אנשים

אנשים ../images/Emo23.gif

אתם חייבים לשמוע את זה. תורידו את הקובץ המצורף תהפכו אותו ל-zip ותפתחו את הקובץ יש שם קובץ השמעה, תשמעו אותו (זה קשור למייקל)

אם היית מחכה קצת ../images/Emo23.gif

הייתי מגלה שטעיתי ושמה את הקובץ בתגובה להודעה בעע עזוב

רונני2001

New member
הורדתי, שמעתי...

זה מהאתר שלי.... אם אתם רוצים אני יכול לתת לכם את זה באיכות טובה יותר..... זה מדההההים! I don´t read all the things written about me. I wasn´t aware that the world thought I was so weird and bizarre. But when you grow up as I did, in front of one hundred million people since the age of five, you´re automatically different. אני לא קורא את כל הדברים שנכתבים עלי. לא הייתי מודע לכך שהעולם חשב שאני כה מוזר ומשונה. אך כשאתה גודל כמוני, לפני מאה מליון אנשים מגיל חמש, אתה אוטומטית הופך להיות שונה. רונן. http://www.MJ.up.co.il

HU Man

New member
סתם לא רציתי לפתוח נושא חדש

אבל הנה וויל סמית´, מסכן את הילד שלו

pulpula

New member
מה פתאום מסכן...

נראה לך שויל סמית הקדוש יסכן את הילד שלו אי פעם?? לא... ויל סמית הוא אבא טווווב.. הוא בחיים לא יסכן את הילד שלו.. התמונה הזאת פשוט הוצאה מהקשרה.. אם תהפוך את התמונה ב180 מעלות תראה שאין שום סכנה לילד..

ilovem

New member
נו ברור, 180 מעלות...

איך אני לא חשבתי על זה...אבל רגע, במקרה הזה- הילד מסכן את ויל סמית´! בואו נתבע אותו!

dancing machine

New member
הוא לא מסכן אותו,

והוא באמת אבא טוב, והילד שלו בן יותר מחצי שנה ויש לו אינסטינקטים יותר טובים גם אם הוא ייפול מהחמישה סנטימטרים האלה כשהם משחקים, ואני בטוחה שוויל לא היה מחזיק אותו מגובה 4 קומות בבית מלון. אז תפסיקו לחשוב שכל הזמן מסלפים דברים שמייקל עושה ונטפלים אליו, כי זה לא ככה. ורדו מאנשים אחרים! רק כי מייקל מופרע ומניף את התינוק שלו ממרפסות לא אומר שכל הסלבריטאים מסכנים את הילדים שלהם!

pulpula

New member
נכון את צודקת צריכים להיות לו ממש

אינסטינקטים יותר טובים.. כי באמת לפני ששוברים את המפרקת משתמשים בהרבה מהם..

pulpula

New member
ויעל את צודקת

הילד אכן מסכן את חייו של האבא. אוחח כבר בגיל כזה.. מה יצר ממנו כשהוא יגדל?!

ilovem

New member
אני לא יודעת...

כל השחורים האלה...רק אלימות וכנופיות....כבר בגיל כזה לסכן את אביך.... טוב מאוד שMJ עשה ניתוח פלסטי והבהיר את צבע עורו לפני שגם הוא נכנס לתוך כל החרא הזה! hee hee

The MoonWalker

New member
בעיקרון, דניאלה צודקת..

למרות שהיא תוקפנית קצת יותר מידי... אבל היא חולה, אז תסלחו לה... יש הבדל בין להחזיק את הילד שלך במרחק 15 סנטימטר מהאדמה, אפילו כשהוא הופך, מאשר להחזיק את הילד שלך בגובה 33 מטר. אני פעם עשיתי סלטה שלא הצליחה יותר מידי, ונחתי על הראש... כאב לי הגב והצוואר יומיים, כי זו הייתה נפילה קצת חזקה... אבל אני מבטיח לכם שאם הייתי נופל מגובה 4 קומות, לא הייתי פה מדבר איתכם...

dancing machine

New member
שום פואנטה ושום נעליים

ודניאל אל תתנצל בשמי, אם הייתי תוקפנית התכוונתי להיות תוקפנית. חברס, אתם חיים בפאקינג בועה....... יום טוב!

למעלה