אנשים

wasted years

New member
בוקר טוב

אתמול התייצבתי בתל השומר לחידוש השירות הסדיר. הצתוויתי להגיע בשעה 9:00, לא מאוחר יותר. כרגיל, התהליך החל כחצי שעה מאוחר יותר, אחיאור אופייני בלתי מפתיע של הצבא. מילאו לי טפסים, שלחו אותי לאפסנאות, בהתחלה לא מצאתי את המקום והחלטתי להעזר בחיילים המשרתים בבק"ום כדי לשאול אותם כיצד מגיעים לאפסנאות. התברר לי כי לדבר עם דפ"רניקים בגובה העיניים זו מלאכה הרבה יותר קשה מאשר מבחן בר אור בפלס"ר גבעתי. הגעתי לאפסנאות, החלפתי למדים, נשלחתי לקצין מיון חביב, הקצין מיון בהחלט היה חביב, אבל כדי הכנס אליו חיכיתי במשך 4 שעות וכשנכנסתי הוא אמר לי: "אני צריך לשלוח אותך לקצין מיון של קרביים".. ועל כך נאמר :טו דו דום o____O , כמו שאומרים " מן הפח אל הפחת", אם חשבתי שבזה תמו 4 שעות של ייבוש טוטאלי, הזלת ריר וגילגולי עיניים, הבנתי שטעיתי... אלה היו 4 שעות תמימות מתוך עוד 4 שחיכיתי לקצין מיון השני!!!!! תקלטו, ראיתי מחזורים הולכים ומחזורים באים, המחזור שלי כבר השתחרר, לא הייתי מופתע אם הייתי פוגש את אחותי בשרשרת החיול!! כאשר נכנסתי לקצין המיון הניכור הורגש עוד ממפתן הדלת, קצין המיון היה אנטיפט, שיבץ אותי ביחידה קרבית למרות הבעיה שיש לי בלב, זובע! לא יצאתי פראייר! עכשיו אני נזכר שלא הצדעתי לו ביציאה:)))))))) קיבלתי פס בשעה 17:00!!!! ויצאתי הביתה!!! ועכשיו אני צריך לחזור שוב! אז אני אלך להתקלח ואתם, אתם שמרו על עצמכם.

M a r U s k A

New member
../images/Emo7.gif בא לי לבכות

אני לא רוצה שיקחו אותך לקרבי, הצבא מטומטמם! מילא הית בריא הייתי מבינה.... אבל הם עברו כל גבול =/ הייתי שולחת לך
אבל אני מפחדת להתמוטט בדרך... אני מרגישה נורא
וחולה

wasted years

New member
../images/Emo25.gif

אל תדאגי, אני אוהב אותך. אני מבטיח שהכל יהיה בסדר.. תרגישי טוב:)

M a r U s k A

New member
../images/Emo25.gif

עומר גם אני אוהבת אותך. אבל אם יקחו אותך לקרבי יהרגו אותך שם

moon and sun

New member
בוקר אור לכולם! ../images/Emo24.gif

בתחילת השבוע התחלתי את לימודי כעתודאית, בבית ספר להנדסאים. השבוע מבחינתי כבר הולך להסתיים כי אני לומדת סך הכל 3 ימים בשבוע!!!
(אבל זה רק לסימסטר הזה...). אני יודעת שיש פה כמה חבר'ה שגם לומדים שם (אגב מרינה, נראה לי שראיתי אותך באחד הימים שם... לא בטוחה
), אני נורא אהבתי את המורים שם ואת האווירה... בקיצור, אני שמחה שהתחלתי את הלימודים והחששות שהיו לי לפני תחילת הלימודים לאט לאט נעלמים! שולחת לכולכם
ות ו
ים

M a r U s k A

New member
בוקר טוב לך אורית

תשמעי אני נמצאת כל יום במכללה! אני באה לשם כל בוקר בשעה שבע וחצי בערך יושבת עם חברות והולכת בשמונה ועשרה לשעור. אם ראית אותי היית יכולה לגשת =] מקסימום היית מתבלבלת
גם יום ראשון ישבתי במכללה עם עומר.. הבלונדי החמוד שלי
וראיתי המון סטודנטים, אבל היו כל כך הרבה שאפילו אם הייתי יודעת איך את נראת לעולם לא הייתי מזהה אותך. יש לי שי שאלות: 1. הסתדת עם הנסיעות
2. באיזה ימים את עובדת

moon and sun

New member
אז ככה

אני לומדת בימים ראשון, שלישי ורביעי. נראה לי שראיתי אותך ביום ראשון, בקומה השנייה לא רחוק מאותה מכונת קפה שאותה את כל הזמן "משבחת"
אם אני לא טועה ישבת על כסא עם כמה חבר'ה ובחור אחד עם שיער ארוך נדמה לי שכב על הרצפה. לא ניגשתי כי לא ידעתי אם זו את או לא... לא היה כל כך נעים
עם הנסיעות הסתדרתי פחות או יותר... הכל הודות למערכת הנפלאה שקיצצה לי בדיוק בחצי את ההותאות (במקום תשלום על 6 ימים אני משלמת רק על 3) אבל זה רק עד ינואר. הלאה נראה.

למעלה