אנשים.... אם יש לכם זמן, כוח, יכולת ואין לכם מבחנים בקרוב.. אתם מוזמנים להיכנס לצ'אט!! (:
ח חרא חרא New member 10/5/07 #1 אנשים....../images/Emo13.gif אם יש לכם זמן, כוח, יכולת ואין לכם מבחנים בקרוב.. אתם מוזמנים להיכנס לצ'אט!!
אנשים....../images/Emo13.gif אם יש לכם זמן, כוח, יכולת ואין לכם מבחנים בקרוב.. אתם מוזמנים להיכנס לצ'אט!!
כ כרגע במיכאל New member 11/5/07 #6 אבל אי אפשר.... הבנאדם החכם הוא כ"כ חכם שהוא עסוק בלהמציא דברים כול היום וחוץ מזה..אני לא נותנת לך... אני אקנה
אבל אי אפשר.... הבנאדם החכם הוא כ"כ חכם שהוא עסוק בלהמציא דברים כול היום וחוץ מזה..אני לא נותנת לך... אני אקנה
T tal 05 New member 11/5/07 #8 חן..תרגעי,זה לא כל כך רחוק מפה ה"אדם" הזה אני אמרתי לאדר את המשפט הזה,אז תפסיקי לפנטז...
כ כרגע במיכאל New member 11/5/07 #9 חח טל הבנתי שזה אתה.... פשוט אמרתי לאדר שלא אקנא....כי אני רוצה אותה רק לי! ואני אפנטז על מה שבא לי.....
חח טל הבנתי שזה אתה.... פשוט אמרתי לאדר שלא אקנא....כי אני רוצה אותה רק לי! ואני אפנטז על מה שבא לי.....
C count on me New member 12/5/07 #10 וואוו...אתה לא יודע איזה כייף זה לפנטז...תנסה מבטיחה לעזור אם צריך... חח
C count on me New member 13/5/07 #12 אההההההה אז הוא מפחד מאיומיים שלך ?? אויייי טלטול...אין לך מה... אני מרשה לך... חחח
כ כרגע במיכאל New member 14/5/07 #13 אדר...ההודעות שלך הן רק לחכמים...לאן החכם שלנו נעלם!?!? חחח ומה זה את מרשה לו? את רוצה להתחיל להתעסק איתי? לא כדאי לך....חחח עד שהבחור החכם שלנו יגיב....אנחנו זורקות כאן דברים מפגרים....
אדר...ההודעות שלך הן רק לחכמים...לאן החכם שלנו נעלם!?!? חחח ומה זה את מרשה לו? את רוצה להתחיל להתעסק איתי? לא כדאי לך....חחח עד שהבחור החכם שלנו יגיב....אנחנו זורקות כאן דברים מפגרים....
C count on me New member 14/5/07 #14 חן אני מצטערת שאני צריכה להגיד את זה ככה..אבל אין לי בעיה להתעסק איתךךך... חעחעחעחע
כ כרגע במיכאל New member 14/5/07 #15 אדר, חמודה אבל באמת לא כדאי לך להתעסק איתי... חח את רוצה? יאללה!!!! בואי, אני רק מרחמת עלייך....
C count on me New member 15/5/07 #18 העיקר שאת לא... זה הכי חשוב חומד... מה פתאום אכפת לך מאחריםם??...
כ כרגע במיכאל New member 15/5/07 #20 אדר??? את רוצה שעוד מישהי תשתעמם....הגזמת... למה לא, את כול הפורום תזמיני, את צריכה לשאול אותי קודם או שיהיו כאן איומים שוב [אנשים יחשבו שאת מוכה כבר]
אדר??? את רוצה שעוד מישהי תשתעמם....הגזמת... למה לא, את כול הפורום תזמיני, את צריכה לשאול אותי קודם או שיהיו כאן איומים שוב [אנשים יחשבו שאת מוכה כבר]