אנשים

ora s

New member
אאאאהההההההה

אני לחוצה... הייתי עכשיו בכל האתרים שקשורים לצבא ואני דיי בלחץ ומתרגשת... סתם הייתי צריכה להוציא את זה

ymz

New member
אל תלחצי זה לא נורא ועובר בסבבה

אני יכולה לספר לך איך זה עבר אצלי אם תרצי. בהצלחה וגיוס נעים! יודעת כבר מה את הולכת לעשות?

ymz

New member
בסדר גם אני לא ידעת

ובהמשך נתנו לי לבחור איזה 5 אפשרויות ובסוף הייתי מש"קית קישור ממש במקרה כי התפקיד לא הופיע באפשרויות בחירה. תקחי איתך כסף קטן למכונות ולשקם, תקחי סדנים כי אין כזה דבר בצבא נייר טואלט גם לא יזיק. והכי חשוב, אם לא בא לך לעשות מטבח (למי כן בא) תגידי שאת לוקחת אנטיביוטיקה ואז לא יכניסו אותך.

ora s

New member
תודה על העצות :))

נראה לי שאני יהיה לחץ שלי עוד כמה ימים... זה חלק ממההתרגשות...

Angel lips

New member
חחחח איזה מזל שאני רק יבי' ומה

שמעניין אותי זה בגרויות, איך לא בא לי צבא באמת.. אני רואה את זה בתור כזה סיוט וסבל. אני מתארת לעצמי שאני אקום כל יום ב6, אני ב6 בבוקר?!?!? אפילו טיול שנתי אני מפספסת כי היציאה מוקדם!!! בקור בגשם עם התיקים הענקיים האלה לרוץ מתחנת אוטובוס לרכבות להיות לחוצה בזמנים גם קר ומגעיל גם לא התעוררתי גם כל היום נסיעות ועוד להגיע לשרת כשחם וקר להיות תקועה בתוך המדים המגעילים האלה בעעעעעעע לא רוצה צבא!!!!!!!! חחחח אורה סליחה אם הרסתי לך אבל תהני לך בשירות!

bariska

New member
9 ימים לפני היומהולדת שלי חהה../images/Emo13.gif

על תלחצי יהיה יופי טופי

s h u r i k

New member
אנשים ../images/Emo13.gif

מכיוון שעומר מיתגייס מחר, בואו כולנו נאחל לו בהצלחה וגיוס קל ושיחזור לבקר אותנו לעיתים קרובות!! עומר אח שלי (למטאל
) אנחנו נתגעגע אלייך והפורום לא יהיה אותו דבר בלי האדום שלך.. חחחח. יאללה בהצלחה בגיוס ותחזור אליינו בריא ושלם !! אוהבים אותך!!!

Dynamo1929

New member
עוווומממממממררררררררררררררררררררררר

בהצלחהה!!!! גיוס קל!!! ואל תשכח אותנו, תבקר לפעמים :) !!!!!

M a r U s k A

New member
../images/Emo4.gif

שורקה אני רציתי לפתוח את ההודעה הזאת... אבל לא נורא
טוב... אז יקירי אני רוצה לאחל המון המון הצלחה
וחוץ מזה אני לא יודעת מה מאחלים לאנשים שמתגייסים..
אז אני אגיד לך שוב ושוב שאני
אותך מאוד, ושאני אתגעגע אלייך תמיד
וביום שישי נעלה ביחד לאריאל!

wasted years

New member
מרינקה יקירתי הבלעדית

אין עוד יקירות כמוך בכל העולם:) אל תגידי כלום, אני רק מתגייס. אני אחזור, מבטיח:) מחכה כבר ליום שישי ואוהב אותך תמיד תמיד.

wasted years

New member
שוריק אחי:)

אז אכן אני נוטש לתקופה מה את מעוזנו הניצחי, לטובת שירות המדינה. אך שום דבר לא השתנה או ישתנה. המטאל ישאר אותו מטאל, האדום שלי ישאר אותו אדום(נכון קיריל?
), הציפורים יצייצו בכל בוקר כמדי בוקר, השמש תזרח ואפילו כשאני לא אהיה לידכם תמיד אתם תשמרו על החיוך:) אני אוהב את כולכם. תודה רבה שהקדשת לי תשומת לב ומחשבה שוריק:) אני אפצה אותך:)

leofur

New member
עומר יא ממזר...

לא עונה לי באייסיקיו, אז אני אצטרך לעשות את זה כאן... שיהיה לך גיוס קל ונעים, אל תיתן לצבא להרוס את המטאל שבך... שתקבל מה שאתה רוצה וכל זה ואם לא סיירת גבעתי, אז לפחות "סיירת ניירת" בהצלחה אחי... אגב, בצבא נותנים פלמני?!?!

למעלה