaTioN

New member
אני שמחה שנהנת!!!../images/Emo129.gif

נממממ לי היה יום מרוכז בהיסטוריה לא תאמינו אבל נהנתי מכל שניה
מממממממ נו אז מה קורה אנשים? קומו!!!!!

אורלע!../images/Emo105.gif

אני לא מאמינה שאת פה!! זה לא כאילו שזה מתוכנן..... *מסתכלת לצדדימים* בכל מקרה, את זוכרת את אורלע הרובוטית עם הפאק של לאהוב את אנג'לינה?

EleVaTioN

New member
פיטע!../images/Emo129.gif

זה לא פאק זו סטייה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וברור שאני זוכרת בא לכם עוד סיפור בהמשכים?!

כןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo105.gif

אורלע תתחילי! אני צריכה מוזה בשביל לתת לדמיון שלי להפתח

EleVaTioN

New member
הממממ טוב../images/Emo129.gif

היה זה יום קייצי לא חם מידי השעה שבע בבוקר פתאום צלצל טלפון סעמק העיר אותי
......... תמשיכי!

"סעמק יא טלפון ארור!../images/Emo105.gif

אמרה אורלע כשהיא קמה... "הלו?" היא ענתה ואז היה.....

EleVaTioN

New member
בווווווווווווווווום../images/Emo129.gif

גדול בא מבחוץ!!!! הייתי בשוק!
כולי הלם הלכתי לחלון ופתאום אני רואה......

את עמית!!../images/Emo105.gif

בעודה רצה על נפשה לעשות גרביים
סורי... אנשים תמשיכו!

the z girl

New member
פיטעע איזה מאושרת את !!

(*תמשיכי כך* חח) יאאא תהני במיין (עם כל הסנאטורים ובוש..
) אני שמחה שנהניתתת חח (כתבתי חיח ומחקתי! חיח (?אופס?) )

יאפ../images/Emo105.gif

אתה מכיר את המדריך שג'יבנקתי את הקבוצה שלו............
אני יודעת 100% שאתה מכיר אותו. אולי לא חבר טוב שלו וזה, אבל מכיר אותו

EdgeHead

New member
עשיתי תאונה,כפולה

יואו,אני מת..כאילו איזה טירוף זה.. חבר שלי עבר טסט אתמול (כאילו שלישי),אז יצאנו בכיף לחגוג..הוא דפק השתכרות ויצאנו עם אוטו של חבר שלי אחר,בקיצי..החבר עם האוטו פחד שהחבר שהשתכר יקיא לו באוטו..אז מה שקרה זה שהחלפנו מכוניות ואני באתי עם שלי..עשינו בלאגנים ושטויות..ובסוף באתי להחזיר חבר אחד לבית ועצרנו,עכשיו עצרנו בקורקר כזה מזפת..וממול יש אבנים וגן ציבורי לילדים..החבר ירד ואני שמתי אמברקס..אוקיי,בכיף..עכשיו,גאון שכמוני לחץ על הגז והאוטו שם בומבה של החיים ובום!!!!!!!!!1 אני וחבר שלי השיכור עלינו על שני אבנים רצחניות עגולות כאלה שיש בגנים ובום לתוך הגן כל השמן התחיל לנזול והפגוש או מה שזה לא יהיה של האוטו התעקם וחלק גם נפל..בקיצי אוקיי תגידו בכיף..אני נכנס ללחץ מנסה לסדר את זה וחבר שלי שהורדנו אותו בא בריצה..כאילו קלטו גן ציבורי של ילדים עם מגלשות וכאלה ואוטו של ג'יי באמצע..התפקענו מצחוק וכבר הכנתי צוואה,עכשיו ראיתי גם שהדבר הזה של הגלגלים..נו הדבר הזה מהפלדה בתוך הגלגלים..גם התעקם בשני הקדמיים..אז חיפשתי איזה מוט או פטיש כדי ליישר את זה..בסוף מצאתי מוט רצחני כזה בבגש של האוטו של סבא שלי והוצאתי..עכשיו נזכרתי שאני לא יכול ליישר את זה במקום,אז נסענו לאיזור התעשייה,לבינתיים,חבר שלי זה שלא היה שיכור,טילפן לחבר אחר שהיה עם חברים ורצה שיבוא לראות מה קרה,לבינתיים אנחנו נסענו לאיזור תעשייה כדי לדפוק את המוט בפלדה הזאתי של הגלגל בשביל שהוא יהיה יותר ישר,מה שלא כל כך הלך..אוקיי,חזרנו בחזרה למקום שקרתה התאונה הראשונה..שם כבר היו עוד חבר שלי וחברים שלו שבאו לראות מה קרה..עכשיו הם היו גם עם אוטו..(תקלטו מה עומד לקרות),השארתי את האוטו שלי דולק כדי שייראו מה קרה..ואני כזה הולך מדבר עם אחד מהם ולבינתיים חבר שלי נכנס לאוטו שלי,עושה רברס ומחנה את האוטו בקורקר ויוצא ממנו,והאוטו נעמד..אוקיי כלום לא קרה..עכשיו אני מדבר עם חברים שלי ואנחנו עושים שיחה כזאתי על מה שאני אספר לסבא שלי שקרה לאוטו וזה..והאוטו שלי לבינתיים חונה בקורקר והאוטו של אחד החברים של חבר שלי מאחוריו..עכשיו,חבר שלי השיכור וחבר של חבר אחר שלי,התחילו לשחק באוטו השני (זה שעומד לפני שלי) והאהבלים האלה הורידו כמו שני נכים את האמברקס והאוטו התחיל להתדרדר..לכיוון האוטו שלי..ואני וחבר שלי קלטנו את זה ובאנו והתחלנו לדחוף את האוטו שיעלה למעלה..מה שלא כל כך הלך..וחבר שלי הציל את האוטו שלי שהוא נמעך בין שתי המכוניות והאוטו שלי קיבל מכה עוד יותר חזקה וחבר עשה שקע בצורת המותניים שלו באוטו שלי.. בואנה,זה היה הדבר הכי מטורף שקרה לי בחיים,אחד הימים היותר מטורפים.. הלכתי לסופר והשארתי את הפלאפון של מישהי שעובדת איתי פתוח,נכנסתי "בטעות" בדלת..זרקנו ביצים על איזה ילד אחד שאנחנו שונאים,חבר אחד השתכר ועשה פאדיחות עם כוסיות..ובסוף דאבל תאונה.. שלא פאקין נדע.. שמישהו יעזור לי ויגיד לי שחלמתי את כל זה

EleVaTioN

New member
יוווווווווווווווווו../images/Emo129.gif

תהיו בריאייייייייים!!!!! איזה נזקקקקקקקקקקקק

Dcup

New member
מצאתי את זה מצחיק במקצת..

חח.. העיקר שכולם בסדר וזהו.. אני כבר ממזמן הגעתי למסקנה ששיכורים זה עם דפוק.. והנה. אני צודקת.. חח זה לא היה קורה אם ההוא לא היה שיכור.. חח

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

איזה יום משעשע... זה באמת אחד הדברים היותר מטורפים ששמעתי
אבל זה דווקא נחמד

למעלה