אנשים../images/Emo32.gif../images/Emo105.gif
לקחתי את התפקיד של עופר........ אני מחייה את הפורום המשעמם הזה! אז מה קורה? כנראה שהתקבלתי למשלחת! כי אמרו שמי שלא יתקבל יתקשרו אליו היום עד הצהריים.. ו.. לא התקשרו אליי! אז... אם 4 זה נחשב צהריים, כנראה שהתקבלתי! אז ב21.6 אני טסה לארה"ב ל25 ימים
מחר אני יוצאת לטיול סי"ס (סיור סביבתי) בצופים. זה למשך 4 ימים וזה טיול אתגרי כזה ובנתיים אני עדיין לא ידועת כלום על מה לארוז וזה אז אני די בבאסה
ואז אחרי זה סופסופ חופש!!!! ביום שבת היה לי טיול הדרכת-עזר עם כיתות ו... הייתי מדריכת עזר של מדריך אחד (נדב מכיר אותו ומעכשיו אני ישתוק.. חחחח) שיש לו את הקבוצה (ככה חשבתי אחרי הפעולה שעשיתי להם לפני הטיול) הכי פקצות בעולם שמפריעות כל הזמן אבל בטיול הן היו הדברים הכי מדהימים שראיתי! בגלל שהייתי צריכה לעזוב בערב הן לא נתנו לי וכל הזמן אמרו לי כזה "לאא עמית אל תלכייי תישאריייי" אפילו חניכות שלא ג'יבנקתי! הן היו כאלה חמודותתתתתתתתתתתתתתתתת אבל בערב הייתי צריכה ללכת לסמינר מיון האחרון של המשלחת והלכתי והיו המון סדנאות וזה והיה משעמם בטירוף.. אבל האנשים היו אחלה חברה והיינו עם ערבים והכל והם היו ממש נחמדים כולם!! ביום השני בכלל הם עצבנו אותי בטירוף עם הויזה והדרכון שלי והכל והייתי בדיכאון טוטאאאליייייייי אז מתי שממש היה בא לי לבכות חברה שלי שהייתה איתי בטיול (היא הייתה חייבת ליהיות עם אחותה שחולה סכרת אז הקריצו לה תפקיד עוזרת ראש"גדית.. פחח) אז היא התקשרה אליי, והיא כזה אמרה לי "יש לך דקה לשמוע משהו?" אז אמרתי שכן, ואז החניכות עשו לי בואו נריע לעמית!!!!!!!!!!! (יש כזה מוראל בצופים) והן היו כאלה חמודותתתתתתתתתת התאהבתי בהן בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו האחת שהייתה הכי פקצה מסרה לי נשיקות! ועוד אחת ואני כ"כ מאוהבת בהן.. והממ.... זיהו
תגיבו אנשים או שתספרו על מה שקורה לכם!
אני
לקחתי את התפקיד של עופר........ אני מחייה את הפורום המשעמם הזה! אז מה קורה? כנראה שהתקבלתי למשלחת! כי אמרו שמי שלא יתקבל יתקשרו אליו היום עד הצהריים.. ו.. לא התקשרו אליי! אז... אם 4 זה נחשב צהריים, כנראה שהתקבלתי! אז ב21.6 אני טסה לארה"ב ל25 ימים