אנשים....

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
אנשים.... ../images/Emo27.gif

אני רואה שהפורום תוסס, וזה מעולה
תמשיכו כך! אבל אני רוצה להזכיר לכם כמה דברים: 1. אל תשלחו פעמיים הודעות. גם אם ההודעה נתקעת באמצע או משהו, תוודאו שהיא לא עלתה בכל זאת. אני לא יודע מה הסיפור בתפוז ביומיים האחרונים, אבל אני אברר. 2. שפה. לא צריך להתעצבן על אף אחד, ואין צורך להיכנס לויכוחים מיותרים, ולרדת לרמה של שפה לא נקיה. הפורום הוקם למטרת דיונים, פתרון בעיות, המלצות וביקורות, ואין שום סיבה להתרגז על חוסר הבנה, או דברים בסגנון. אף אחד לא היה ממש בוטה, אבל אני רוצה להקדים תרופה למכה. חוצמזה, בהצלחה לכולם בשנה החדשה (שאחרי החגים נפתחה באופן רשמי
), והמשך כתיבה נעימה
wiz

^hunter^

New member
שאלה!

האם אפשר לפתוח מאגר טאבים כאן בפורום כלי הנגינה החמוד שלנו?

בקשר להודעות הכפולות...

שמע זה כבר ממש מעצבן! אין פעם כמעט שאני לא שולח ואז ההודעה לא נשלחת, ואני עושה refresh וגם מחכה כמה דקות וההודעה לא מופיעה, ואז שאני שולח את ההודעה השניה אז גם זאת שלא הצליחה מצטרפת, זה כבר ממש מעצבן! וזה לא בעיה במחשב שלי...ויז דבר איתם בבקשה....

גם כמה תוספות ממני

1. הפורום הוא הפורום הפעיל ביותר בארץ בנושא של כלי נגינה באופן כללי. 2. בקרוב אני וויז נקבע תקנון לפורום (בנוסף לתקנון של תפוז) 3. בקשר להודעות כפולות, זה לא בעיה במחשבים שלכם זה בעיה בתפוז והם עובדים על זה. 4. מאגר טאבים, ייתכן ואני אעשה בגרסה החדשה של התר של הפורום אחד כזה, אבל בעייתי בשבילי כבר לתכנת את זה כי אני בקושי רואה אז מי שיכול לעזור מוזמן (הכל בASP)

ins0mniac

New member
אני יכול לעזור לתכנת גם בASP!

אני יכול לעזור לך במה שתרצה בערך... אני יודע: asp, javascript, java2, c/c++, viausl basic, html, flash אם אתה צריך עזרה רק תגיד! icq:42359526 רון.

yuv_b

New member
אפשר לאחסן במאגר שבניתי

באתר שאני מעלה עוד כמה שבועות (שיכול גם לעלות מיידית אם תרצו) בניתי בין השאר מאגר לטאבים (ממוין לפי אמן/להקה, עם אפשרות לתת ציון וכו´) אם אתם מעוניינים, צרו איתי קשר אייסיקיו 45570788 אימייל [email protected]

metal head

New member
אנשים אתר פצצה!

הוא יעלה רק עוד חודש אבל שווה לחכות.... כרגע אני לא יכול לתת לכם את הכתובת.... אבל הפכתי לשותף (בערך) בניהול האתר... אז תחכו.... ואז תראו איזה פצצה!

למעלה