אנשים

Vrock

New member
איפה שאני אתרום הרבה..

אין לי פרופיל קרבי.....אני לא עושה יותר משלוש שכיבות סמיכה. מלוא המיצוי שלי הוא במודיעין ובעתודה, אני מניח.

תמשיכי

לחלום הסיכוי של בת לעבור קורס טיס זה אחד למיליון וחוץ מי זה למה כל כך להיתאמץ בשביל הצבא?

the freaky girl

New member
תודה אלכס על האמונה הרבה שלך

וככה זה, אתה נמצא בארץ שאתה חי בה, מן הסתם אתה רוצה להגן על המשפחה שלך, על האנשים שחיים פה (שלא נשכח את הפטריוטיות וכמה נלחמו וחרפו נפשם למען ארץ זו), אז אתה לא חושב שזה סיבה "קצת" חשובה? חוץ מזה, אני רוצה להיות טייסת..
אז זהו

Vrock

New member
חחח...דיילת קרבית!../images/Emo160.gif../images/Emo61.gif

מצד אחד-אין הרבה סיכוי. מצד שני-הסיכויים שזה יקרה קטנים. אבל אם זה מה שאת רוצה, וזה באמת חשוב מאוד , אז בהצלחה. כמו שאומרים-השמיים הם הגבול!

הו.. לא...../images/Emo10.gif מה הם עוללו לך ?

חתיכות מטומטמות שלא יודעות לעשות שום דבר בחייהן... מממ... בפעם הבאה אולי כדאי לך להתקשר לפני שאתה נוסע..
ומה אם לא היית יוצא מהאוטובוס בחתיכה אחת??? על זה הם חשבו?!בטח היית חשוב להם....

leahle

New member
עומר מתגייס?!

מה? מי מו? ממתי כמה ולמה...? בכולופן, עומר - בהצלחה!!! תשמור על עצמך ועל הביראות שלך! ו-
אבל למרינה...... :)

Janem

New member
עומאר...

אוזכור... ישראל פי רוסית הדה בויותוקא...

Vrock

New member
ובספרותית....

אוד'כור...אישראייל בי'ללורא רוסייא הוא דארוכ!

בהתאם לכל שרשור ה"מה אני עושה היום"

רק רציתי לעדכן שאני עוד חיה ונושמת... ואו.. אני כבר חודשיים בצבא, איך הזמן עף..סיימתי כבר טירונות ואפילו הספקתי לעוף ממודיעין... אני עכשיו בבסמ"ח (בית הספר למחשבים) ברמת גן מחכה לקורס שיתחיל ביום ראשון. הבסיס עצמו ממש קטן ומה שנחמד בו זה שאין מגורים אז אני גרה באכסניה על הטיילת בתל אביב עם הים מהחלון ושירותים צמודים... מצטערת שאני לא כותבת הרבה, פשוט או שאין לי זמן או שאין לי כוח. בכל אופן רק שתדעו שאני קוראת הכל (טוב... כמעט הכל...). עומר מאמי בהצלחה בצבא.. דברנו כבר באופן פרטני ואני אדבר איתך שוב כשיצא לי.. ומרינה, אל תדאגי, הוא ישרוד. עומר הוא ילד חזק וחכם ואני בטוחה שהוא יעבור גם את זה. קיצר חבר'ה, נפגש בסיבוב...

Elanora

New member
היי ויקי!!

נו.. אז בסוף צה"ל לא עשה לך כל כך רע... אכסנייה עם חלון לים זה פריטי נייס הייתי אומרת.. תבואי לבקר!!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה לך !!!! אני בטוחה שאת תעברי את זה בקלות ... חוצמזה כל מישאני מכירה שעבר צבא נשאר עם חוויות טובות לכל החיים וגם עם חברים/חברות טובות מאוד לחיים ... אז... דונט ווארי!

למעלה