אנשים!

liron rotlain

New member
אנשים!../images/Emo140.gif

עקב אוירה לא משהו לאחרונה בפורום שלנו רציתי לשתף אתכם במשהו קטן: אני נורא מתלבטת לגבי התפקיד שארצה למלא בצה"ל...וזה מעסיק את הראש שלי הרבה לאחרונה (עקב יציאה לגדנ"ע ויום חיילות בבקו"ם תל-השומר)... אז רציתי חוות דעת וגם קצת שיתוף אישי של החברים, מה ההמלצות? וכמה מכם רוצים להיות בחיל הרפואה ובאיזה תפקידים..? לירון

זה הכל תלוי במה שמציאים לך

בכל מקרה אני לא התלהבתי מהתפקידים שיש לבנות בחיל רפואה(מלבד פרמדיק אבל אין לי פרופיל מתאים) ולכן הלכתי לכיוון אחר לגמרי אני כנראה או אלך לגלי צה"ל ( אני רק מחכה לתשובה-ועברתי הכל בלי פרוטקציות) או קצונה יעודי אבל תשובות לזה עוד 3 שבועות... יש לך רעיונות מה את רוצה לעשות?

liron rotlain

New member
האמת...

באמת שאין לי מושג מה אני רוצה לעשות..והמליצו לי על כל הרפואת שיניים אבל לא נראה לי שזה ילך... בכל מקרה, חשבתי ללכת לפיקוד העורף בתפקיד שאהבתי מאוד מש"קית חילוץ והצלה, אבל את יודעת, תמיד מציגים לך את הכל כ"כ ורוד ואת לא באמת יכולה לדעת איך זה עד שלא תהיי שם.. בכל מקרה,שיהיה לך המון בהצלחה ותעדכני לגביי מה קורה עם התשובות.. לירון

אם יש לך פרופיל מתאים

ואת רוצה תחום רפואה לכי על פרמדיק או לוחמת רפואית מוטסת-פצצות... מעבר לזה קצונה יעודי זה לא משהו עם כל ההילה של הדבר... גל"צ שווה ביותר יש תפקידי בקרה מעניינים הכל שאלה של מה שאת אוהבת זה עניין סובייקטיבי

paradan

New member
לוחמת רפואית מוטסת?!

לא נראה לי שקיים תפקיד כזה... אם את מתכוונת לחובשת מוטסת אז זה לא בדיוק תפקיד לחימה - מוטס כן, לחימה לא בדיוק...

The_VIP

New member
יש תפקיד שנקרא...

לוחם 669 שזה למעשה גם חובש מוטס http://www.idf2000.co.il/corps/rescue669.htm

mitmit286

New member
לרמי"ת - לוחמת רפואית מוטסת

למתעניינת, ולידיעת כל המתנדבות במד"א. ביחידה 669 יחידת החילוץ והפינוי בהיטס של חיל האויר קיים תפקיד שניקרא לוחמת רפואית מוטסת- המסלול הוא מעניין מגוון ומכיל בחובו המון קורסים בינהם קורס פאראמדיקים צבאי קורס צלילה וכו..... מרבית העבודה של הלרמיות היא שימוש כפאראמדיקיות מוטסות אך הן נוטלות חלק ניכר גם בנטל ההדרכה ביחידה. הכותב הינו פאראמדיק ומדריך צלילה ביחידה 669. בברכה עמית רגב פאראמדיק מד"א אילת

Yev

New member
אכן יש כזה תדפקיד

http://aka.idf.il/giyus/html/1_7_2_190.htm בתחתית הדף מוזכר התפקיד לוחמת רפואית מוטסת

liron rotlain

New member
אוקיי

אז בתור התחלה, חן יקירתי, שיהיה המון בהצלחה בכל תפקיד שלא תבחרי. הבעיה העיקרית שלי היא לא בדיוק הרצון שלי לתפקידים משמעותעעם ורציניים בחיל הרופאה (דוגמאת הלר"מית), אלא יותר הפחד שלי שאני לא ממש אוכל להתמודד עם הדרישות לתפקיד וכל המסלול שצריך לעבור בדרך... אבל בכל מקרה תודה רבה למי שכתב וגם על הקישור (אחלה אתר, עזר לי הרבה). לירון

תודה!

לירון מאמי אין לך מה לדאוג ותאמיני לי אני עברתי את החששות האלו ואת הפחדים האלו... שבוע אחרי המיונים הראשונים לגלי צהל הסתובבתי בדכאון כי הייתי בטוחה שלא עברתי (ואז קיבלתי זימון ועידו מגל"צ התקשר :)))) אל תתייאשתי ותלכי על מה שאת רוצה ותתעקשי ותראי נכונות ואת תצליחי... בהצלחה!

Blonda17

New member
ליר יקירה...

הראית לי כל כך הרבה ביטחון בקשר לעתודאי רפואה.. לאן זה התפוגג? חוץ מיזה שאת לא צריכה להלחץ אלא לחכות למנילה ואולי נעבור בעתיד עוד איזה יום חיילות מטופש שבמקום לעזור לנו רק יבלבל את כולם עוד יותר.. בכל מקרה לדעתי (ואני בדיוק מפוחדת כמוך ובעצם כמו הרוב) צריך לחכות למנילה..ואולי ככל שנתקרב יותר למועד הגיוס נבין יותר ונעניין יותר בקשר למה שכדאי יותר לעשות בצבא...לשאול ולהתייעץ עם אחים גדולים-דבר שמאוד עוזר אגב... בקשר למה שנאמר בשרשור שזה תלוי במה שמציעים לך, זה לא נכון לדעתי כי מישהי קרובה אליי רצתה להיות לרמ"ית...(ויש ביקוש לזה דני) ולא הסכימו לקבל באותה מסיבה בריאותית אז גם לא הציגו את התפקיד הזה במנילה, ותשאלואיפה היא היום...? בדיוק איפה שרצתה להיות- חבר'ה ובעיקר בנות אל תתנו שידרכו עליכן- הנה הוכחה שמישהי בעלת מוטיבציה הרבה כח רצון ובלי שימוש בקשרים הצליחה להגיע בעזרת ניג'וס לא פוסק ליעד שחלמה עליו... גם אם זה רק צבא...
שיהיה לכם אחלה חודש תמי.

liron rotlain

New member
אממ....

אז חבר'ה, קודם כל תודה על העידוד, וכמובן שהכי מצחיק בכל העניין הוא שיש לי עוד שנתיים פלוס עד הגיוס המיועד ועדיין העניין מטריד אותי רבות.. אז, הייתי מאוד רוצה להגיע למקומות הללו שתמיד חולמים עליהם בחיל הרפואה וחשבתי המון ללכת לעתודת רפואה, אבל נראה למה אני אהיה מסוגלת... תמולי, תדה רבה מותק שלי על העצות (כן, גם בפורום)... ושיהיה לנו בהצלחה רבה רבה במה שלא נעסוק.. לירון

למעלה