אנשים

Dawson girl

New member
אנשים ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ונפתח בהקדמה
(כן זו היתה ההקדמה
) אז.. שיהיה לכם חג שמח
, שנה טובה ומתוקה של התחלות חדשות, כי יש פה הרבה שצריכים את זה
, המון המון בהצלחה לכולכם, ובריאות, אהבה, אושר וכל זה
אוהבת מאוד מאוד

../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo105.gif

שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה כ
,שנה של אושר,אהבה,הצלחה ובריאות. שיהיה לכולם חג שמייח
ומבדייח
! תאכלו הרבה
ו
,שתהיו ל
ולא לזנב! ולכל התלמידים שנשארו,חופש נעים!

G A L 17

New member
שנה טובה

בביטוי הכי בנאלי - שנה טובה ומתוקה בביטוי סנטימנטלי - שנה מתוקה אולי בביטוי פוליטי - שנה של שלום אולי בביטוי נאיבי - שנה של חלום בביטוי קצת תנ"כי - שנת ואהבת לרעך כמוך או בביטוי של סלנג - שנת סאחה בביטוי כלכלי - שנה של שגשוג ופריחה בביטוי מלומד - שנת בגרויות מוצלחת בביטוי הספורטיבי - שנה של תארים וגביעים או בביטוי הכי כללי - פשוט שתהיה לך שנה טובה" בקיצור שיהיה לכולכם שנה טובה , אנחנו מכירים (בערך) כבר הרבה זמן , זה לא צחוק , כמו שטל אמרה , שנה של התחלות חדשות אז שיהיה לכולם גיוס קל , לתלמידים (אלה ודניאל) בהצלחה בבגרויות (למרות שיש עוד קצת זמן) ותנצלו את השנה האחרונה בתיכון , אתם לא יודעים כמה לומדים להעריך אותה במבט לאחור... תגידו כך, תגידו אחרת, העיקר שתהיה זו שנה נהדרת"

שנה טובה! ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif ../images/Emo66.gif

שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה, שנה של אושר, בריאות, אהבה והצלחה. שנה מלאה תקוות וחלומות, ואם אפשר שיהיה פה גם קצת שקט. גיוס קל לכל המתגייסים, שירות נעים לכל המגוייסים, ושנת לימודים מוצלחת לכל התלמידים. שתהיה שנה הכי טובה שאפשר.

E u t e r p e

New member
חמודים שלי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שנה מקסימה לכם שיהיו רק חוויות טובות הצלחות,אהבות,שינוים,התגייסויות,בריאות ושלא תנטשו את פורומינו ווי אר לייק א ליטל פמילי
אני:]

shira245

New member
שנה מגניבה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

בלי להאריך במילים,שתהיה לכם באמת שנה מעולה! תתפרעו,תבעטו,תחיו,תבלו,תצחקו ותחייכו!
שירה|

DAN1EL

New member
שנה טובה לכולם ../images/Emo140.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo97.gif

גרמס

New member
שנה טובה לכולם!!

אניי יודעת שכבר הרבה זמן לא כתבתי פה אבל אני דווקא מסתובבת פה הרבה! אז דבר ראשון ברכותי שלוחות לכל המתגייסות (ים?? - אין פה בנים שהתגייסו בזמן הקרוב, נכון??), לכל עוברי הטסטים (בשעה טובה!!! זה היה אחד הרגעים היותר מאושרים שלי!) לשילה - ליום הולדתה ולכל מי שמגיעות לו ברכות ולא קיבל! דבר שני אני רוצה להקדיש לכם ברכה יפה לכבוד השנה החדשה: לְהַצְלִיחַ תָּמִיד לְגַיֵיס, כֹּח לְפַיֵיס... כֹּחַ לִבְטוֹחַ! כֹּחַ לִפְתּוֹחַ! כֹּחַ לִסְלוֹחַ! כֹּחַ לִשְׁכּוֹחַ! כֹּחַ לִצְמוֹחַ! כֹּחַ לִפְרוֹחַ! כֹּחַ לִשְׂמוֹחַ! וְכֹחַ לִזְרוֹחַ! שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה!!!

למעלה