אנשים,

Kryptonite

New member
אנשים,../images/Emo168.gif

אני רוצה שירים ישראלים!
המלצות? משהו?

Kryptonite

New member
גשם חזק?../images/Emo168.gif

למה לא כתבת לי מכה אפורה וזהו? כו-לם מכירים את זה! אני רוצה שירים מגניבים כמו בלא נפסיק לשיר!

HaMsTeR

New member
הנה כמה-../images/Emo118.gif

אחד שרוט במיוחד- הדורבנים- יופי טופי אחלה בחלה מוניקה סקס- איש קש מוניקה סקס- חיות מחמד אני לא מכירה הרבה...

De-Panther

New member
../images/Emo45.gif ולא הלכתי כשהם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הופיעו בברבי בכפר סבא

מלאכית16

New member
הדורבנים סאקססססס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

מתעבת את הלהקה הזו...ולא רק בגלל שהשירים שלהם סתומים...אלא בגלל שיש אנשים שואהבים להקות עם שירים כאלו סתומים.... וחברות שלי הן דוגמה טובה מאוד לבנות סתומות שאוהבות את הדורבנים...

shloompi

New member
*מתעלפת*../images/Emo79.gif

את אוהבת יוני בלוך?
*מתעלפת* *מתאוששת* הוא נהההדר!
הממממפפפ... שירים שלו שאת אוהבת במיוחד?

ketty the sheep

New member
../images/Emo13.gif

כמובן שמכירה ואוהבת! לא נראה לי שיש מישהו שעבר בפורום רדיוהד ולא נתקל בשם שלו. אבל בכל זאת, נחמד לדעת שעוד אנשים מתעסקים בזה
טיהי. השיר שאני הכי אוהבת זה מכיר אותו. כי הוא פשוט כזה.. שיר שנתקע בראש ומסרב לצאת. וגם לוט, הוא מצויין. ואלוהים נחמדה. לא יודעת, פשוט שיר.. שיר. כזה. לא יודעת להסביר את עצמי טוב ^_^ אני מכירה רק את היצירות שלו שהוא שם בבמה. רציתי ללכת פעם להופעה שלו, אבל לא יצא לי

shloompi

New member
יאאאא ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

לוט מעולה ^_^ ואלוהים נחמדה ... ציטטתי את זה בפורום לפני יומיים, אני חושבת
"נעים בחוץ" זה שיר מעולה
הממפפפ... עקרונית, יש לי כמה שירים שאני יכולה לשלוח לך ... יש לו גם אתר אחר, לא בבמה חדשה, שאפשר לוהריד ממנו שירים.

coolit

New member
המפי..|בלוןכ|

לנ"ש
ירמי קפלן - הפוך (זאת הפ'ם הראשונה שהתרגשתי כל כך, לא הצלחתי לדבר כשהמזכירה שלך ענתה...) אביב גפן - המפי.. יש הרבה. שיר עצוב? (יענו אני נותנת לך שירים מוכרים..) חמסה - אתה חייב למות עלייייייי הפרוייקט של עידן רייכל - הכל..
הנך יפה

זה קל ../images/Emo3.gif

מוניקה סקס- איש קש מוניקה סקס- מכה אפורה מוניקה סקס- פצעים ונשיקות מוניקה סקס- שנים חסומות [
That's my favorite] מוניקה סקס- סאן חוזה מוניקה סקס- גשם חזק (בשמיעה ראשונה זה גרוע, אח"כ אי אפשר להפסיק) המכשפות- עד העונג הבא המכשפות- הלילות הקסומים משינה- את לא כמו כולם משינה- משהו קטן וטוב משינה- רכבת לילה לקהיר דנה ברגר- חמימות חולפת מאור כהן- הכי יפה בעולם הממ יש עוד ברשימה השנייה ואין לי כוח
תסתפק בזה

אה ועוד כמה

מזי כהן- אם זאת אהבה נינט טייב- מקיץ אל חלום [במקור זה של גלי עטרי, אבל של נינט יותר יפה
] צביקה פיק- מוזיקה כוורת- היא כל כך יפה כוורת- שיר המכולת

thebaby

New member
הנה בת אדם עם טעם ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

קצת יותר טוב...
וההמלצות שלי(מקווה לא לחזור
):
אינפקציה - ככה מפנקים
אינפקציה - פתח תקוה
משינה - בלדה לסוכן הכפול
מוניקה סקס - כל החברה
חמי רודנר - אימפריות נופלות לאט
חמי רודנר - בואי ניפרד
אינפקציה - זכוכיות על הלשון
אינפקציה - בקבוק עלי
איפה הילד - השדים הירוקים
איפה הילד - בתוך התחתונים
שייגעצ - פרח נתתי לנורית
שייגעצ - הכל אני כבר אמשיך

thebaby

New member
המשך../images/Emo101.gif

ברי סחרוף - לב שלם(ההתחלה גרועה אבל השאר מעולה !)
ברי סחרוף - מפנה מקום, שיר מעולה !
אביב גפן - המון שירים... אבל אחד האהובים עלי ביותר עם ערך סנטימנטלי הוא: קבעתי עם האושר נמשיך יותר מאוחר...

למעלה